SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Placinta cu mere Placinta cu mere
Merele se curata de coaja, se taie in sferturi si scot samburii, apoi se rad pe razatoarea mare sau cu ajutorul mixerului.Se freaca faina cu untul, apoi se adauga restul ingredientelor si se framanta un aluat.Se pastreaza albusul de la un ou.Se ...
 Tiramisu Tiramisu
1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi bine.2.Bati 3 albusuri de ou spuma cu praful de sare si restul de zahar si adaugi peste compozitia cu galbenusuri,mestecand incet si bine.La ...
 Basbousa- Prajitura de gris cu sirop de zahar-specifica tarilor arabe Basbousa- Prajitura de gris cu sirop de zahar-specifica tarilor arabe
Se amesteca grisul, fulgii de cocos,zaharul si praful de copt stins cu zeama de lamaie.Separat se freaca spuma untul cu smantana, apoi se adauga la ingredientele uscate si se amesteca bine.Se adauga apoi iaurtul si se mai amesteca pana se ...
 Prajitura sarlota Prajitura sarlota
Mai intai facem blatul.Se pregateste o tava de 33/23cm tapetata cu hartie pergament.Se freaca galbenusurile cu sarea,vanilia si zaharul pana isi dubleaza volumul,apoi se adauga faina iar la sfarsit albusurile batute spuma tare.se amesteca usor de jos ...
 Placinta rulata cu branza si Turta in foi Placinta rulata cu branza si Turta in foi
Toate ingredientele pentru aluat se amesteca si se framanta foarte bine.Coca se imparte in 5 – 6 bucati (depinde de tavile pe care le folositi). Fiecare bucata se framanta din nou cateva minute.Se intinde ca o turtita pe o hartie de copt si se unge ...
 Prajitura Teo Prajitura Teo
Foile:Se separa galbenusurile de albus. Albusurile se bat bine si se adauga treptat zaharul pana se termina. Galbenusurile se amesteca cu sarea si uleiul turnat ca la maioneza, apoi se adauga apa. Compozitia de galbenusuri se amesteca cu albusurile. ...
 Placinta cu branza Placinta cu branza
1.Amesteci faina cu praful de copt.Freci ouale cu zaharul si zaharul vanilat,apoi adaugi uleiul si mesteci pana se incorporeaza.La sfarsit pui laptele si faina alternandu`le si omogenizezi bine.2.Torni jumatate din compozitie in tava unsa cu ulei si ...
 Negresa cu frisca Negresa cu frisca
Se freaca bine untul cu zaharul pana devine ca o spuma.Se adauga cate un galbenus si se freaca bine dupa fiecare,apoi se adauga faina si albusurile batute spuma tare(cu 2-3 linguri de zahar)si se amesteca in coca de jos in sus cu o spatula de ...
 Chec  cu rodii si banane Chec cu rodii si banane
Se curata o rodie si se colecteaza semintele intr-o farfurie.Intr-un bol se amesteca faina,zaharul,sarea, coaja de portocala si praful de copt stins cu zeama de lamaie.Separat , se bate usor oul, apoi se adauga piureul de banane, uleiul,si laptele.Se ...
 Prajitura cu ness Prajitura cu ness
1.Pentru blat amesteci toate ingredientele uscate,apoi adaugi restul ingredientelor si omogenizezi bine compozitia.O torni intr`o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si dai la cuptor timp de 45 min. la foc mediu.Lasi blatul sa se raceasca.2.Intre ...
 Pandispan cu cirese Pandispan cu cirese
Albusurile se bat spuma si se adauga zaharul treptat.Se adauga coaja de lamaie , galbenusurile de ou, laptele si uleiul si se mixeaza bine.Se adauga faina si grisul; praful de copt se stinge cu zeama de lamaie si se adauga la compozitie.Se mixeaza ...
 Piersicute Piersicute
Preparati aluatul astfel: puneti intr-un vas mai mare o cana de zahar, ouale intregi si galbenusurile si amestecati cu un tel sub forma de para, ca la maioneza, cu 3/4 cana de ulei (200 ml), adaugati zaharul vanilat, praful de copt stins cu zeama de ...
 Strudel cu dovleac Strudel cu dovleac
Se framanta un aluat din aceste ingrediente. Aluatul trebuie sa fie potrivit de tare, deci vom pune mai intai, ouale, zaharul, untul, coaja rasa de lamaie, zeama de la o lamaie, apoi vom adauga faina, peste care venim cu 150 ml lapte caldut, in care ...
 Tort cioco-piersica Tort cioco-piersica
Blatul:Se unge o forma de tort cu diametrul de 26 cm. Se incinge cuptorul la 180 g C.Se amesteca untul moale cu 100 g zahar, sarea, zaharul vanilat si coaja de portocala, apoi se adauga pe rand cele 6 galbenusuri. Ciocolata se topeste la microunde si ...
 Specialitatea casei Tarta cu fructe de padure Specialitatea casei Tarta cu fructe de padure
Se amesteca faina,untul,galbenusurile de ou pana se obtine un aluat omogen si nu trebuie sa va speriati cand o sa vedeti ca la inceput este un aluat foarte sfaramicios...Se intinde putin,se presara cu faina,se impacheteaza in folie si se tine la ...
 Prajitura delicioasa Prajitura delicioasa
Blatul:Se bat oule impreuna cu zaharul, vanilia si o priza de sare pana isi dubleaza volumul. Apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao, amestecand usor (cine doreste poate aduga coaja de portocala rasa). Compozitia se ...
 Clatite - desert Clatite - desert
Daca nu este zi de post puteti adauga un ou si lapte.Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat, treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful de sare,zaharul vanilat,scortisoara si se amesteca bine pana se obtine o compozitie care ...
 Prajitura cu nuca de  cocos Prajitura cu nuca de cocos
BlatulSe bat albusurile spuma cu putina sare; se adauga treptat zaharul.Cand zaharul s-a inglobat bine se adauga 3 linguri de apa clocotita si zeama de lamaie; apoi nuca de cocos si faina; se amesteca bine.Se toarna intr-o tava de 25/35 cm tapetata ...
 Prajitura Albinita Prajitura Albinita
Preparam foile: oul, zaharul, untul, mierea se pun intrun cratit bun(teflonat sa nu se lipeasca), se aseaza pe foc mic si se amesteca bine pana obtinem o pasta densa. Se ia cratitul de pe foc, se adauga bicarbonatul de amoniu pe care l-am stins cu ...
 Gogosele Valentina Gogosele Valentina
Intr-o craticioara se pune vinul la fiert,iar cand a dat in clocot se adauga untul,oprim focul si amestecam pana se topeste.Cand s-a topit untul adaugam faina amestecand foarte bine pana se formeaza aluatul.Dupa ce aluatul s-a racit,se adauga ouale ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 312
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z