SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Panna cotta cu capsuni Panna cotta cu capsuni
Se pune la inmuiat 7 g gelatina in putina apa rece pt 10 min.Capsunile se ruleaza in 20 g zahar si la urma se pune 1 g de gelatina lasata 10 min intr-un pic de apa rece si topita apoi pe foc micSmanatana cu restul de zahar si laptele se pun pe foc si ...
 Tarta cu Fructe Tarta cu Fructe
Blatul: 4 albusuri batute bine, se adauga 3 lg. cu zahar, apoi separat se bat 3 galb. impreuna cu 3 lg. cu zahar. Aceste doua compozitii se amesteca bine si se incorporeaza 4 lg. (vf.) cu faina, praf de copt, bicarbonat, coaja rasa de portocala. Se ...
 Cozonac moldovenesc Cozonac moldovenesc
Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga zaharul, se amesteca si se lasa sa se raceasca.Cu 250 ml de lapte clocotit se amesteca 4 linguri de faina cernuta proaspat (separat de faina pentru ...
 Cozonac cu stafide Cozonac cu stafide
Inainte de a porni la lucru trebuie sa mentionam ca cozonacul traditional romanesc este greu de realizat. Se freaca pina la dizolvare zaharul cu galbenusurile. Prepararea aluatului: se inmoaie drojdia intr-o cana cu jumatate din laptele caldut, dupa ...
 Orez cu lapte Orez cu lapte
Orezul se alege de corpuri straine si se spala. Laptele se fierbe, iar cind da in clocot se adauga orezul, amestecind continuu. Se continua fierberea la foc moderat. Cu 10 minute inainte de terminarea fierberii, se adauga zaharul si sarea, amestecind ...
 Clatite cu dulceata Clatite cu dulceata
Se prepara clatitele, dupa ce au fost rumenite, se umplu cu dulceata, cca 15 g la foaie, apoi se ruleaza sau se impaturesc in sferturi. Se pudreaza cu zaharul pudra si cel vanilat. ...
 Branzoaice (din aluat dospit) Branzoaice (din aluat dospit)
Drojdia se amesteca cu zaharul si se dizolva in 50 ml lapte caldut, adaugind treptat 100 g faina. Dupa omogenizare se pudreaza cu putina faina si se lasa la dospit, la temperatura de 35-400 C, pina isi mareste volumul de 2 - 3 ori. Separat se bat ...
 Cozonac moldovenesc Cozonac moldovenesc
Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga zaharul, se amesteca si se lasa sa se raceasca. Cu 250 ml de lapte clocotit se amesteca 4 linguri de faina cernuta proaspat (separat de faina pentru ...
 Cozonac Dana Cozonac Dana
Se pun la fiert 2 cesti de lapte cu sare, se lasa sa stea 5 minute. In covata se pune putina faina si se toarna cite putin lapte pina se face ca o smintina groasa. Intr-un castron se desface drojdia cu lapte, adaugind 1-1 1/2 lingura faina , 1 ...
 Cornulete cu nuca si miere Cornulete cu nuca si miere
Mierea, untul inmuiat si zaharul se amesteca, batindu-se pina la spuma. Se adauga 150 g nuca macinata si praful de copt. Incorporam faina si laptele, cit cuprinde, ca sa rezulte un aluat moale. Se framinta bine pe planseta. Se formeaza cornulete, ...
 Cozonaci argeseni Cozonaci argeseni
Aluatul: se fierb 100 ml de lapte cu zaharul. Separat se bat ouale cu sarea. Intr-un vas se sfarama drojdia, peste care se adauga laptele fiert cu zaharul, iar ingredientele se amesteca, pana se omogenizeaza, cu 3 linguri cu faina. Maiaua astfel ...
 Cozonac Cozonac
Maiaua se pregateste muand mai intai drojdia cu putin lapte caldut ( nu fierbinte) si o lingura de zahar. Separat se oparesc trei linguri de faina cu lapte clocotit, amestecand bine ca sa nu se formeze cocoloase. Cand amestecul s-a racorit cat sa-l ...
 Cozonac usor si bun Cozonac usor si bun
Laptele se fierbe cu 75 gr zahar. cand e caldut se amesteca: 3 linguri lapte cu 3 linguri faina si drojdia, se lasa la crescut. Galbenusele se freaca spuma cu restul de zahar, apoi se toarna in fir uleiul, se adauga untul foarte moale, apoi amestecul ...
 Cozonac cu nuca Dobre Cozonac cu nuca Dobre
1. Se pregatesc ingredientele pe o tava pentru a le avea la indemana (faina, zaharul si ouale trebuie sa fie la temperatura camerei). ...
 Semifredo allo yogurt Semifredo allo yogurt
Se macina fructele impreuna cu iaurtul, zaharul si lamiia se adauga gelatina topita, intr-o tava se pune foaia de tort deasupra se toarna iaurtul cu fructele se lasa putin la rece, se decoreaza dupa gust si se lasa din nou la rece 2-3 h. Este un ...
 Cozonaci cu nuca Cozonaci cu nuca
Se pune faina la loc cald din ajun; cu 4-5 ore inainte de a framinta cozonacii se freaca galbenusurile cu sarea si zaharul si se tin la caldura. Se sfarma bine drojdia cu furculita in ½ pahar lapte, se bate apoi cu doua linguri de zahar si una de ...
 Cozonac simplu cu nuca sau cu mac Cozonac simplu cu nuca sau cu mac
Se pun drojdia si o lingurita de zahar in jumatate de pahar de lapte caldut. Se amesteca si se pune deoparte sa creasca. Se cerne faina intr-un vas adinc. Peste ea se toarna drojdia crescuta si se amesteca. Se topeste margarina impreuna cu uleiul si ...
 Gogosi simple Gogosi simple
Drojdia, zaharul se freaca sa se lichefiez, se adauga untul, galbenusurile pe rind, romul, coaja rasa de lamiie, sarea, laptele caldut si apoi faina. Se lasa la crescut, cca 20 minute. Se intind din compozitie foi de 2 cm, se taie cu paharul si se ...
 Clatite cu dulceata Clatite cu dulceata
Se pune intr-un castron faina, se face loc la mijloc si se sparg ouale, se adauga sarea, zaharul si laptele. Se bate totul bine cu o furculita pana se desfac toate cocoloasele; se mai adauga 2 lingurite de unt topit, amestecind intr-una. Compozitia ...
 Orez cu lapte si dulceata Orez cu lapte si dulceata
In laptele clocotit se toarna orezul bine spalat si praful de vanilie, se lasa sa fiarba pina ce se umfla. Se adauga zaharul. Cind orezul este fiert, se rastoarna si se garniseste cu boabe ceata. Se poate inlocui orezul cu 200 g taitei si in acest ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 301
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z