SiteDeBucate » cimbru

Retete cu cimbru

 Varza  umpluta cu carne de porc Varza umpluta cu carne de porc
Acest preparat delicios ii poate face pe toti cunoscutii vostri , sa indrageasca felul in care stiti sa asociati carnea de porc cu binecuvantatele legume, chiar dupa prima invitatie la masa! ...
 Pui umplut cu sarmalute Pui umplut cu sarmalute
Un ospat pluricarnivor : carne de pui, de vita si de porc . Acest preparat surpriza, pe care il voi numi simplu : trei in unu, ascunde discret intr-un pui, sarmalute in foi de vita, umplute cu carne de vita in amestec cu carne de porc. Cu o garnitura de legume preparatul este gata ! ...
 Tocanita de pui cu cartofi Tocanita de pui cu cartofi
Usor de realizat , acest preparat plin de aroma si culoare, te poate scoate din incurcatura cand familia este infometata si de prea mult timp nu dispui! ...
Sos de ceapa cu ciuperci
Un sos pentru gurmanzi si nu numai, ce delecteaza papilele gustative prin aroma legumelor combinate cu minunatele ciuperci albe! ...
Oua cu kaizer si rosii
Daca vreti sa preparati ceva deosebit pentru micul dejun si nu numai sau vi se anunta musafiri si aveti prin frigider oua iata o reteta interesanta care se poate face in orice sezon. ...
Fasole batuta
Fasolea constituie un aliment ieftin cu o valoare nutritiva mare, bogat in proteine si substante minerale. Ea este baza bucatariei noastre traditionale de aceea nu exista familie in care sa nu se prepare retete cu fasole. Iata o reteta simpla cu fasole, accesibila tuturor. ...
Ciorba de varza
Ciorba de varza se gateste mult in Ardeal , se pare ca este o reteta preluata, dar care a prins bine la noi. Are de toate, legume , carne si poate inlocui cu succes felul II la masa. ...
Musaca de cartofi
Musacaua se prepara din carne toccata si legume. Se poate prepara numai din legume. Cele mai obisnuite sunt cele de vinete, cartofi, varza , conopida. ...
Mancare de cartofi cu carne de porc
O reteta care ne duce cu gandul la vrema cand eram la bunici. Ce sa gatesti cat mai repede si cat de cat consistent, iar daca ai in gradina legume e ca si rezolvat. O zi de munca grea la tara cere o masa copioasa . Mai demult era o mancare simpla dar cu timpul adaugand cate o leguma, cate un condiment, reteta s-a imbunatatit si nimeni nu mai face mofturi cand e vorba de un pranz consistent cu combinatia preferata de carne si cartofi. ...
Chiftelute cu sunca si cartofi
Chiftelele sunt de departe cele mai apreciate aperitive, asa ca de ce sa nu mergi pe ideea aceasta dar sa faci ceva deosebit: incearca sa faci mai multe feluri de chiftelute, nu doar cele traditionale din carne tocata. ...
Sufle de cartofi cu sos de rosii
Cartofii sunt de departe cel mai utilizat ingredient in retetele de post sau in cele vegetariene. Dintre toate legumele, cartoful are cele mai putine sanse de a declansa toxiinfectii alimentare sau indigestii, fiind recomandat si bolnavilor cu tubul digestiv. ...
 Sarmalute cu ciuperci Sarmalute cu ciuperci
Sarmalutele tipic romanesti, cum sa nu le iubesti? Nu poti renunta la ele doar pentru ca nu mananci carne, nu? Asa ca noi te invatam sa faci sarmalute de post, cu orez si ciupercute. ...
 Drob de miel Drob de miel
Nu cred ca exista gospodarie de la tara in care sa lipseasca drobul de miel de Pasti si nu numai. ...
 Friptura haiduceasca de miel Friptura haiduceasca de miel
\"Cine trece valea seaca cu hangerul scos din teaca?...\" Nu poti sa asculti astfel de melodii si sa nu iti aduci aminte de vremurile de demult cand haiducii faceau legea. Si daca tot ne gandim la vremurile acelea sa nu uitam si de mancarurile haiducesti, pregatite in aer liber. ...
 Marinata de crap Marinata de crap
Retetele traditionale de peste sunt faimoase in lumea intreaga. Noi va propunem o marinata de crap, facuta dupa o reteta traditionala care cu siguranta va face impresie in cazul invitatilor din strainatate. ...
 Pizza arlechin cu blat pufos Pizza arlechin cu blat pufos
De cele mai multe ori, in cazul pizzei, blatul face diferenta! Unii preferam blatul subtire si crocant, altii un blat pufos si bine crescut. ...
Batoane umplute cu ciuperci
Se spala ciupercile si se pun la fiert impreuna cu sarea,apoi se strecoara si se taie marunt.Se fierb cartofii si se piseaza ca pentru piure.Apoi se curata si se zdrobeste usturoiul. Se iau batoanele si se taie in bucati de 5-6 cm lungime,se extrage miezul care se inmoie in apa apoi se stoarce bine. ...
Iepure la protap
Iepurele dupa ce se taie, se curata de maruntaie si se lasa minim o zi sa se usuce bine. Dupa se impaneaza cu costita afumata si se pune pe protap. ...
Berbecut in patrunjel
Pulpa de berbecut, taiata felii si batuta cu ciocanul de carne, se lasa la marinat de pe o zi pe alta.Amestecul de marinat se face din otet, apa, ceapa felii si condimente ( cimbru , coriandru, rozmarin, piper boabe). ...
Cartofi cu ridichi
Cureti ridichile albe si rosii pastrand frunzele.Se taie felii pe lung o ridiche alba si o asezati , pat , pe fundul unui vas tapetat bine cu unt. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-84
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cimbru
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z