SiteDeBucate » faina

Retete cu faina

 Pui cu ciuperci Pui cu ciuperci
Se portioneaza carnea de pui, se condimenteaza si dupa 10 minute se pune la prajit in ulei, intorcandu-se pe toate partile pana prinde putina crusta. Se adauga morcovul feliat, ceapa si rosia tocate, 200 ml apa si se lasa la fiert, la foc mic cu ...
 Pui cu baghete de dovlecei Pui cu baghete de dovlecei
Carnea de pui spalata, stearsa si portionata se condimenteaza si se pune la prajit intr-o craticioara cu 30 ml ulei incins. Se intoarce pe toate partile pana prinde o crusta usoara si se adauga cateii de usturoi si morcovul taiati feliute subtiri. Se ...
 Ciocanele de pui cu telina Ciocanele de pui cu telina
Curatati si taiati telina bastonase mai mari. Tocati marunt ceapa, ardeiul si rosia.Intr-o craticioara puneti la prajit ciocanelele de pui in ulei. Intoarceti-le pe toate partile pana prind putina crusta. Adaugati ceapa si telina, caliti cateva ...
 Sarmalute de curcan in cuib de varza dulce Sarmalute de curcan in cuib de varza dulce
Se pune apa la fiert intr-o oala. Cand fierbe se pune in ea varza si se roteste pe toate partile. Dupa 3-4 minute se scoate cu doua furculite intr-un castron si se desfac usor frunzele de pe exterior, ca o floare. Partea din mijloc se taie mai de ...
 Rulouri de antricot cu ciuperci Rulouri de antricot cu ciuperci
Antricotul se taie in 8-10 felii care se bat bine cu ciocanul de carne si se condimenteaza.Ciupercile se spala si se pun la fiert intr-un litru de apa cu putina sare, aproximativ 20 minute.Intr-o tigaie caliti in uleiul de masline ceapa tocata, ...
 Castraveti umpluti cu afumatura Castraveti umpluti cu afumatura
Se spala castravetii, se taie un capat drept si se curata coaja foarte subtire, lasand cateva dungulite verzi pentru aspect. Cu un instrument special de scos cotoare (sau o lingurita foarte mica) se scobesc in interior lasand un invelis subtire de ...
 Sarmalute banatene in foi de vita Sarmalute banatene in foi de vita
Tocati ceapa marunt, radeti morcovul pe razatoarea mica si caliti-le in ulei la foc mic, adaugati putina apa sa nu se arda uleiul. Dupa cateva minute adaugati pasta de rosii si de ardei (sau rosiile dejite si tocate marunt si jumatate din ardeiul ...
 Stofvlees(Tocanita de carne de vita) Stofvlees(Tocanita de carne de vita)
Inainte de a-mi pregati ceapa si ardeiul,am pus carnea cu sare,piper negru si cimbru(nu de asta din comert,de la mine din gradina si semintele de la tatal meu,are alta aroma,asta cei din strainatate o stiu sigur)si un paharut,de ala de rachiu,de bere ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
Curatam ardeii de cotoare si seminte si ii oparim 2-3’, apoi ii lasam cu deschizatura in jos, la scurs pe un servet sau intr-o strecuratoare.Taiem ceapa marunt, curatam si dam pe razatoarea mica, morcovul. Maruntim frunzele de marar si ...
 Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin Boeuf Bourguignon/Carne de vita in sos de vin
O noua reteta din Turul Frantei care mi-a placut in mod deosebit, din Burgundia, pe care am incercat-o, si nu imi pare rau. Te imbata gustul si mirosul.Se taie carnea si slanina cubulete, carnea mai mare si slanina mai marunt. Se condimenteaza si se ...
 Beef Stroganoff Beef Stroganoff
Intr-o tigaie adinca(eu folosesc wok)se pune uleiul;cind e fierbinte,se pune carnea;cind carnea e albicioasa,se pune piper;apoi se acopera tigaia si se lasa carnea sa se faca,in apa ei(care o lasa)la foc mic,amestecind din cind in cind.Dureaza cam o ...
 Pui cu ardei copti si smantana Pui cu ardei copti si smantana
Spalam aripioarele, le taiem varfurile si le punem la prajit cu putin ulei. Presaram putina sare.Coacem ardeii si gogosarii, ii curatam si ii taiem felii de 1 cm. Putem pune si ardei copti de la congelator (eu asa am folosit). Dupa ce aripioarele ...
 Ciulama de pui cu mamaliguta Ciulama de pui cu mamaliguta
Ceapa curatata si taiata marunt o punem la calit, adaugam usturoiul maruntit, sare si piper. Dupa 5-6 minute, cand ceapa a devenit sticloasa, adaugam pieptul de pui si mai amestecam 2-3 minute pana ce carnea isi schimba culoarea, dupa care adaugam o ...
 ostropel de pui cu cartofi ostropel de pui cu cartofi
Puiul se fierbe in apa, se spumeaza si obligatoriu se strecoara zeama.Cartofii se fierb separat, in coaje. Dupa ce s-au racit, se decojesc si se taie in cuburi potrivite.Intr-o cratita se caleste ceapa, si cand devine sticloasa se adauga ardeiul. ...
 Cuib de cartofi cu aripioare in sos de usturoi. Cuib de cartofi cu aripioare in sos de usturoi.
Prajeste aripile condimentate cu sare si piper in ulei pina se rumenesc bine.Scoate aripile si punele deoparte.Scoate jumatate din ulei din cratita si adauga usturoiul curatat si taiat in felii,asa si rosiile si cepele taiate.Sazoneaza.Cind este ...
 Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane Pulpa de porc la tava cu sote de ciuperci si cascaval pane
Pulpa se curata bine de pielite, se spala, se portioneaza si se bate putin la o grosime potrivita ca sa se patrunda bine. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se frige apoi in tava in care s-au incins doua linguri de untura. Dupa ce se patrunde ...
 Pulpe pane Pulpe pane
Se dezoseaza pulpele, li se da o forma si se bat ca pe snitele. Se sareaza si se condimenteaza cu condimente pentru pui. Se bat ouale. Se trec pulpele prin ou si faina. Se prajesc in tigaie. Se servesc cu cartofi natur si muratura. Pofta buna! ...
 Vinete cu piept de curcan Vinete cu piept de curcan
Batem putin pieptul de pui, il saram si piperam. Taiem si vanata felii nu foarte subtiri, le saram si le lasam 30 minute. Intr-o tigaie cu putin ulei prajim pieptul de curcan 4-5 minute si il deoparte. Prajim si felii de vanata trecute prin faina in ...
 Pui cu lapte si lamaie Pui cu lapte si lamaie
Taiam pieptul in cubulete mai mari, si le trecem foarte bine prin faina.Intr-o oala punem la incalzit uleiul de masline impreuna cu untul. Odata ca e bine incalzit punem pieptul la prajit, adaugam sarea si piperul si lasam sa se prajeasca pana devine ...
 Aripioare cu smantana Aripioare cu smantana
Aripioarele se curata bine, se spala si se pun la fiert.Se fierb in apa rece, se spumeaza, se adauga ceapa taiata marunt,morcovul taiat rondele,rosiile taiate marunt si condimentele.Lasati sa fiarba la foc mic.Cand aripioarele sunt fierte se adauga ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-409
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu faina - Pagina 302
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z