SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Dulceata de fructe  de padure Dulceata de fructe de padure
Fructele se ingrijesc de frunze si codite; se spala bine, se lasa la scurs intr-o sita. Intre timp zaharul se amesteca cu fructele, se pun la fiet intr-o cratita cu fundul dublu.Se fierb timp de 15-20 minute, se adauga zeama de lamaie, se opreste ...
 Castraveti murati pentru iarna Castraveti murati pentru iarna
Castravetii se spala , se zvanta si se aseaza in borcan. Pentru un borcan de 5 litri: 5 l apa, 5 linguri sare, 5 linguri zahar,100 ml de otet din vin, un pachetel conservant, piper boabe,boabe de coriandru, boabe mustar,usturoi,ceapa rondele,marar ...
 Castraveti murati Castraveti murati
Se spala bine castravetii, cimbru, mararu, ardeiul piscator. Se curata si se taie de-a lungul hreanul.Se pune peste castraveti o mana de sare si se oparesc cu apa clocotita. Apa de pe ei se goleste si se va repeta operatia anterioara de doua trei ...
 Gogosari in otet Gogosari in otet
Se curata gogosarii si se taie in patru. Se oparesc gogosarii impreuna cu toate. Se asteapta sa se raceasca, dupa care se pun in borcan si se pune hrean si celelalte pentru conservare. ...
 Gogosari murati Gogosari murati
Se taie gogosarul in 4, se amesteca cu compozitia si se lasa pana a doua zi, cand se baga la borcan. Nu se fierbe. ...
 Compot usor de caise Compot usor de caise
Caisele spalate se pun in borcan, se adauga 3 linguri de zahar si apa cat cuprinde. Se inchide borcanul si se zbate putin cat sa se topeasca zaharul. Borcanele se aseaza unul langa altul intr-o oala mare, pe fundul careia s-a asezat o panza de bumbac ...
 dulceata de visine dulceata de visine
Se selecteaza visine sanatoase si coapte, carora li se scot samburii. Apoi, se adauga zaharul si se lasa pana a doua zi. Se fierb pana cand gemul se leaga. Se pune in borcane sterilizate, se acopera si se pastreaza la loc racoros. ...
 dulceata de capsuni dulceata de capsuni
Se aleg capsunile de codite, se spala bine. Se adauga zahar si se lasa pana a doua zi. Se pun la fiert pana se leaga siropul. Se pun la borcane, se acopera si se pastreaza la rece. ...
 dulceata de cirese dulceata de cirese
se scot samburii de la cirese.se adauga zaharul si se lasa pana a doua zi.se mai adauga 2 cani de apa si se fierbe pana cand dulceata este legata.se aseaza in borcane si se acopera,se pastreaza la rece. ...
 dulceata de visine dulceata de visine
Se pregateste de seara: se scot samburii si se aseaza intr-un vas cu zahar ptr a-si lasa zeama.Dimineata se pune la fiert, adaugandu-se 2 cani apa. Se fierbe pana dulceata se leaga. Se pune in borcane sterilizate, se acopera si se pastreaza la rece. ...
 compot de prune aromat compot de prune aromat
Intr-un borcan de 0,800 ml se pun prunele, se adauga cuisoarele, scortisoara, zaharul si se completeaza cu apa. Se pune capacul, borcanul se pune la sterilizat in baie de apa si se fierbe 30 min din momentul cind da primul clocot. ...
 DULCEATA DE CAPSUNE DULCEATA DE CAPSUNE
Capsunile se spala, se lasa sa se scurga de apa, se pun intr-un vas de tuci( de preferat), se pune zaharul peste ele apoi se lasa cateva ore sa-si lase zeama, apoi se pune la foc mic si se fierbe pana se ingroasa siropul si se leaga dulceata. Din ...
 Ketchup mediteranean Ketchup mediteranean
Gogosarii se spala , se curata si se dau prin masina de tocat carne , prin sita medie . La fel se procedeaza si cu usturoiul . Foile de dafin se faramiteaza foarte marunt . Se pun toate ingredientele la fiert , mai putin sarea si zaharul , acestea ...
 Gem dulce-acrisor din mere de vara Gem dulce-acrisor din mere de vara
Merele se spala , se curata de coaja , li se inlatura cotorul apoi se taie in cubulete mici . Lamaia se curata de coaja si se taie fasii subtiri . Se pune la fiert siropul din 250 ml apa si 1,2 kg zahar . Acesta este gata cand se tine de lingura . Se ...
 Castraveti la borcan de 800 Castraveti la borcan de 800
Se spala bine borcanele si se scurg.Se spala castravetii, se curata ceapa si usturoiul, morcovii.Se taie rondele ceapa si morcovii.Se asaza in borcane cum va taie inspiratia. Se pune sarea, zaharul, otetul si apoi se completeaza cu apa.Se pun ...
 Magiun de prune Magiun de prune
Se spala prunele, se scot samburii si se pun intr-o oala de inox. Se adauga zaharul, si se pune la foc pana incepe sa fiarba, se adauga untul care are rolul de a impiedica sa se formeze spuma. Cand a mai scazut, se baga oala la cuptor si se adauga ...
 GEM DE CAISE GEM DE CAISE
Caisele se spala,se scot simburii,se cintaresc.Se pune zaharul peste caise(in cratita in care facem gemul) si se lasa cca 7 ore sau de seara,pina dimineata.Dupa cca 7 ore,se observa ca tot zaharul ,pus e topit.Se pune pe foc;se pune sucul de ...
 Visine pentru prajituri Visine pentru prajituri
Dupa ce au fost scosi samburii de la visine,se adauga zaharul si aspirina maruntita bine,chiar pisata pentru a deveni pulbere.Se amesteca usor cand s-a lasat zeama si se lasa 3 zile(se amesteca in fiecare zi ca sa se imprastie aspirina)Se pun ...
 Visine la borcan Visine la borcan
Se spala, se scoate samburele si se amesteca.Se lasa de azi pe maine apoi se pune in borcane. ...
 Gogosarii taiati - Muratura Gogosarii taiati - Muratura
Se pun toate ingredientele in cratita si cand incepe sa fiarba se pun gogosari spalati,curatati si taiati in cratita.Si se amesteca 20 de minute in continuu.Apoi se pune la dunt intre haine de pe o zi pe alta. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 261
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z