SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Bulgarasi cu susan

Bulgarasi cu susan

Ingrediente - Bulgarasi cu susan

200 g biscuiti simpli
50 g nuca de cocos
100 g nuca
30 g fistic
10 caise uscate
50 g stafide
100 g susan
100 g zahar pudra
100 g margarina
150 ml lapte dulce
1 esenta de vanilie.
Mod de preparare - Bulgarasi cu susan
Fierbi laptele cu margarina, zaharul si esenta de vanilie, apoi torni siropul peste biscuitii macinati.
Tai foarte marunt caisele uscate, dai nucile si fisticul prin masina de tocat si le adaugi in compozitia de biscuiti impreuna cu nuca de cocos si stafidele.
Iei cu mana umeda din compozitie si formezi "bulgarasi" de marimea unei nuci mai mari, dupa care ii tavalesti prin susan.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Bulgarasi cu susan
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z