Parjoale moldovenesti
Timpul nu va permite sa gatiti un meniu intreg si familia soseste curand, iata un preparat simplu care poate fi solutia perfecta. ...
prajitura rafaelo
se amesteca ingredientele amintite pt foi intr un vas, se pune faina, se framanta pe masa de lucru. se coc 3 foi. pt crema frecam untul cu 200 gr zahar pudra.. ...
Sufleu ( reteta de baza)
Baza sufleurilor o constituie un sos alb, preparat din lapte, faina si 75 g unt, gros ca o ciulama, care se amesteca cu galbenusurile, leguma fiarta, scursa sau transformata intr-un pireu, sare, piper si cascavalul ras. ...
Degetele de mozzarella pane
O gustare pe care cei mici o vor adora. Pontul meu este sa nu o facem prajita, precum cascavalul pane, ci la cuptor. Tot se va topi, nu va temeti! Se consuma imediat ce se scot din cuptor intrucat, daca se racesc, se vor intari.
Nu uitati ca ...
1