SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Mousse de ciocolata alba

Mousse de ciocolata alba

Ingrediente - Mousse de ciocolata alba


120 gr ciocolata alba
4 galbenusuri
250 ml frisca lichida
3 linguri de zahar
3 gr de gelatina in foi
esenta de vanilie
piscoturi
fructe de padure la alegere,capsuni
Mod de preparare - Mousse de ciocolata alba
Topim ciocolata la bain marin,apoi o lasam la racit.Punem gelatina la inmuiat intr-un vas cu apa rece.A parte batem galbenusurile cu zaharul pana devin ca o crema.Adaugam ciocolata topita,vanilia si gelatina stoarsa si topita in 2 linguri de apa calda.
Batem frisca tare si o adaugam la crema cu miscari de jos in sus.
Se da la rece pentru cateva ore, apoi se decoreaza cu piscoturi si fructe de padure.
Timp de preparare: sub 30 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Mousse de ciocolata alba
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z