SiteDeBucate » faina

Retete cu faina

 Escalop din carne de porc cu bureti de padure Escalop din carne de porc cu bureti de padure
Intr-o tigaie, puneti ulei la incalzit, adaugati usturoiul si rozmarinul la prajit, treceti feliile de carne in faina si asezatil in tigaie. Se lasa sa se prajeasca timp de 5 min dupa ce o intoarceti pe cealalta parte. Sarati, piperati si stropiti cu ...
 Parjoale ca acasa Parjoale ca acasa
Pentru un gust deosebit, carnea tocata sa fie amestecata: de porc si vita (vezi foto). Se maruntesc legumele si verdeata si se piseaza usturoiul. Feliile de paine se pun la muiat in putin lapte sau apa. Intr-un vas mai maricel se pun toate: carnea ...
 Sarmalute de manzat in frunze diferite Sarmalute de manzat in frunze diferite
Carnea se toaca (sau folositi carne tocata).Intr-o tigaie mai mare puneti putin ulei si incepeti sa caliti ceapa verde tocata, ciupercile tocate, concentratul de costita. Adaugati verdeata tocata, ketchup (sau o rosie si un ardei tocate marunt).Dupa ...
 Ardei umpluti cu carne de manzat Ardei umpluti cu carne de manzat
Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas sau castron mai mare.Intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei si caliti ceapa tocata, fara a o praji, cu putina apa, ketchup (sau rosii si ardei tocat), ...
 Chiftelute de manzat Chiftelute de manzat
Se toaca si se caleste ceapa, fara a se praji, cu putina apa, se adauga condimentele pentru a se dizolva mai bine.Intr-un lighean sau castron mai mare puneti carnea tocata, adaugati ceapa calita, 2 oua, verdeata tocata si pesmetul sau painea ...
 Rulada de cartofi cu carne Rulada de cartofi cu carne
Se fierb cartofii in coaja (20 minute), se curata, se zdrobesc cu furculita sau se dau prin masina de tocat cat sunt calzi.Se pun intr-un castron si se framanta putin cu un ou crud, sare, 1 lingurita de zahar si 4-5 linguri faina.Umplutura: intr-o ...
 Rulouri din piept de pui Rulouri din piept de pui
Pieptul de pui se taie in 4 bucati,fiecare bucata se bate cu ciocanul de snitele ,avand grija san nu il zdrobim,pentru a evita acest lucru,asezan o folie de plastic peste pui.Asezonam cu sare si piper.Apoi se aseaza pe fiecare felie de pui cate o ...
 Oso-Bucco Oso-Bucco
Intr-o farfurie punem faina si tavalim feliile de carne in faina dupa care le prajim in putin ulei intr-o tigaie adinca cu fund dublu. Se adauga ceapa si usturuioul mirodeniile, se mai lasa putin sa se prajeasca dupa care se adauga vinul si supa si ...
  Fricassa©e de caa on/Carne de porc in sos de vin
O alta reteta din Turul Frantei Eurosport, de data aceasta din Savoia.Fricassée = bucati de carne fierte, inabusite in vin si smantana.Caïon = denumire pentru porc in departamentul Savoie.Taiati carnea cubulete nu prea marunte, cam de 2-3 cm latura ...
 Pulpe de pui prajite in piure de cartofi Pulpe de pui prajite in piure de cartofi
Spalam pulpele si le punem la fiert in apa cu sare si un praf de chili.Curatam 4 cartofi si-i fierbem im apa cu sare,iar cand sant gata ii pasam.Radem peste ei cartofi cruzi ramasi(curatati),oul batut,mararul tocat,sare,piper,cimbru si omogenizam ...
 Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman
Carne se curate bine de pielite,se taie in bucati care se pun in vasul roman impreuna cu uleiul,supa,vinul si condimentele.Se acopera vasul si se da la cuptor la 200gC pentru o ora.Se scoate apoi vasul,cu atentie se ridica capacul sa nu va ardeti de ...
 Frigarui cu ficat de pasare Frigarui cu ficat de pasare
Intr-o caserola punem laptele, usturoiul si ficatul de pasare portionat, amestecam punem capacul si dam la rece pentru 30’. In alt bol,amestecam faina cu piperul. Ceapa curatata o taiem in patru si o desfacem in petale. Slaninuta o taiem feliute ...
 pui cu mazare in sos de lapte pui cu mazare in sos de lapte
Intr-o caserola se pun 2 linguri de ulei in care se caleste ceapa taiata marunt dupa care se adauga mazarea congelata cu un cub Knorr Gaina, adaugati apa cat sa acopere si lasati sa fiarba.Separat intr-o alta tigaie puneti 2 linguri de ulei unde ...
 Pilaf cu burgul picant a Sebzeli Bulgura cu snitele din carne de vita-specific turcesc Pilaf cu burgul picant a Sebzeli Bulgura cu snitele din carne de vita-specific turcesc
Rosiile se oparesc, se decojesc si se taie in bucati mici.Ardeii si ceapa verde se taie marunt.Burgulul se opareste si se lasa la inmuiat 5 minute, apoi se spala bine si se scurge de apa.Intr-o cratita antiaderenta se incalzeste uleiul si se calesc ...
 Chiftelute din piept de pui,marinate Chiftelute din piept de pui,marinate
Pieptul de pui(se poate si de curcan) se macina impreuna cu sunca si cartoful;aceasta compozitie se amesteca cupatrunjelul,ceapa,oul,usturoiul,sare,piper,oregano.Se amesteca,totul,bine;se fac,apoi,chiftelute rotunde(mai mari,putin,decit ...
 Pui cu smantana Pui cu smantana
Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin ulei si 2 linguri de apa ca sa nu se usuce prea tare.In timp ce se prajeste carnea,se amesteca cele 3 linguri de faina cu putina apa rece,sare si ...
 Pui coin vert Pui coin vert
Intr-o cratita se peregateste sosul dupa cum urmeaza:Se pun 2 linguri ulei  (dupa preferinta) eu folosesc uleiul de arahide, apoi se aduga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust sau 1 cub knorr Gaina, apoi coriandrul pisat si zaharul. Se lasa ...
 Musaca combinata !!! Musaca combinata !!!
Cartofii se spala si se fierb in coaja.Vinetele se spala si se taie feliute, se sareaza si se lasa la scurs.Painea se pune la inmuiat si se stoarce.Carnea se amesteca cu ceapa tocata, jumatate din verdeata,2 oua, sare, piper, busuioc,painea. Se pot ...
 Snitel cu varza calita Snitel cu varza calita
Curatam varza si o tocam, o calim in unt, cateva minute pe flacara de la aragaz punem si 1 cutie de rosii tocate in suc de rosii,asezonam cu ce condimente ne plac mai mult si apoi bagam varza la cuptor la 180 de grade,pentru cel putin 90 de ...
 MAZARE CU PARIZER DE CURCAN MAZARE CU PARIZER DE CURCAN
Se caleste un pic ceapa si parizerul apoi se pune supa de vegetale si se lasa la fiert.Cand sunt aproape fierte se adauga mazarea si la sfarsit se adauga o lingura de faina frecata cu bulion. Se mai lasa sa fiarba un pic apoi se trage de pe foc. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-409
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu faina - Pagina 303
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z