SiteDeBucate » cimbru

Retete cu cimbru

 Friptura de miel invelita Friptura de miel invelita
Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu un cutit si se asaza intr-o forma de sticla incasabila. Se freaca carnea cu lamaie, apoi cu mujdei de usturoi si cimbru. In tava se adauga o ceasca de ulei si o ceasca de apa sau supa. Peste carnea astfel ...
 Friptura de miel glasata Friptura de miel glasata
Se scot oasele de la carne si se impaneaza cu felii de costita afumata, felii de morcov si de telina (zarzavatul se taie betigase groase de 1 cm), se sareaza si se pipereaza dupa gust. Carnea astfel pregatita se ruleaza pentru a lua forma initiala, ...
 Friptura de miel cu miere Friptura de miel cu miere
Pulpa de miel se spala. 5 catei de usturoi curatati de coaja se taie felii. Carnea se cresteaza din loc in loc si se impaneaza cu usturoi. Separat se face un amestec din miere, rozmarin, cimbru, piper, ulei si inca 2-3 catei de usturoi. Se piseaza ...
 Friptura de vita la tava Friptura de vita la tava
Se taie carnea in felii de 1 cm grosime si se bate bine cu ciocanul de snitele. Se unge cu toate ingredientele, mai putin usturoiul care se taie felii. Se acopera cu apa in care s-a pus vinul si se da la cuptor la foc mediu. Se verifica din jumatate ...
 Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc Pulpa de miel la cuptor cu rosii si busuioc
Pulpa de miel, bine spalata si frecata cu jumatate de lamiie si cu boia de ardei, se unge cu un sos preparat din frunzele de tarhon si de bususoic tocate si usturoi pus intr-o ceasca cu sare, piper si sase linguri de ulei de masline. Se amesteca si ...
 Reteta de mici Reteta de mici
Supa de oase se prepare din 3 kg oase de vita sparte si fierte in 2 litri de apa. Se lasa sa scada pina ajunge la 1/2 litru de supa. Se da de pe foc si se condimenteaza cu usturoi, o capatina, maruntit si frecat cu circa 25-30 ml ulei de foarea ...
 Friptura de miel cu cimbru si vin alb Friptura de miel cu cimbru si vin alb
Se scot oasele, se spala carnea si se impaneaza cu costita, morcov taiat betisoare si ceapa. Se freaca cu sare, boia, cimbru si piper, dupa gust si se leaga cu sforicica. Se asaza in tava cu zeama de carne. Se toarna vinul peste carne, se adauga ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
1.Toci doua cepe marunt si le amesteci cu carnea tocata si cu orezul.2.Pui oul si condimentele dupa gust si mesteci bine compozitia.3.Speli bine ardeii,le tai capacele la fiecare si ii cureti de samante,apoi ii umpli cu carne cam trei sferturi pentru ...
 Sarmale cu orez si cimbru Sarmale cu orez si cimbru
Se calesc toate ingredientele cu o cescuta de ulei, vreo 2, 3 minute, ca sa se dezvolte putin aromele. Se impacheteaza in foi de varza, se aseaza in straturi intr-o cratita, se intercaleaza legume si carnati de casa , se toarna putin bulion, se pun ...
 Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna Tocanita din pulpe cu ciuperci de toamna
Fierbi ciupercile, le clatesti cu apa rece, lasi la strecurat, dai pe robot. Pulpele le fierbi cu legume, le dezosesti, le desfaci in bucatele. Calesti ceapa in unt, adaugi ciupercile, usuroiul, lasi sa se caleasca 5 minute. Adaugi supa in care au ...
 TOCANA GUSTOASA (pentru doua persoane) TOCANA GUSTOASA (pentru doua persoane)
Tai ceapa pestisori, o calesti putin, adaugi morcovul rondele, lasi sa se patrunda, adaugi pieptul de pui taiat cuburi. Adaugi o cescuta de apa, lasi sa fiarba. Adaugi ardeii kapia copti, curatati, taiati cuburi.Condimentezi, adaugi vinul,lasi sa ...
 Snitel cu sos Snitel cu sos
Feliez carnea ,o bat si o trec prin faina,apoi o prajesc foarte putin cat sa se prinda faina de carne,pe ambele parti. Separat, calesc 1 minut usturoiul zdrobit,adaug carnea, le calesc un minut impreuna,condimentez,adaug o ceasca de apa,las sa ...
 Ficatei cu legume si sos de hribi Ficatei cu legume si sos de hribi
Se prepara ficateii dupa reteta prezentata ,,Ficatei la Dubletta'.Hribii se fierb 30 minute cu o ceapa, sare, condimente. Se strecoara, dupa care se dau pe blender la care se adauga smantana si faina dizolvata in supa. Se da pe flacara pana pentru 10 ...
 Rulou din pulpe de pui si cascaval la gratar cu susan Rulou din pulpe de pui si cascaval la gratar cu susan
Am gasit o metoda usoara si rapida de a gati ruloul de pui. A iesit mai gustos si mai fraged decat prin metoda traditionala, la cuptor sau prajit. Merita sa incercati.Preparati un baitz din 2 linguri ulei de masline, sare (concentrat), boia iute si ...
 Chiftele de porc cu soia Chiftele de porc cu soia
Puneti cuburile de soia la inmuiat in apa calda pana se umfla bine, apoi stoarceti-le. Curatati si tocati ceapa, taiati usturoiul felii si dati morcovul pe razatoarea mare. Puneti la calit in 3 linguri de ulei ceapa si morcovul, adaugati 1 lingura de ...
 Friptura de curcan cu carnati si cartofi Friptura de curcan cu carnati si cartofi
Condimentati carnea cu cimbru, piper, paprika/boia iute si dulce, mierea de albine, zeama de la 1/2 lamaie, usturoi, foi de dafin, marar si patrunjel si lasati-o sa stea cu condimentele cam o ora. Puneti uleiul la incins intr-o tigaie antiaderenta si ...
 Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant Pui pane cu pesmet si garnitura de spanac picant
Taiati pulpele de pui in doua si puneti-le la fiert in 3 litri de apa rece cu putina sare, impreuna cu zarzavaturile curatate si spalate. Lasati sa fiarba 15 minute, la foc mic, apoi scoateti carnea. (Cu zeama ramasa faceti o supa delicioasa)Intre ...
 Rulou din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe Rulou din piept de pui cu cascaval si garnitura de fructe
Se desfasoara pieptul taindu-l dinspre mijloc spre margini si se bate pe un fund de lemn ud dandu-i o forma dreptunghiulara. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, paprika.Intindeti pe masa o bucata de folie mai mare decat pieptul de pui si ...
 Tocanita de vitel Tocanita de vitel
Calesc ceapa 2-3 minute, adaug carnea taiata in cuburi,condimentez,las sa se caleasca impreuna 5 minute, adaug o ceasca de apa, las sa fiarba o jumatate de ora.Adaug sosul iute, usturoiul pisat,pasta de tomate, smantana,mai las pe foc 10 ...
 Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate
Berea da un gust nemaipomenit fripturilor. Incercati si veti fi placut surprinsi.Spalati si feliati carnea apoi asezati-o intr-o tava mai inaltuta. Curatati legumele si taiati-le bastonase, apoi asezati-le langa carne. Decorati cu cateva boabe de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-84
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu cimbru - Pagina 61
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z