SiteDeBucate » unt

Retete cu unt

 RULADA DE BISCUITI CU CREMA DE COCOS RULADA DE BISCUITI CU CREMA DE COCOS
Se sfarama biscuitii bine-bine si se adauga laptele treptat, se amesteca pana se face ca si un aluat. Separat untul se freaca spuma cu zaharul pudra si vanilia apoi se adauga nuca de cocos.Aluatul de biscuti se imparte in 2 parti, deoarece vor iesi 2 ...
 Prajitura de mere Prajitura de mere
AluatulIntru-n castron se amesteca componentele si se formeaza un aluat fraged care se da la frigider pentru citeva ore sau o noapte.Se unge o tava patrata de 30pe40 cu putin ulei si se lasa deoparte.SE incalzeste si cuptorul la 200 de grade.Merele ...
 Trufe Trufe
Ciocolata si untul se topesc intr-o craticioara (pe foc direct sau la bain-marie), la foc mic, si se amesteca continuu.Se ia de pe foc, se lasa sa se raceasca putin, apoi se adauga galbenusurile, zaharul pudra, nuca pisata sau alunele (crude, ...
 Fursecuri Trufe Fursecuri Trufe
Intr-un ibric se topeste untul si ciocolata, pe foc mic, amestecind mereu, pina se obtine o compozitie omogena. Se ia de pe foc, se adauga zaharul si se amesteca bine pina ce acesta se topeste.Se adauga ouale pe rind, batind bine cu mixerul dupa ...
 baclava baclava
se amesteca faina,oul vinul,lingurita de unt,se framinta adaugind apa pana va rezulta un aluat ca pt strudel,il lasi sa steadin aluat se taie 25 bucateledin fiecare se intinde 1 foaieungi tava cu unt si pui foile ,una cite una,stropindu-le cu unt si ...
 Tarta cu banane Tarta cu banane
1. Incalziti cuptorul in prealabil(210°C de preferat).Amestecati toate ingredientele pentru aluat, intindeti aluatul cu mana intr-o forma de tarte astfel incat sa o acoperiti integral (preferabil un pic si marginile formei)si dati la copt pt 15-20 ...
 Bomboane Bomboane
Biscuiti se dau prin masina de tocat si se amesteca cu siropul(apa+zahar+cacao+unt se pun pe foc si le amesteci pina se omogenizeaza) se introduc la frigider.Dupa ce s-a racit se fac guguloaie in mijlocul carora punem visine sau alune(se pot face si ...
 Cheesecake cu gem de capsuni Cheesecake cu gem de capsuni
Pentru ca incercasem aceasta reteta in restaurantul in care am lucrat pana nu de mult si mi s-a parut foarte buna,cum am facut rost de reteta m-am gandit sa o si incerc.Noi am savurat-o cu mare placere asa ca va recomand sa o incercati si voi.Am ...
 Souffle de caise Souffle de caise
- pasăm caisele cu blenderul - răzuim coaja de la jumătate de lămâie - separăm albușurile de gălbenușuri, batem albușurile spumă - frecăm gălbenușurile cu zahărul , apoi adăugăm coaja de lămâie , iar apoi pasta de caise .- ...
 Prajitura cu nuca de cocos Prajitura cu nuca de cocos
Nu am nicio indoiala ca foarte multe persoane isi aduc aminte de acele seri de duminica petrecute alaturi de colegele de facultate.Isi aduc aminte de acele mancaruri,prajituri,discutii care faceau deliciul intalnirilor,care nu au fost niciodata mai ...
 Bomboane Rafaello Bomboane Rafaello
Inainte de toate prajim usor alunele intr-o tigaie sau la cuptor,dupa care le lasam la racit.Untul se freaca spuma cu zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce s-a format o pasta adaugamlaptele praf,100 gr. nuca de cocos si foaia de napolitana sfarimata. ...
 Cozonac briosa Cozonac briosa
Se poate folosi la framantare si masina de paine.Pentru framantare manuala se procedeaza asa: in putin lapte caldut se dizolva drojdia si se pune putina faina, se lasa la crescut. Intr.un vas se bat ouale, se adauga faina si se incepe framantarea ...
 Prajitura de ciocolata cu nuca Prajitura de ciocolata cu nuca
- separăm albuşurile de gălbenuşuri - batem albuşurile spumă, adăugând zahărul pudră. Ne oprim din mixat atunci când avem o compoziţie “ţeapănă”. Adăugăm treptat nuca pisată, amestecând de jos în sus cu o lingură de lemn. ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
- punem apa cu zahărul, într-o oală, pe foc , apoi adăugăm cacaoa . Lăsăm să fiarbă câteva minute (în funcţie de cât de tare vrem să ne iasă ciocolata ). - închidem focul, apoi adăugăm laptele praf şi amestecăm cu o lingură de ...
 Rulada cu banane si cocos Rulada cu banane si cocos
- pisăm alunele de pădure - se separă albuşurile de gălbenuşuri. Gălbenuşurile se freacă cu cinci linguri de zahăr, plus o linguriţă de apă , apoi se adaugă praful de copt . Frecăm până obţinem o compoziţie. - albuşurile, plus o ...
 Baclava de casa Baclava de casa
Se topeste untul si se imparte in 2 cani. Se bate albusul separat cu 10 linguri de zahar si un praf de sare. Galbenusul, de asemenea, cu 10 linguri de zahar.Se amesteca apoi albusul cu galbenusul, esenta de rom, jumatate de sticluta, iar cealalta ...
 Trufakia cu nuca Trufakia cu nuca
Biscuiti impreuna cu coniacul ii dai prin bleder sii pisezi,pui ciocolata bucati impreuna cu untul intro craticioara si pui pe baie de aburi pana se topeste toata ciocolata.in ciocolata gata topita adaugi biscuiti pisati,zaharul pudra si nuca pisata ...
 Cozonac cu nuca si cacao Cozonac cu nuca si cacao
Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei NU RECI din frigider. Se strecoara faina de 2 ori pentru a fi cat mai uscata si aerata, in felul acesta coca creste mai bine. In bucatarie trebuie sa fie cald si sa se evite curentii de aer ...
 Cheese Cake Cheese Cake
Zdrobim biscuitii in robot sau daca nu aveti robot, puneti biscuitii intr-o punga si ii zdrobiti cu sucitorul.Topim untul. Punem biscuitii intr-un bol si turnam untul peste ei.Amestecam pana cand biscutii sunt acoperiti integral.Tapetam o tava ...
 Figurine speciale de Paste Figurine speciale de Paste
Zaharul se freaca cu untul pana devine spumos, dupa care se adauga galbenusurile pe rand, coaja de lamaie rasa, romul, sarea, nucile si faina. Se framanta un aluat potrivit de tare, care se lasa 30 minute la rece. Din acest aluat se formeaza niste ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu unt - Pagina 197
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z