SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Cornuri din aluat cu iaurt, dospit la rece Cornuri din aluat cu iaurt, dospit la rece
Se dizolva drojdia impreuna cu zaharul in 1-2 linguri de apa si se lasa sa stea 5-10 minute. Se amesteca untul rece cu faina pana capata un aspect nisipos. Se adauga oul, iaurtul si drojdia iar la final sarea. Se framanta bine, pana nu se mai lipeste ...
 Prajitura cu mere Prajitura cu mere
Umplutura: Merele si zaharul se calesc pana se evapora tot sucul lasat,apoi se adauga scortisoara. Blatul: Albusurile le batem spuma tare intr-un bol,apoi adaugam zaharul si continuam pana se topesc toate cristalele. Galbenusurile le amestecam cu ...
 Paine sarbeasca Paine sarbeasca
Se incalzeste putin laptele si se dizolva drojdia ,se lasa putin si se pune si 1 lingura de zahar. Se pun faina, taratele, laptele cu drojdia si sarea in masina de paine se lasa la programul de framantat +dospit. Dupa ce a dospit se scoate din masina ...
 Branzoici Branzoici
Pentru aluat se pune prima data intr-o cana drojdia cu putin zahar si 1 lingura faina si 100 ml lapte caldut, se lasa sa dospeasca.Separat se incalzeste restul de lapte si se adauga margarina RAMA ca sa se topeasca si se adauga restul ingredientelor ...
 Prajitura mozaic Prajitura mozaic
Pentru foi se amesteca faina cu margarina RAMA, apoi drojdia dizolvata in laptele caldut,zaharul si galbenusurile.Se obtine un aluat din care se intind 4 foi. Intr-o tava unsa cu putin ulei se intinde prima foaie apoi se pune rahatul taiat cubulete ...
 Pizza salami Pizza salami
Preparare: intindem o foaie subtire de pizza si apoi o garnisim incepand cu stratul de suc de rosii si branza si continuam cu restul ingredientelor. Coacem pizza in cuptorul preincalzit la 210 grade la mijlocul cuptorului pentru 12-15 minute, pentru ...
 Gaufre/wafe pufoase cu unt Gaufre/wafe pufoase cu unt
  Mixam ouale cu zaharul si vanilia, adaugam apoi untul topit, faina amestecata cu praful de copt si la sfarsit subtiem cu lapte rece. Se face extrem de simplu cu un mixer in 2 minute aluatul este gata. Il mai lasam  macar 10-15 minute sa ...
 Negresa Negresa
Pentru blat: se amesteca bine toate ingredintele si se pun la copt intr-o tava unsa si tapetata cu faina , la foc potrivit. Pentru crema: albusurile se bat spuma cu zaharul.Spuma se pune peste blatul copt pe jumatate  si se pune tava din nou la ...
 Gogosi Fantezie Gogosi Fantezie
Punem faina intr-un vas si ii facem o gaura in mijloc. In 3 linguri de lapte cald topim drojdia si o turnam in gaura facuta in faina. Amestecam putin apoi adaugam restul de lapte cald (in care am topit zaharul) si cele 2 oua batute.Continuam sa ...
 Nori pufosi (gogosi pufoase) Nori pufosi (gogosi pufoase)
Amestecam toate ingredientele si obtinem un aluat foarte moale. Il lasam 10-15 minute sa se odihneasca. Punem uleiul in tigaie si asteptam ca acesta sa fie incins. Luam cu lingurita si turnam aluat fara sa aiba o forma anume. Le prajim pe ambele ...
 Tort de mere cu branza Tort de mere cu branza
Se separa ouale ,galbenusul de albus. Untul se face spuma. Se amesteca zaharul,vaniliile,romul,coaja de lamaie si se incorporeaza galbenusurile cate unul. Se pune grisul si budinca de vanilie dupa care se pune branza de vaci amestecata bine cu ...
 Mini checulete in coji de oua Mini checulete in coji de oua
Albusurile se bat spuma , galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine o crema mai alba, se adauga esenta de vanilie, coaja de lamaie, si putin din albusuri, putin din faina pana terminam albusurile si mai adaugam faina cat mai este nevoie, ...
 Fursecuri cu dovleac Fursecuri cu dovleac
Am amestecat piureul de dovleac ,cu ouale ,zaharul,uleiul -separat ,faina ,condimentele sarea -cele doua compozitii se vor amesteca -se formeaza fursecurile in tava cu hartie de copt -se dau la cuptor pana se rumenesc frumos. ...
 Bomboane cu Cocos si Ciocolata Alba Bomboane cu Cocos si Ciocolata Alba
Ciocolata si untul se topesc la bain-marie cu atentie ca untul sa nu se lichefieze. Nuca de cocos,zaharul,laptele praf, praful de biscuiti si sarea se amesteca intr-un bol si apoi se toarna crema de ciocolata+ unt . Se framanta cu mana pana se ...
 Cocktail cu lapte si capsuni Cocktail cu lapte si capsuni
-puse in blender cu putina gheata si gata...! ...
 Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac
Pentru blat, se topeste untul, se lasa la racit. Se amesteca intr-un castron faina cu zaharul si sarea, se adauga laptele si untul topit si se framanta un aluat fraged, care nu se lipeste de maini. Se intinde cu mana intr-o tava rotunda si se ridica ...
 Bomboane Raffaello Bomboane Raffaello
Untul care a fost lasat la temperatura camerei ca sa fie mai moale, se amesteca cu zaharul, nuca de cocos, si laptele praf se face o compozitie care sa fie buna de facut bilute, se introduce cate o aluna in fiecare bombonica, eu leam dat prin nuca de ...
 Tort Krem a la krem Tort Krem a la krem
Blat: Separam albusurile de galbenusuri.Batem bine albusurile cu zaharul,pana ajung la consistenta bezelei.Adaugam pe rand galbenusurile,mixand bine dupa fiecare. Cand s-au incorporat bine toate galbenusurile adaugam plicul Crem Ole cu gust de ...
 Muffins cu gem Muffins cu gem
Galbenusurile se freaca cu zaharul,se adauga coaja de lamaie si esenta de vanilie,se adauga si putina faina si albusurile batute spuma. Se amesteca bine si adaugam si faina cat sa iasa un aluat mai gros care sa curga mai greu de pe lingura, se ...
 Trunchi de copac Trunchi de copac
Blatul: se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma, galbenusurile se amesteca cu zaharul, coaja de lamaie,esenta de vanilie, se amesteca bine pana nu se mai simte zaharul la lingura, se adauga cacaoa, si faina. Se toarna compozitia ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 201
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z