SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Tort ciocolatos Tort ciocolatos
-se mixeaza oul cu zaharul -se adauga uleiul, laptele, si gemul -se amesteca -apoi se adauga bicarbonatul, faiana si cacaoa -se mixeaza bine -compozitia se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, sau se pune hartie de copt:) -se coace la 180 ...
 Clatite americane Clatite americane
*intr-un vas amestecam faina+bicarbonatul+zaharul+coaja de lamaie+varful de sare *mixam oul *dupa care adaugam in mijlocul ingredientelor oul batut * si laptele si uleiul *amestecam bine *punem cam un polonic de aluat in tigaie si lasam pana apar la ...
 Prajitura cu corcoduse Prajitura cu corcoduse
 -separam ouale si batem albusurile spuma -separat batem galbenusurile cu zaharul -apoi le amestecam si mai batem umpic -adaugam faina amestecata cu praful de copt -turnam compozitia in tava unsa cu ulei/unt si tapetata cu faina -dam corcodusele ...
 Nuci Nuci
-se pune intr-un castron galbenusurile cu zaharul si cu untul, se freaca -se bat albusurile spuma -se adauga albusurile la galbenusuri -se adauga faina, bicarbonatul - pana se formeaza un aluat potrivit -se fac bilute -se coc bilutele in forma Pt ...
 Tarta cu ciocolata si frisca Tarta cu ciocolata si frisca
Aluatul il punem in tava de tarta si-l intepam din loc in loc cu furculita.Ca sa nu se infoaie prea tare asezam deasupra hartie de copt,peste care toarnam boabe de fasole.Se coace la foc potrivit in jur de jumatate de ora.Pentru crema,amestecam Crem ...
 briose capsunici briose capsunici
Cuptorul se incinge. Se bat oulale cu zaharul, iaurtul si uleiul apoi adaugam faina care a fost amestecata cu praful de capt si zaharul vanilat amestecam sa se lege compozitia. Tava de briose se unge cu unt se pune o lingura de compozite apoi o ...
 Biscuiti cu fulgi de ovaz Biscuiti cu fulgi de ovaz
Pentru inceput punem ovazul la inmuiat (in apa sau in lapte). Intre timp, ne apucam temeinic de treaba: frecam spuma untul cu zaharul pana devine o pasta lucioasa, adaugam si ouale, sarea, mierea si scortisoara. Amestecam bine bine si adaugam ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Facem sosul: topim untul, adaugam laptele/apa, esenta de rom,un praf de sare si optional 2-3 linguri de zahar. Lasam deoparte sa se raceasca. Rupem biscuitii cu mana bucatele, taiem cubulete rahatul, nucile si curmalele. Intr un vas mai mare, ...
 Tarta cu mascarpone Tarta cu mascarpone
Pregatim baltul pentru inceput: batem albusurile spuma impreuna cu zaharul si un praf de sare. Galbenusurile le amestecam cu lingura de ulei, adaugam zaharul vanilat si coaja de lamaie. Peste aceasta compozitie puneam albusurile, faina si miezul de ...
 Biscuiti cu gropite delicioase Biscuiti cu gropite delicioase
-se amesteca faina cu amidonul , sarea, cacaoa , praful de copt , galbenusurile , zaharul si untul moale taiat bucatele-se framanta bine, se inveleste in folie si se pune la frigider 30 min-se scoate aluatul si se imparte in mici bilute in care se ...
 Trunchi de copac Trunchi de copac
-Se separa ouale.Galbenusurile, zaharul, zaharul vaniliat si coaja de lamaie se bat intr-un castron pana la dizolvarea zaharului. Se adauga untul si se mai amesteca pana devine o crema consistenta-Se incinge cuptorul la 150 garde. Se unge forma cu ...
 CocoStar CocoStar
Pt Star: -intr-un castron se pun ouale+cacaoa+margarina RAMA topita+zaharul pudra+zaharul vaniliat, se mixeaza pana face clabuci -se adauga pe rand faina+praful de copt, framantam cu mana pana rezulta o coca potrivita Pt Coco: -se mixeaza abusul, se ...
 Aricei cu ciocolata Aricei cu ciocolata
Blatul ii faramitam, il amestecam cu untul, nuca, biscuiti si esenta de rom, framantam bine bine. Compozitia trebuie sa fie destul de consistenta, sa poata fi modelata. Formam ariciei, ii dam prin ciocolata si prin fulgisori, adaugam si doi ochi ...
 Tarta cu mere Tarta cu mere
Bati untul spuma si aduagi zaharul si galbenusurile, Separat bati albusurile apoi incorporez in prima compozitiea, se adauga faina, praful de copt si zaharul vanilat. Tava de tarta tapeteaza cu unt si faina, Se toarna compozitia si deasupra se pun ...
 Placinta moldoveneasca Placinta moldoveneasca
Se face un aluat de placinta obisnuit si se lasa sa se odohneasca 30 min. Separat facem compozitia din 1 kg de branza se amesteca cu 3-4 oua. Stafidele au fost puse in rom cam 30 min apoi se adauga peste brinza si zaharul fin.  Se imparte ...
Prajitura cu bezea
Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si zeama de lamaie,pana se formeaza turturi de bezea. Se imparte spuma in 2 parti.Se coc 2 foi in tava tapetata cu hartie de copt,in cuptorul incins la 100 grade sau la foc mic,cu usa cuptorului deschisa. ...
 Chec Chec
Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul in ploaie si zaharul vanilat , se bat pana se face compozitia ca o bezea.galbenusurile se freaca cu uleiul,cu o lingura de lemn ,in acelasi sens sa nu se taie.se adauga ...
 Inghetata cu ciocolata Inghetata cu ciocolata
Nuca o prajim la cuptor si o lasam sa se raceasca.Zaharul il caramelizam impreuna cu 4 linguri de apa,apoi adaugam nuca prajita,omogenizam si punem totul pe o farfurie unsa cu unt.Dupa ce s-a racit sfaramam nucile caramelizate.Topim ciocolata ...
Gogosi
Se pune drojdia la dospit,impreuna cu o lingura de zahar si un pic de lapte. Faina se pune intr-un castron,se face o gaura in mijloc si se toarna maiaua. Dupa ce a dospit se adauga ouale,restul de zahar,sarea,zaharul vanilat,untul si laptele cate ...
Gogosi cu gem de citrice
Am pus toate ingredientele in masina de paine,la programul de framantare + dospire. Aluatul dospit l-am impartit in 2 parti pe care le-am intins in foi subtiri.Apoi am pus cate o lingurita de gem din loc in loc pe una din ele. Dupa ce-am terminat de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) porumb (45) mure (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) ciuperci (11)
fulgi de ovaz (11) mango (10) usturoi (10)
conservant (9) morcov (9) macaroane (8)
dovlecei (8) whisky (8) fidea (7)
chimen (7) sunca (7) feta (6)
ceapa verde (6) pui (6) bulion (5)
anason (5) suc natural (5) bomboane colorate (5)
busuioc (4) taietei (4) maioneza (4)
carne tocata (3) pepene verde (3) serbet (3)
parmezan (3) rozmarin (3) ton (3)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) piept de pui (2) boia (2)
sunca presata (2) lipii (2) praz (2)
branza topita (2) ienibahar (2) broccoli (2)
ardei gras (2) spaghetti (1) gogosar (1)
ardei iute (1) pasta tomate (1) ficat (1)
bacon (1) vinete (1) hrean (1)
coriandru (1) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) sos de caramel (1) slanina (1)
liquor (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z