SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 PLACINTA CU MERE PLACINTA CU MERE
Crusta: Se amesteca faina, zaharul, sare, praful de copt si untul rece taiat cubulete, prin frecare cu mainile, aluatul nu trebuie sa se lege, el trebuie sa fie sfaramicios, apoi se adauga cele 3-4 linguri de lapte, cat sa inglobeze faina. Aluatul se ...
 FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATA FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATA
Untul se freaca cu zaharul, se adauga oul , vanilia, faina amestecat cu praful de copt, sare amidonul si se amesteca bineLa final se adauga ciocolata toccataSe ia cu lingurita compozitie se modeleaza o bila si se pune in tava tapetata cu hartie de ...
 PLACINTA CU ZMEURA PLACINTA CU ZMEURA
Fructele se amesteca cu zaharul, faina si condimentele si se pun in cescute de cafea sau in tavaAluatul se face astfel: untul se freaca cu zaharul bine, apoi se adauga oul, laptele, ,malaiul si fainaPeste fructe se toarna din loc in loc cate o ...
 Rulada cu nuci Rulada cu nuci
Se freaca untul pana devine spuma, se adauga smantana, faina, sarea si se framanta un aluat. Aluatul se pune la frigider 15 minute.Pentru unplutura, se amesteca nucile cu zaharul si scortisoara.Pe o suprafata presurata cu faina se intinde aluatul, ...
 Prajitura yami-yami Prajitura yami-yami
Pandispan: 5 oua (albus, galbenus) se freaca albusurile cu 8 linguri de zahar si o lingura de apa. Se adauga  un praf de sare si bat pana se face spuma - ca o bezea. Galbenusurile, amestecate bine cu 2 linguri de ulei, se inglobeaza in albusuri. ...
 DONAUWELLE - Valurile Dunarii DONAUWELLE - Valurile Dunarii
Blatul: Untul/margarina se bate spuma cu mixerul. Se adauga treptat zaharul si ouale pana devine cremos. Apoi se cerne faina amestecata cu praful de copt. Amestecul se imparte in doua - jumatate se amesteca cu sucul si coaja de la jumatate de lamaie, ...
 Prajitura Marius Prajitura Marius
Se face un pandispan din oua, zahar, apa clocotita praful de copt, cacao si faina si se coace. Intre timp se prepara budinca si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se amesteca cu margarina.Blatul se taie in doua si se umple cu jumatate din ...
 Ochiul pisicii Ochiul pisicii
Faina se framanta cu margarina apoi se pun galbenusurile ,zaharul, si drojdia inmuiata in lapte.Se framanta toate apoi se imparte in 6 turte.Se intinde cate o turta si pe marginea aluatului se pun visinile, apoi se ruleaza si in miljoc se pune ...
 Prajitura Sarah Prajitura Sarah
Separam albusurile de galbenus, albusurile se bate spuma impreuna cu 4 lingurii mari de zahar ,galbenusurile se amesteca cu uleiul si cu praful de copt ,dupa aia se amesteca in compozitie ,amestecam bine si intre timp adaugam si faina ,se unge o tava ...
 Prajitura rapida Prajitura rapida
Incorporez galbenusurile cu zaharul, adaug pe rand celelalte ingrediente. Albusurile batute spuma cu 2 picaturi de rom si un praf de sare se adauga la final.Asez compozitia intr-o tava de marime mijlocie,unsa cu unt,tapetata cu faina. Dau tava la ...
 Tarta cu crema ganache si dulceata de portocale amare Tarta cu crema ganache si dulceata de portocale amare
Blatul: faina, untul, margarina, se omogenizeaza bine, dar fara sa se insiste prea mult, apoi se adauga zaharul si oul.La sfarsit adaugam apa rece si se framanta aluatul pana devine o bila legata, daca mai e nevoie se mai adauga apa rece cu lingura ...
 Raffaello Raffaello
Albusurile se bat spuma cu 200g zahar. Se adauga 100g nuca de cocos, 5 linguri faina si 1 praf de copt stins in zeama de lamaie.Se coace in tava tapetata cu hartie de copt.Galbenusurile se freaca cu 7 linguri zahar, se adauga 8 linguri faina, 400ml ...
 Prajitura in doua culori Prajitura in doua culori
Ouăle se mixează cu zaharul pana devine o crema spumoasa, se adaugă laptele câte puțin, uleiul tot câte puțin apoi amestecul de faina + vanilie + praf de copt. (Se poate folosi și esența de vanilie). Se amesteca bine totul cu mixerul apoi se ...
 Prajitura amandina. Prajitura amandina.
Pentru aceasta minunata reteta trebuie sa-i multumesc lui FLORI.Blatul : se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se mixeaza iar pana se intaresc bat.Se adauga apa si galbenusurile frecate cu ulei. Se amesteca cu lingura de jos in sus.Treptat se ...
 Prajitura simpla Prajitura simpla
Se bat ouale (neseparate), se adauga sarea, zaharul, uleiul, apa si se amesteca bine. Adaugam faina in ploaie cat cuprinde (aluatul sa nu fie nici moale nici vartos) adaugam si praful de copt stins cu otet dupa care se amesteca totul foarte bine. ...
 Prajitura Lamington Prajitura Lamington
Untul se freaca bine cu zaharul, adougindu-se pe rind ouale, vanilia si faina amestecata cu cacaoa,praful de copt si cernuta. Totul se pune intr-o tava de chec unsa si infainata sau captusita cu hirtie de copt si se introduce in cuprorul preincins la ...
 prajitura cu capsuni si banane prajitura cu capsuni si banane
Bananele taiate rondele si capsunile spalate si curatate se fruleaza cu sucul de lamaie, rom si 50 g zahar.Se bate untul spuma cu restul de zahar, se adauga galbenusurile pe rand, apoi faina amestecata cu praful de copt. Punem la urma, amestecand in ...
 Fursecuri cu nuca Fursecuri cu nuca
Punem ouale in robot impreuna cu zaharul,uleiul si praful de copt,le amestecam 10 min apoi treptat adaugam faina. Intre timp tapetam o tava cu hartie de copt pune cate o ligurita din compozitie si deasupra adaugam nuca, le bagam in cuptor pentru ...
 Tavalita Tavalita
Se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile si restul ingredientelor.Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina.Se toarna compozitia si se coace la foc potrivit, 25-30 min. Se scoate din cuptor si se lasa la racit.Intre timp pregatim ...
 Savarina laminut Savarina laminut
Se prepara un sirop din zahar si apa se lasa sa fiarba pana ce se leaga apoi se ia de pe foc si se adauga esenta de rom sau fiecare dupa dorinta. Se aseaza feliile de cozonac in farfurii si se insiropeaza fara frica si economie! Se orneaza cu frisca ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 341
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z