SiteDeBucate » unt

Retete cu unt

 Globuri de Craciun Globuri de Craciun
1)Fierbeti apa, Adaugati uleiul si sarea. Cand apa clocoteste, luati vasul de pe foc si adaugati toata faina, dintr-odata. Amestecati energic 2)Lasati compozitia la racit, apoi adaugati ouale, pe rand. Amestecati bine compozitia dupa fiecare. ...
 Pastrav la cuptor Pastrav la cuptor
Pastravii se dau cu sare.Untul se topeste intr-o craticioara. Intr-un castron se pune untul topit, ulei si zeama de lamaie. Se amesteca bine si se pune intr-o tava. Pastravii se pun in sosul din tava. Se mai pune putina apa cat sa se acopere ...
 Midii in sos alb Midii in sos alb
Se trag la tigaie 2-3 minute, in unt, midiile, se adauga vinul, apoi dupa 5 minute se pune coniacul. Dupa alte 5 minute se pune smantana si usturoiul tocat. Se adauga mararul si busuiocul, tocate marunt, si se potriveste de sare si piper. Se mai ...
 Tort de ciocolata Tort de ciocolata
Bateti albusurile spuma, adaugati zaharul si bateti in continuare, pana cand spuma se tine bine de tel. Adaugati galbenusurile batute putin, faina si amestecati ingredientele prin rasturnare de cateva ori. Puneti compozitia la copt intr-o forma ...
 Sandvisuri cu cascaval si nuci Sandvisuri cu cascaval si nuci
Se incalzeste cuptorul si in acest timp feliile de paine se ung cu putin unt. Peste acestea se pun felii subtiri de cascaval. Se presara miez de nuca si se baga la cuptor pana cand cascavalul se topeste. Sunt foarte bune calde. ...
 Ciuperci cu unt picat Ciuperci cu unt picat
Curatati painea de coaja si taiati miezul in cubulete cu latura de 1cm. Puneti-le intr-o tava si rumeniti-le pe toate partile, in cuptorul incins. Trebuie sa fie aurii si crocante. Amestecati untul cu usturoiul pisat, sare si piper, dupa gust. ...
 Miel etiopian Miel etiopian
Se pun mielul, ceapa ,ardeiul si vinul la marinat pentru o ora; Intre timp, se pune untul sa se topeasca, apoi se pune usturoiul tocat marunt, sofranul, nucsoara si coriandru. Se lasa putin, apoi se adauga boiaua si zaharul brun; Se scoate ...
 Budinca de sunca si bere Budinca de sunca si bere
Curatati, spalati si taiati in rondele ceapa si prazul. Caliti-le in unt 3 minute, apoi adaugati in vas berea. Lasati sa fiarba la foc mic. Sarati, piperati. Taiati sunca in fasii. Bateti intr-un castron ouale, adaugati smantana, cimbrul taiat ...
 Supa frantuzeasca Supa frantuzeasca
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Inainte de a incepe sa se prajeasca se presara faina. Se adauga 1,5 litri de apa, se adauga condimente si se fierbe aproximativ o ora. Se amesteca foarte bine, se pune vin si ceapa taiata rondele. Se ...
 Prajitura cu cafea Prajitura cu cafea
Puneti intr-un vas galbenusurile impreuna cu zaharul, esenta de rom si sarea, apoi, folosind o lingura de lemn, amestecati-le bine, pana cand obtineti o compozitie cremoasa. Adaugati, alternativ, faina si laptele, amestecand incontinuu compozitia. ...
 Salata cu orez Salata cu orez
Rosiile se taie felii. Orezul se fierbe si se amesteca cu rosiile, cu ardeii grasi taiati fideluta si ceapa taiata rondele. Se amesteca putin ulei, cu otet si sare si apoi se adauga peste compozitia pregatita in prealabil. Pe deasupra se ...
 Biscuiti cu parmesan Biscuiti cu parmesan
Se ancalzeste cuptorul pe 190 grade C. In doua tavii se pune hartie de copt. Se amesteca otetul sau zeama de lamaie cu laptele si se lasa deoparte pentru 7 minute.Antr-un bol se amesteca: faina, malaiul, praful de copt, bicarbonatul. Untul trebuie ...
 Trufe de ciocolata Trufe de ciocolata
Frecati zaharul cu ouale pana cand zaharul se topeste. Adaugati laptele, amestecati si fierbeti amestecul la bain-marie, amestecand incontinuu. Cand crema s-a ingrosat, luati vasul de pe foc si lasati-l la racit. In crema rece adaugati untul ...
 Prajitura cu migdale Prajitura cu migdale
O tava se unge cu unt si se tapeteaza cu faina. Intr-un castron se amesteca zaharul, untul si ouale. Se formeaza o crema subtire. Se adauga migdalele macinate. Se pune gris, praf de copt, migdale macinate, migdalele feliute, stafidele, coaja ...
 Pesmeti cu smantana Pesmeti cu smantana
Se freaca zaharul cu galbenusurile si ouale intregi, se adauga vanilie si smantina, bicarbonatul si untul. Se amesteca bine, se pune faina si se framanta cu mana un aluat mai mult moale decat tare. Se lasa 10-15 min, apoi se intinde cu ...
 Berbecut cu sos de prune Berbecut cu sos de prune
Amestecati ingredientele pentru bait si turnati-l apoi peste carnea de berbecut taiata in cubulete. Tineti carnea cu bait la rece, timp de 24 - 48 ore. Trageti carnea la tigaie, la foc puternic, timp de 1 minut. Turnati peste ea sosul de prune, zeama ...
 Fructe caramelizate Fructe caramelizate
Merele si perele se curata de coaja si de seminte apoi se taie felii subtiri. Prunele se curata de samburi si se taie si ele in sferturi. Fructele se pun apoi intr-o farfurie si se stropesc cu zeama de lamaie. Untul se pune intr-o tigaie impreuna ...
 Tarta crocanta Tarta crocanta
Zdrobiti biscuitii pana cand obtineti pesmet. Topiti untul si amestecati-l cu pesmetul de biscuiti. Cu pasta obtinuta tapetati o tava rotunda cu diametrul de 23cm. Tapetati si marginile formei. Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile cu ...
 Prune in aluat de foitaj Prune in aluat de foitaj
Topiti untul si amestecati-l cu zaharul praf pana obtineti o compozitie cremoasa. Adaugati migdalele/nucile macinate fin si galbenusul. Omogenizati. Intindeti folie de foitaj si decupati din ele ovale cu lungimea de maximum 10cm. Pe fiecare oval de ...
 Orez cu lapte si dulceata Orez cu lapte si dulceata
Se curata orezul de impuritati, se spala bine in doua, trei ape si se pune la fiert in 100 de mililitri de apa cu putina sare. Cand a scazut apa, se adauga laptele, untul si se continua fierberea, la foc potrivit. Zaharul si aromele se pun la ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu unt - Pagina 145
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z