SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Tarta cu visine a la Camelia Tarta cu visine a la Camelia
Se ia tava de copt si se unge cu ulei, apoi se pune folia de copt care se unge cu unt. Peste unt se pune cu lingura cernand zahar cat sa acopere bine fundul tavii. Peste zahar se pun visinele asa inghetate cu gheata cu tot una langa alta pana acopera ...
 Tiramisul meu Tiramisul meu
Se prepara 700ml de cafea expresso si se lasa la racit. Se separa albusurile de galbenusuri. Cele 6 galbenusuri se freaca cu 210g zahar pudra pana devine o spuma alba. Se adauga cele 500g de Mascarpone si se amesteca cu galbenusurile. Cele 6 albusuri ...
 Placinta de branza de vaci cu stafide Placinta de branza de vaci cu stafide
Se separa albusul de galbenus. Galbenusurile se freaca cu uleiul ca pentru maioneza. Se dizolva un varf de cutit de bicarbonat cu otet sau cu zeama de lamaie care se adauga in galbenusurile frecate. Albusurile se bat spuma cu 50g de zahar. Dupa ...
 Prajitura  Alb si negru Prajitura Alb si negru
Pentru cantitatile scrise e nevoie de o tava mare;eu folosesc o tava cu diametrul de 42 cm.Se face blatul asa:ouale se separa.Galbenusurile se freaca f.bine(mecanic sau manual) cu zaharul;se adauga,apoi,apa,sarea aromele;se amesteca bine.Se adauga ...
 rulada cu fructe rulada cu fructe
Se amesteca galbenusurile cu zahar.Se adauga faina si ciocolata rasa si se amesteca in continuare,la sfarsit se adauga si albusurile batute spuma si se amesteca usor.Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit ...
 Placinta cu foi subtiri si branza de vaci dulce Placinta cu foi subtiri si branza de vaci dulce
Amestecam branza de vaci cu:10 linguri de zahar brun,4 sau 5 linguri de gris,100 gr stafide aurii,1 lingura de rom,4 linguri de smanta si daca compozitia este prea tare,adaugam si cateva linguri de lapte batut.Trecem la uns foile de placinta,pe ...
 Spirala cu ciocolata Spirala cu ciocolata
Blat:Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare cu un praf de sare.Se adauga zaharul si se mixeaza in continuare,dupa care se pun galbenusurile pe rand.La sfarsit faina amestecata cu amidonul si praful de copt.Se coace in tava mare de ...
 Spirale insiropate Spirale insiropate
Galbenusurile se amesteca intr-un vas cu un praf de sare si cu untul topit,ca pentru maioneza.Zaharul se topeste in laptele caldut si se adauga peste crema de galbenusuri.Dupa omogenizare se adauga drojdia si se amesteca pana se topeste.Tot acest ...
 Tort frantuzesc Tort frantuzesc
Blat:Se cerne faina intr-un vas,se face o gropita la mijloc,in care se adauga zaharul pudra,untul topit si racit,galbenusul,sarea,zaharul vanilat si bicarbonatul. Se framanta un aluat omogen.Se intinde o foaie groasa de 1/2 cm si se coace pe fundul ...
 Tort cu frisca si ciocolata Tort cu frisca si ciocolata
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma cu zaharul, ca la bezea. Apoi se adauga cate un galbenus si se bate un pic dupa fiecare. La sfarsit se adauga Creme Ole de ciocolata si se mai bate un pic, cat sa se omogenizeze. Se toarna aluatul ...
 Tort Dobos cu ursuleti Tort Dobos cu ursuleti
Ursuletii i-am facut din compozitie de salam de biscuiti.Biscuitii i-am macinat cu cacao si nuca. Am adaugat untul topit si laptele condensat. Compozitia trebuie sa fie moale, dar destul de ferma incat sa poata fi modelata.Pentru baza tortului am ...
 Prajitura Fanta Prajitura Fanta
Pentru blat se bat spuma 6 albusuri cu 7 linguri zahar se adauga cele 6 galbenusuri amestecate in prealabil cu uleiul iar pe urma se pune faina amestecata dinainte cu praful de copt si cacao. Toata compozitia se pune in tava in care am pus hartie de ...
 banateana banateana
blat:se bat cele 7 galbenusuri spuma tare cu 200 gr. zahar , se adauga 150 gr. nuci taiate , 200gr. rahat taiat , 180 gr. ciocolata taiata bucati mici , 50 gr. stafide , 150 gr. faina . se coace in tava unsa cu margarina rama si tapetata cu ...
 Prajitura  Lamaita Prajitura Lamaita
Preparam foile asa: amestecam intrun castron ingredientele pt foi, framantam bine pana ce aluatul se dezlipeste de pe maini. Impartim aluatul obtinut in 4 si coacem 4 foi pe dosul tavii.Dupa ce intindem foia o intepam din loc in loc cu furculita sa ...
 Prajitura Maria-Elena Prajitura Maria-Elena
Se procedeaza asa: Preparam blatul 1: 6 albusuri se bat spuma cu 6 linguri zahar, 6 galbenusuri, o jumatate praf de copt, 6 linguri de faina. Se coace in tava unsa si tapetata cu faina, la foc potrivit. Preparam blatul 2: alte 6 albusuri se bat spuma ...
 Chec ca la mama acasa Chec ca la mama acasa
Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se bat cu zaharul si cu un praf de sare. Se adauga uleiul si apa minerala, zaharul vanilat. Albusurile se bat separat pana se obtine o bezea.La final se adauga bezeaua peste crema de galbenusuri, ...
 Papanasi dobrogeni Papanasi dobrogeni
Se freaca intr-un castron branza de vaci cu galbenusurile, mirodeniile, faina, grisul, sarea si la urma se adauga albusurile batute spuma. Compozitia nu trebuie sa fie tare. Se face un rulou (sul) si se taie bucati. Marimea papanasilor ramane la ...
 Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac
Curatati dovleacul si dati-l pe razatoarea mare (se poate cumpara gata ras). Puneti intr-o cratita dovleacul, zaharul si zaharul vanilat, la foc mic, iar cand incepe sa lase zeama amestecati cu o lingura de lemn pana mai scade, apoi adaugati zeama de ...
 Prajitura cu crema de branza Prajitura cu crema de branza
1.Mixezi putin galbenusurile cu zaharul,adaugand treptat uleiul.Amesteci faina cu praful de copt si cacaoa si o adaugi peste compozitie,mestecand incet pana se incorporeaza.La final,omogenizezi totul cu albusurile batute spuma cu un praf de ...
 Prajitura cu piersici si bezea Prajitura cu piersici si bezea
Se freaca bine untul cu zaharul,galbenusurile si smantana.Se adauga zeama de lamaie,faina si se amesteca bine.Se framanta bine,se intinde o foaiesi se aseaza in tava unsa cu unt.Cand este pe jumatate coapta,se scoate tava,se pun repede piersicile ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 315
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z