SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Rulouri de foietaj cu crema si frisca Rulouri de foietaj cu crema si frisca
Se pune intr-un bol laptele fiert si racit peste care se toarna praful de cremes,se mixeaza bine.Separat se mixeaza frisca si se amesteca apoi cu crema,se omogenizeaza bine. Cu o seringa pentru decorat se umplu rulourile.Se pudreaza cu zahar pudra si ...
 Prajitura Rudy Prajitura Rudy
Aluat: faina se amesteca impreuna cu praful de copt si cacaoa. Se adauga si restul ingredientelor. Vom obtine un aluat maleabil, pe care-l vom imparti in 2. Punem aluatul la congelator, cata vreme preparam crema. Crema: Branza se mixeaza cu zahar, ...
 Prajitura paradis ( varianta mea) Prajitura paradis ( varianta mea)
In cazul in care faceti cu biscuiti, acestia se piseaza in robotul de bucatarie. Intr-un vas se pune la topit untul impreuna cu 70ml compot . Se ia vasul de pe foc si se adauga biscuitii pisati si se amesteca bine pana se omogenizeaza totul. ...
 Tort Dana Tort Dana
Bati ouale spuma cu zaharul, adaugifaina amestecata cu praful de copt si pudra de cacao, amestecand usor. torni compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata si coci i cuptorul preincalzit circa 20 min. Pui gelatina la inmuiat in apa rece ap. 10 ...
 Unt de alune de padure Unt de alune de padure
Incinge o tigaie la foc potrivit si prajeste alunele 5 minute pana se rumesc usor.Lasa-le sa se raceasca 5 minute, apoi freaca-le cu un prosop de bucatarie pentru a inlatura coaja. Mizeaza alunele intr-un blender pana devin o pasta groasa, aprox. ...
 Tort Eclair cu cappuccino si caramel Tort Eclair cu cappuccino si caramel
Se incalzeste cuptorul la 220ᵒC.Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava de copt. Intr-o cratita, pe foc potrivit, se dau in clocot laptele, lichiorul de ciocolata, romul, sarea, zaharul si cele 2 feluri de unt.Se ia cratita de pe foc si se ...
 Tort de mere Tort de mere
Se curata merele de coaja si se scoate cotorul. Pe fundul unei cratite cu diametrul de 25–30 cm se pun 5 linguri de zahar intr-un strat uniform peste care se pun merele unele langa altele. In mijlocul merelor, unde au fost casutele cu samburi, ...
 Tort cu ciocolata si capsuni raw Tort cu ciocolata si capsuni raw
Blat Nuca se hidrateaza cu o seara inainte!Se pune in putina apa si dimineata se clateste si se lasa sa se usuce de apa.Acest proces ajuta la macinarea mai fina a nucii la un gust mai fin si mai proaspat, astfel nucile sunt si mai usor de digerat!) ...
 Alba ca zapada Alba ca zapada
Foile Intr-un castron se amesteca (cu mixerul) laptele, ouale si zaharul, apoi se adauga si uleiul. Se pune faina, pentru inceput 400 g, si se framanta cu mana. Daca inca se lipeste de maini se tot adauga faina pana incepe sa se ia de pe maini. Se ...
 Eclere Eclere
Le pui toate la fiert intr-o tigaie sau ceaun si cand incepe sa fiarba torni dintr-o data FAINA 2 CANI JUMATE amestecand bine pana se omogenizeaza bine apoi dai la rece Lasi sa se raceasca bine cel putin 2 ore Compozitia o iei si incepi sa pui pe ...
 Rulada cu crema de ciocolata Rulada cu crema de ciocolata
Mai intai pregatim crema, deoarece necesita timp de racire. Intr-un vas se toarna frisca lichida,iar ciocolata se rupe bucati mici.Se aseaza vasul pe foc mic pana se topeste ciocolata,dar fara sa fiarba.Se lasa la rece pentru 1 ora,sau se poate baga ...
 Tort cu cafea si ciocolata Tort cu cafea si ciocolata
Blat: Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul. Punem zaharul si esenta si mixam in continuare pana obtinem o crema. Adaugam faina amestecata cu cacaoa si praful de copt si amestecam usor. Compozitia obtinuta se toarna in ...
 Sorbetto de lamaie Sorbetto de lamaie
Se pune la fiert apa cu zaharul si cu coaja de la o lamaie(cea netratata).Se fierbe in jur de 15 minute pana se formeaza un sirop.Se strecoara bine de coaja apoi se lasa la racit.A parte se storc cele 3 lamai,apoi se bat spuma albusurile cu un praf ...
 Placinta cu branza si stafide Placinta cu branza si stafide
Se pregateste aluatul pentru foi: se amesteca apa fiarta cu uleiul si praful de sare , apoi se adauga faina pana obtinem un aluat care nu se mai lipeste de maini, dar moale si fin ( daca punem prea multa faina vor iesi foile mai tari). Se inveleste ...
 Strudel cu mere si crema de vanilie Strudel cu mere si crema de vanilie
  Se sfarama bine biscuitii,se pun stafidele la inmuiat(eu am folosit apa cu putina esenta de rom),se rad merele apoi se stropesc cu zeama de la o lamaie. Se intinde foietajul se aseaza deasupra biscuitii sfarmati,peste biscuiti, marul ras. Se ...
 Mousse de ciocolata alba Mousse de ciocolata alba
Topim ciocolata la bain marin,apoi o lasam la racit.Punem gelatina la inmuiat intr-un vas cu apa rece.A parte batem galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema.Adaugam ciocolata topita,vanilia si gelatina stoarsa si topita in 2 linguri de apa ...
 Tiramisu la pahar Tiramisu la pahar
Am amestecat praful de crema cu laptele si am mixat pana a devenit o crema groasa.In fiecare pahar am rupt cate un piscot,am pus cate 2 linguri de cafea peste ele,2 linguri de crema,apoi un alt strat de piscot insiropat,2 linguri de crema si am ornat ...
 Prajitura rapida cu struguri Prajitura rapida cu struguri
se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat spuma cu zaharul, adugam galbenusul, unul cate unul, faina si esenta; punem compozitia intr-o tava tapetata cu faina si o bagam la cuptor pt 5 minute, taiem boabele de struguri pe jumatate, si ...
 Cremsnit budapesta Cremsnit budapesta
Pregati Blat: Se bat spuma albusul rece de la figider cu un praf de sare si apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana la topirea lui. Apoi se adauga galbenusurile pe rand si se amesteca dupa fiecare. Se aduga la compozitie si ...
 Prajitura MIMOZA Prajitura MIMOZA
-Se framanta ingredientele ptr foi,dupa care aluatul rezultat se imparte in 4 parti egale. -Se intinde fiecare parte cu sucitorul la dimensiunea dorita si foaia se coace pe dosul tavii,pe hartie de copt,rezultatand 4 foi. -Cuptorul trebuie sa fie ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
apa minerala (136) galbenus (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
telemea (29) ghimbir (29) malai (26)
pepene galben (25) masline (24) aluat foietaj (24)
paste (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) marar (14) ulei de masline (14)
intaritor frisca (14) patrunjel (12) ciuperci (11)
fulgi de ovaz (11) mango (10) usturoi (10)
morcov (9) conservant (9) dovlecei (8)
whisky (8) macaroane (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) ceapa verde (6)
pui (6) feta (6) suc natural (5)
bomboane colorate (5) bulion (5) anason (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) carne tocata (3)
serbet (3) pepene verde (3) parmezan (3)
rozmarin (3) ton (3) piept de pui (2)
boia (2) sunca presata (2) praz (2)
lipii (2) branza topita (2) ienibahar (2)
broccoli (2) ardei gras (2) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1) conopida (1)
dafin (1) fasole verde (1) stevie (1)
icre (1) fasole boabe (1) slanina (1)
liquor (1) sos de caramel (1) loboda (1)
parizer (1) melci (1) sofran (1)
spaghetti (1) gogosar (1) ardei iute (1)
pasta tomate (1) ficat (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 65
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z