rulada cu fructe
Ingrediente - rulada cu fructe
blat:100 gr faina,8 oua,100 gr ciocolata cu lapte,150 gr zahar, crema:200 gr frisca,150 gr fructe glazura:200 gr ciocolata alba,100 gr zahar pudra,200 gr unt,4 linguri apa fiarta
Mod de preparare - rulada cu fructe
Se amesteca galbenusurile cu zahar.Se adauga faina si ciocolata rasa si se amesteca in continuare,la sfarsit se adauga si albusurile batute spuma si se amesteca usor.Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc potrivit 15 min.Nu trebuie sa se coaca prea tare ca sa nu se rupa la rulare.Se rastoarna pe un prosop umezit sau pe hartie de copt presarata cu zahar.
Se amesteca fructele cu frisca batuta bine si se toarna peste blat,apoi se ruleaza.
Ciocolata se inmoaie in apa fierbinte,se adauga zaharul si se lasa sa fiarba pana se leaga bine.Se lada la racit,si cand e rece complet se adauga untul si se amesteca pana se omogenizeaza.Se imbraca rulada cu acesta crema,incrustand cu furculita o imitatie de scoarta de copac.Se pastreaza la rece pana in momentul servirii.
Timp de preparare: 2 ore minute
Complexitate: medie