SiteDeBucate » Panificatie si patiserie

Retete Panificatie si patiserie cu zahar

Biscuiti cu unt
Se freaca untul cu zaharul si zaharul vanilat se adauga fainat pana se obtine o coca consistenta care se intinde si se taie indiferite forme care se aseaza intava tapetata cu faina si se coc ...
 Cornulete Cornulete
Amestecati toate ingredientele (fara gem/rahat) intr-un castron si lasati-l 30 de minute la rece. Intindeti aluatul intr-o foaie si taiati-o in patrate cu latura de 5cm. Umpleti-le cu gem sau cu rahat si formati cornuletele. Puneti-le intr-o tava ...
 Pricomigdale Pricomigdale
Puneti la foc potrivit, intr-un vas, albusurile, miezul de nuca macinat, zaharul pudra si amestecati incontinuu, pana ce se incalzeste compozitia. Luati de pe foc si adaugati faina si esentele si amestecati bine compozitia. Puneti cu o lingura, into ...
 Stelute dulci Stelute dulci
Amestecati zaharul vanilat, zaharul si untul, adaugati ouale, praful de copt dizolvat in smantana, coaja de lamaie si atata faina cata este necesara pentru a obtine un aluat potrivit de tare. Framantati aluatul timp de 20 de minute. Intindeti din el ...
 Fursecuri de Craciun Fursecuri de Craciun
Frecati spuma untul cu zaharul, adaugati romul, un varf de cutit sare, coaja de lamaie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Omogenizati compozitia si punetio la rece pentru 30 de minute. Intindeti o foaie de 5 mm grosime si decupati cu ajutorul ...
 Biscuiti crocanti Biscuiti crocanti
Faina se pune intr-un vas si se adauga si restul de ingrediente. Se framanta foarte bine si se lasa o jumatate de ora. Din aluat se formeaza niste bastonase si se dau prin zahar pudra. Se aseaza formele pe tava acoperita cu hartie pentru ...
 Cookies Cookies
Se amesteca untul cu amandoua tipurile de zahar. Nu este nevoie sa amesteci mult, trebuie sa se simta inca zaharul. Adaugam oul, vanilia si mai amestecam putin. Adaugam faina, praful de copt si bicarbonatul, amestecand usor. La final, omogenizam ...
 Budinca de tapioca Budinca de tapioca
Amesteci tapioca, laptele si sarea la foc mediu. Amesteci pana fierbe, reduci focul la minimum si pui zaharul, putin cate putin. Intr-un castron, bati ouale si le torni, putin cate putin, in tapioca fierbinte, astfel incat sa eviti ...
 Mingiute din piscoturi Mingiute din piscoturi
Ambalezi piscoturile intr-o punga de plastic si le zdrobesti cu un sucitor. Le poti marunti mai rapid in robotul de bucatarie, in cazul in care ai un astfel de aparat in dotare.Amesteci piscoturile cu nuca macinata, praful de cacao sau ciocolata ...
 Biscuiti fini Biscuiti fini
Pune faina intr-un castron, fa o adancitura, presara un praf de sare si rade untul foarte rece.Adauga untul si zaharul si amesteca repede, de preferat cu un cutit.Cand nu se mai poate folosi cutitul, framanta repede, cu mainile foarte reci.Da-i ...
 Pricomigdale Pricomigdale
Bate spuma albusurile, cu un praf de sare si sucul de lamaie.Adauga zaharul pudra si amesteca energic pana cand compozitia isi dubleaza volumul, este foarte tare si are culoarea alb stralucitor.Adauga cacaoa in ploaie,migdalele macinate si cateva ...
 Semiluni cu migdale Semiluni cu migdale
Bati cu mixerul galbenusurile cu zaharul si untul pana obtii o crema spumoasa. Adaugi zaharul vanilat, migdalele macinate si faina. Amesteci totul bine ca sa iasa un aluat usor de modelat. Dai aluatul la frigider pentru 2 ore, apoi faci bilute din ...
 Carti de joc Carti de joc
Amesteci bine mierea cu zaharul, scortisoara, cuisoarele si praful de sare si le pui intr-un vas pe foc, lasand sa dea un clocot.lei de pe foc si adaugi faina, putin cate putin, pana obtii un aluat tare, dar usor de intins, elastic (altfel vor iesi ...
 Fursecuri cu nuca Fursecuri cu nuca
Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga treptat ouale si galbenusurile, smantana, praful de sare, esenta de vanilie si faina amestecata cu praful de copt.Se framanta un aluat potrivit de tare.Albusurile se bat spuma cu patru linguri de zahar, se ...
 Fursecuri aromate Fursecuri aromate
Se bat cu telul ouale si zaharul, apoi se adauga untul inmuiat, putin cate putin, continuand amestecarea cu o lingura de lemn. Se adauga scortisoara si faina. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza perfect.Aluatul pregatit se pune cu lingura, sub ...
 Fursecuri cu nuci si stafide Fursecuri cu nuci si stafide
Pentru a doza cantitatile, folosesti o cana cu volumul de 250 ml. Mixezi ouale cu zaharul, pana cand cristalele se dizolva si obtii o crema omogena. Torni uleiul picatura cu picatura, ca la prepararea maionezei si mixezi in continuare. Adaugi treptat ...
 Cornulete fragede cu nuca Cornulete fragede cu nuca
Prajesti putin nucile in cuptor, apoi le macini fin. Freci spuma untul moale, la temperatura camerei, cu zaharul, pana cand cristalele se dizolva. Adaugi treptat coaja de lamaie si faina. Framanti un aluat potrivit de tare, pe care il invelesti in ...
 Figurine de turta dulce Figurine de turta dulce
Bate spuma ouale cu mierea si zaharul. Adauga bicarbonatul stins, faina, scortisoara si amesteca pana obtii un aluat potrivit de tare.Modeleaza iepurasi, modeleaza oua (jumatati) cu ajutorul ambalajelor de plastic de la ouale de ciocolata. Da la ...
 Cornulete foarte moi Cornulete foarte moi
Amesteci toate ingredientele si lasi aluatul sa creasca putin, intinzi apoi foaia, tai in patrate si pui umplutura. Formezi cornuletele si le pui in cuptor circa 40 de minute. Umplutura poate fi: gem cu nuca, marmelada sau branza dulce cu zahar ...
 Fursecuri cu fulgi de ovaz Fursecuri cu fulgi de ovaz
Amesteci laptele, uleiul, zaharul brun si zaharul vanilat. Adaugi in ploaie fulgii de ovaz si faina cernuta cu praful de copt, stafidele si amesteci usor, pana obtii un aluat consistent si cat mai omogen.Modelezi cu mana forme rotunde de fursecuri, ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Panificatie si patiserie cu zahar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z