SiteDeBucate » unt

Retete cu unt

 Cornulete cu nuci Cornulete cu nuci
Frecati untul cu zaharul, adaugati coaja de lamaie rasa, miezul de nuca macinat, apoi faina, bicarbonatul si sarea. Framantati bine coca obtinuta si intindeti o foaie de circa 5 mm. Taiati din aceasta patrate cu latura de 5-6 cm si rulati-le pe ...
 Crema de legume cu pui Crema de legume cu pui
Curatati legumele, spalati-le bine, taiati-le in bucatele si puneti-le la fiert in 3 l apa si 1 lingurita sare grunjoasa. Fierbeti legumele 40-45 de minute, apoi scurgeti-le de apa, apa pastrati-o, dupa care pasati-le trecandule printr-o sita deasa. ...
 Pulpe de pui cu gutui Pulpe de pui cu gutui
Prajiti pulpele in unt pana cand se rumenesc frumos pe toate partile si scoateti-le pe o farfurie. In grasimea ramasa prajiti gutuile taiate in feliute de un deget grosime. Puneti apoi in cratita pulpele de pui si turnati peste toate un sos de zahar ...
 Orez cu fistic si coriandru Orez cu fistic si coriandru
Opariti cu apa sarata 3 minute fisticul, pentru a putea inlatura mai usor coaja si pielita maronie. Lasati-l apoi la scurs. Puneti supa de legume la fiert. In alt vas puneti uleiul si caliti in el orezul. Cand incepe sa se ingalbeneasca putin, ...
 Tortul Indragostitilor Tortul Indragostitilor
1. Frecati untul cu zaharul, apoi adaugati ouale, miezul de nuca, ciocolata topita, zaharul vanilat si sarea. Amestecati compozitia, cu telul, timp de 15-20 de minute, intr-un vas pe care il tineti la bain-marie. 2. Adaugati in „ploaie“ faina ...
 Sparanghel cu sos de susan Sparanghel cu sos de susan
O legatura sparanghel.(am incercat sa adaug la ingrediente din pacate nu exista data- base a site-ului) Se taie coziile de la sparanghel, (partea mai lemnoasa). Intr-o oala mai lata sau o tigaie mai adinca se pune nu prea multa apa, cu un pic de ...
 Ciulama de porumbei Ciulama de porumbei
Curatati porumbeii de tuleie, parliti-i la flacara aragazului, spalati-i, apoi puneti-i la fiert in 3 l apa, impreuna cu ceapa si morcovul intregi, dar curatate si spalate. Sarati dupa gust. Cand carnea si zarzavatul sunt bine fierte, scoateti-le pe ...
 Fursecuri de Craciun Fursecuri de Craciun
Frecati spuma untul cu zaharul, adaugati romul, un varf de cutit sare, coaja de lamaie rasa, apoi nucile amestecate cu faina. Omogenizati compozitia si punetio la rece pentru 30 de minute. Intindeti o foaie de 5 mm grosime si decupati cu ajutorul ...
 Muschi de porc cu alune si mandarine Muschi de porc cu alune si mandarine
Curatati carnea de pielite si tendoane, spalatio, presarati-o cu sare si piper si puneti-o intr-o tava, impreuna cu 100g unt si o cana cu apa. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti muschiul de porc, stropindu-l din cand in cand cu sosul din tava, ...
 Salau in sos de capere Salau in sos de capere
Puneti intr-un vas, la foc mic, vinul, zeama de la jumatate de lamaie, 250ml apa, ceapa tocata, boabele de piper, foaia de dafin si ceva sare. Cand incepe sa fiarba, adaugati bucatile de peste si fierbeti-le la foc mic, 15 minute, apoi scoateti-le ...
 Pastravi cu alune Pastravi cu alune
1)Curatati pastravii, spalati-i bine in apa rece, lasati-i sa se scurga de apa si presarati-i cu sare si piper. Treceti-i apoi prin faina si prajiti-i in untul topit, cate 7-8 minute pe fiecare parte, dupa care scoateti-i pe un platou si pastrati-i ...
 Crema de ciocolata pentru tort Crema de ciocolata pentru tort
Se formeaza o compozitie din: zahar, lapte, cacao, oua, se pune pe foc si se fierbe pana se ingroasa. Se lasa la racit. Untul se alifiaza, se adauga esenta de rom, zeama de lamaie si se amesteca cu crema obtinuta. Aceasta crema se poate ...
 Sardele in crusta de cartofi Sardele in crusta de cartofi
Curatati pestele, spalati-l, scurgeti-l de apa si presarati-l cu sare si piper. Curatati cartofii, spalati-i si dati-i pe razatoarea mare. Stoarceti-i bine de zeama pe care o lasa, apoi amestecati-i cu zeama de la jumatate de lamaie si cu oul. ...
 Piept de curcan cu portocale Piept de curcan cu portocale
Curatati pieptul de pielite, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet de bucatarie. Taiati pieptul in felii de circa 1 cm grosime, presaratile cu sare si piper si prajiti-le in unt, pana se rumenesc frumos pe ambele parti, dupa care ...
 Turnedou Rosini Turnedou Rosini
Muschiul de vita se curata de pielita si se portioneaza. Painea se curata de coaja si se taie felii. Ficateii se curata, se oparesc si se spala. Muschiul de vita se trage la tigaie si se condimenteaza. Feliile de paine (fara coaja) se trec prin ...
 Pui la cuptor Pui la cuptor
Mai intai se grijete bine puiul, se toacã mãruntaiele si pãtrunjelul, se freacã cu 150 g unt, putinã sare si piper. Se freacã pasãrea cu sare, piper si zeamã de usturoi. Se umple burta puiului cu tocãtura cu unt si se coase. Se ...
 Placinta cu branza si zmeura Placinta cu branza si zmeura
Untul se freaca cu zahar si se incorporeaza treptat faina. Se framanta foarte bine si se lasa aluatul o ora la rece. Se intinde si se decupeaza cu un pahar. Formele se aseaza intr-o tava, se lasa la rece putin apoi se pun la cuptor si se coc ...
 Lasagna cu praz Lasagna cu praz
Curatati prazul si taiati-l in bucati de 10cm. Taiati fiecare bucata in jumatate, pe lungime. Caliti prazul astfel taiat in 30gunt. Adaugati faina si sucul de lamaie si tineti tigaia pe foc inca 10 minute, amestecand mereu. Luati vasul de pe foc, ...
 Pulpa de miel umpluta Pulpa de miel umpluta
Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o si scurgeti-o de apa. Taiati carnea, astfel incat sa obtineti o “foaie” groasa, presarati-o cu sare si piper. Zdrobiti miezul de nuca si amestecati-l cu cascavalul dat pe razatoarea mare, oul, ...
 Tort Rece Tort Rece
150 gr.zahar tos se topeste(caramel) si se adauga miezul de nuca, dupa care se rastoarna pe un fund de lemn care a fost uns in prealabil cu unt, lasandu-se sa se raceasca. 150 ml. lapte dulce se amesteca cu 50 gr. cacao si se fierbe pana se ingroasa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu unt - Pagina 148
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z