SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Jodenkoeken(prajiturele evreiesti) Jodenkoeken(prajiturele evreiesti)
Untul moale se amesteca cu zaharul apoi se adauga faina, praful de copt, condimentele(scortisoara) si praful vanilat, sarea. Se face prin amestec o bila bine omogena(cu mana) si se lasa la frigider sa se odihneasca cca 1 ora. Pe masa de lucru curata ...
 Prajitura Stup de albine Prajitura Stup de albine
Facem un amestec de 4 lg nuca de cocos, 1plic zahar pudra, 2 linguri de miere, 1 picatura colorant alimentar galben si 50 g unt /margarian Rama.Apoi modelam mici gogoloaie ce vor fi albinutele.Topim la bain Marie 2 tablete de ciocolata neagra si apoi ...
 Budinca de zahar ars Budinca de zahar ars
5linguri de zahar se pun la topit intr-o craticioara si se caramelizeaza la foc mic fara sa se arda si sa se inchida la culoare.Se ia de pe foc si se rastoarna cu grija 200ml apa fiarta,precautie mare caci reactia este puternica atunci cand turnati ...
 Dansul lebedelor Dansul lebedelor
Se fierbe apa cu uleiul pana clocoteste si apoi se  adauga faina si se opreste focul, se lasa sa se raceasca putin a poi se adauga ouale pe rand amestecand bine.Apoi incingem cuptorul .Punem cu posul sau cu lingura gogosele de aluat intr-o tava ...
 Briose "Brownie Cappucino" Briose "Brownie Cappucino"
Briose: Ouale se mixeaza cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care se adauga zaharul si esenta de rom si se mixeaza in continuare pana devin ca o crema. Topim untul si-l turnam in fir subtire peste crema de oua. Adaugam iaurtul si ...
 Strudele cu mere Strudele cu mere
Amestecam merele rase cu zaharul, scortisoara, stafidele, zaharul vanilat si umplem foaia de aluat foietaj. Le coacem in cuptorul incins dupa care le pudram cu zahar. ...
 Fursecuri cu gem Fursecuri cu gem
Punem intr-un castron zaharul pudra si untul il frecam spuma cu mixerul adaugam galbenusul, praful de copt punem faina, mixam toate aceste ingrediente pana obtinem o coca cu o consistenta potrivita, pe care o introducem la frigider pentru 30 minute. ...
 Prajitura cu mere necoapta(de post) Prajitura cu mere necoapta(de post)
Merele impreuna cu 550 ml apa si zaharul se pun la foc,cand fierb se adauga ,praful de budinca diluat in 50 ml apa,cand s-a ingrosat luam de pe foc si adaugam un pic de scortisoara. Se tapeteaza o tava cu folie se adauga jumatate din mere apoi se ...
 Cremsnit cu biscuiti si banane Cremsnit cu biscuiti si banane
Se pun toate ingredienetle pentru sirop intr-o cratita mica si se aduc la puctul de fierbere apoi se pune siropul obtinut deoparte. Se prepara crema cu laptele si zaharul vanilat comform instructiunilor de pe ambalaj. Se aseaza un rand de biscuiti la ...
 Briose colorate Briose colorate
Pentru briose, se incalzete cuptorul la 190⁰C.Se tapeteaza cu foi de copt speciale 2 tavi de briose, a cate 12 locuri. Intr-un vas se bate untul cu zaharul si galbenusurile.Se adauga faina, praful de copt, praful de pudding si vanilia si se ...
 Tort tiramisu cu ciocolata Tort tiramisu cu ciocolata
Pentru blat, incalzeste cuptorul la 180⁰C si unge cu unt apoi tapeteaza cu faina 2 tavi rotunde. Intr-un vas, bate untul cu zaharul si 6 galbenusri, ciocolata topita si cafeaua.Adauga faina, praful de cappuccino si praful de copt si ...
 Fursecuri cu ciocolata si cocos Fursecuri cu ciocolata si cocos
Din ingredientele enumerate, faina, zahar, margarina RAMA,ou,zahar vanilat se face o coca care se lasa cca 1 ora sa se odihneasca la frigider. Se intinde aluatul pe masa curata si presarata cu faina,cu sucitorul si se taie formele. Se aseaza formele ...
 Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos Fursecuri decorative trase in ciocolata alba cu cocos
Se face un aluat din faina, zahar, zaharul vanilat,ou,margarina RAMA se da cca 1 ora la frigider. Se intinde pe masa de lucru stropita cu faina cu sucitorul. Se decupeaza inimile, se lipesc cate 2 cu un batz pt frigarui intre , se aseaza pe hartie de ...
 Tarta cu branza si fructe de padure Tarta cu branza si fructe de padure
Pentru aluat, se amesteca intr-un vas faina cu praful de copt, untul rece ras sau taiat cubulete, zaharul , sarea si oul. Se amesteca bine cu o lingura, dupa care se framanta rapid, la inceput cu mixerul apoi cu mana, se acopera cu o folie de ...
 Tarte Tatin Tarte Tatin
Merele se curata, se taie in patru, se scot cotoarele si semintele, apoi se taie felii, nu rea subtiri. Intr-o cratita ce va merge apoi la cuptor, se caramelizeaza zaharul, miscand de cratita sa nu se arda. Totul se face la foc mediu. Eu am folosit o ...
 Tort cu mousse de caramel Tort cu mousse de caramel
Blat: Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma tare, cu un praf de sare. Cand s-a intarit bine se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana obtinem o bezea lucioasa.Galbenusurile le amestecam cu uleiul, dupa care incet incet le ...
 Prajitura cu piersici, mandarine si brinza dulce Prajitura cu piersici, mandarine si brinza dulce
Se scot fructele din compot si se pun la scurs pe o sita mare. Se separa galbenusurile de albusuri. Se freaca galbenusurile cu 11linguri de zahar pana se albesc si se topeste zaharul,se adauga incet uleiul,frecand incontinuu,dupa care se adauga ...
 Prajitura "Madi" Prajitura "Madi"
Blatul: se mixeaza ouale intregi cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul. Se adauga nuca macinata si ciocolata rasa, apoi faina si amidonul date prin sita si se amesteca cu o paleta usor  pana se omogenizeaza bine compozitia. Se toarna ...
 Tort aniversar 3 ani Tort aniversar 3 ani
Blat: Am facut un blat din 9 oua, 9 linguri de zahar si in loc de faina am pus 9 linguri de praf de budinca roz.   Crema: Se amesteca apa fierbinte cu gelatina pana se dizolva. Cele 6 galbenusuri, zaharul si laptele se pun intr-o craticioara la ...
 Cheese cake Cheese cake
Din toate ingredientele, pentru baza, facem un aluat moale pe care il intindem,cu mana, intr-o tava mai mica. Punem crema de branza peste baza de aluat din tava si coaceam la 360F timp de aproximativ 50-60 min. Batem albusurile spuma tare cu 100g ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
nucsoara (43) smantana dulce (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) mango (10) usturoi (10)
conservant (9) morcov (9) macaroane (8)
dovlecei (8) whisky (8) fidea (7)
chimen (7) sunca (7) pui (6)
feta (6) ceapa verde (6) bulion (5)
anason (5) suc natural (5) bomboane colorate (5)
busuioc (4) taietei (4) maioneza (4)
varza (3) carne tocata (3) pepene verde (3)
serbet (3) parmezan (3) rozmarin (3)
ton (3) gaina (3) telemea de oaie (3)
suc de rosii (3) franzela (3) mazare (3)
spanac (3) cardamon (3) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) piept de pui (2) boia (2)
sunca presata (2) lipii (2) praz (2)
branza topita (2) ienibahar (2) broccoli (2)
ardei gras (2) sos de caramel (1) slanina (1)
liquor (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1) pasta tomate (1)
ficat (1) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1) conopida (1)
dafin (1) fasole verde (1) stevie (1)
icre (1) fasole boabe (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 70
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z