SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

Prajitura Krista
Se freaca untul cu zahar si se adauga galbenusurile, faina si praful de copt stins cu zeama de lamaie. ...
Eclere
Intr-o oala de 1l se pun la fiert apa, grasimea si sarea. Cand da primul clocot se trage oala se pe foc, se adauga toata faina dintr-o data si se amesteca repede, trecand oala iar pe foc mic. Se amesteca de cateva ori pana se dezlipeste aluatul de pe fundul vasului. ...
Clatite la cuptor
Prajim clatitele din toate ingredientele de mai sus. amestecam branza cu zaharul, oul , estenta. umplem clatitele , le rulam. ...
Chec "Alina"
Se bat albusurile spumatare se adauga siropul de zahar cu apa fierbinte se incorporeaza galbenusurile frecate cu uleiulsi faina la urma se pun stafidele si fructele confiate impreuna cu cacaua ...
Prajitura miracol
Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se pune untul topit.Se presara pe deasupra biscuitii sfaramitati,in strat egal.Se adauga fulgii de ciocolata(ciocolata rasa),nuca de cocos si nuca tocata marunt apoi se toarna laptele condensat(la laptele ...
Prajitura Gabi cu zahar ars
Foi: se face un aluat din toate ingredientele, se separa in 6 sis e fac foi care se coco pe fundul tavii. ...
prajitura arlechin
foile: toate ingredientele necesare aluatului se pun intr un vas, se amesteca bine, apai se adauga faina , si framantam pe blatul de lucru pana obtinem un aluat moale.. ...
prajitura durere
baltul: se bat spuma albusurile, se adauga zaharul, galbenusurile, praful ce copt, nuca macinata, si faina; se coace la foc potrivit. crema: unutl se freaca cu zaharul pudra ...
cornulete cu gem
laptele putin caldut, se amesteca cu drojdia si zaharul si se lasa sa dospeasca cam o jum. de ora.pe blatul de lucru, amestecam faina cu untura, coaja de lamaie ...
Eclere cu crema de vanilie
Aluat: pui la fiert apa cu uleiul. Cand clocoteste adaugi faina in ploaie si amesteci repede. Dupa ce s-a ingrosat o iei de pe foc si pui oualele pe rand si amestei foarte bine dupa fiecare ou in parte. ...
Smantanita
foi: amesteci faina cu bicarbonatl , adaugi zaharul, oul, smantana si framanti pana obtii un aluat eleastic. Il imparti in treei bucati din care intinzi 3 foi si coci pe fiecare cate 10 minute pe fundul tavii. ...
Piscoturi de sampanie
Se amesteca toate ingredientele in faina, se framanta bine, se intinde o foaie , se taie piscoturi cu forma si se coc in cuptorul cald. ...
Tort de mere
Se caramelizeaza 6 linguri de zahar pe fundul unei cratiti ,cu care se imbraca 2/3 din inaltimea acesteia.Se curata merele , se scot semintele si se aseaza merele tapetand fundul cratitii. ...
Prajitura delicioasa cu foi
Se amesteca ingredientele pentru foi pana cand se omogenizeaza si rezulta o coca care se imparte in 4 parti egale.Se intind patru foi care se coc pe fundul unei tavi la foc mediu timp de 10-12 minute. ...
Negresa
Se pun intr-un vas pe foc laptele,zaharul , untul si cacao.Se fierbe pana se ingroasa ca o smantana.Se toarna aproximativ jumatate de cana din compozitie in care se incorporeaa ciocolata ...
Prajitura cu ness
Se bat cele 6 albusuri spuma cu zaharul , se adauga galbenusurile, nuca macinata , faina si bicarbonatul.Se intinde compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mediu , aproximativ 15 minute. ...
Ecler
Se pune la fiert apa cu ulei si sare .Cand clocoteste , se adauga faina , se amesteca compozitia rezultata , iar dupa ce s-a racit se adauga treptat cele 5 oua ...
Biscuiti cu miere de albine
Mierea cu zaharul si untul se pun la topit si se lasa pe foc pana cand amestecul se desprinde de pe vas , apoi se da la o parte si se lasa la racit.Se adauga ouale intregi ...
PRAJITURA MARMORATA CU CIRESE SI ALUAT SFARAMAT
Se unge tava.Pentru aluatul sfaramat se amesteca toate ingredientele. Pentru aluatul marmorat.Ouale se freaca cu sarea si zaharul . ...
napolitane cu ciocolata si nuca cocos
Se topeste un pachet de unt, se adauga zaharul sa se topeasca si el cu untul,se adauga si ciocolata la topit apoi se pune cocosul si se lasa totul la racit. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
nucsoara (43) smantana dulce (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) mango (10) usturoi (10)
conservant (9) morcov (9) macaroane (8)
dovlecei (8) whisky (8) fidea (7)
chimen (7) sunca (7) pui (6)
feta (6) ceapa verde (6) bulion (5)
anason (5) suc natural (5) bomboane colorate (5)
busuioc (4) taietei (4) maioneza (4)
varza (3) carne tocata (3) serbet (3)
pepene verde (3) parmezan (3) rozmarin (3)
ton (3) gaina (3) telemea de oaie (3)
suc de rosii (3) franzela (3) mazare (3)
spanac (3) cardamon (3) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) piept de pui (2) boia (2)
sunca presata (2) lipii (2) praz (2)
branza topita (2) ienibahar (2) broccoli (2)
ardei gras (2) liquor (1) sos de caramel (1)
slanina (1) loboda (1) parizer (1)
melci (1) sofran (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1) pasta tomate (1)
ficat (1) bacon (1) hrean (1)
vinete (1) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1) conopida (1)
dafin (1) fasole verde (1) stevie (1)
icre (1) fasole boabe (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 2
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z