SiteDeBucate » Preparate din carne de vita

Retete Preparate din carne de vita cu faina

Perisoare cu tarhon
Din carnea de vita tocata, amestecata cu orezul, ceapa taiata marunt si rumenita si oul se formeaza perisoare care se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare. ...
 Mancare de legume si carne de vitel Mancare de legume si carne de vitel
Speli carnea, o tai bucati si o pui la fiert in apa cu sare pentru 1 ora.In acest timp pregatesti legumele si sosul alb: speli cartofii si ii pui la fiert cu tot cu coaja. Cureti apoi ceapa, morcovii, pastarnacul si telina, le tai marunt si le ...
 Mancare de vinete si carne de vita Mancare de vinete si carne de vita
Speli carnea, o tai bucati, o pui sa se rumeneasca in ulei si cand e gata, o scoti intr-o alta cratita. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in acelasi ulei in care ai prajit carnea. Adaugi si faina, bulionul si sare dupa gust. Le lasi ...
 Limba cu masline Limba cu masline
Speli limba si o pui la fiert in apa cu sare pentru 30 de minute.Separat fierbi maslinele in apa. In acest timp, cureti ceapa, morcovul si patrunjelul, tai ceapa marunt si dai radacinoasele pe razatoarea cu ochiuri mari. Calesti ceapa in ulei incins, ...
 Tocanita de vitel cu telina Tocanita de vitel cu telina
Cureti ceapa, o toci, apoi o calesti in ulei. Speli carnea, o tai bucati, o adaugi peste ceapa impreuna cu o cana de apa fierbinte si lasi sa fiarba inabusit. Cureti apoi telina, o tai cubulete, o pui peste carnea pe jumatate fiarta, adaugi si foile ...
 Stufat de vitel Stufat de vitel
Da intr-un clocot otetul, adauga vinul, condimentele si toarna fierbinte peste bucata de carne curatata de pielite. Cand s-a racorit, baga la frigider pentru cel putin 24 de ore.Taie carnea in bucati potrivite si inabus-o in ulei incins impreuna cu ...
 Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde Antricot de vita cu sos de coacaze si fasole verde
Curatati antricotul de pielite si tendoane, spalati-l, scurgeti-l de apa, stergeti-l cu servetele absorbante si taiati-l in felii de circa 1cm grosime. Presarati feliile de carne cu piper proaspat macinat si frigeti-le pe un gratar incins sau intr-o ...
 Escalop de vitel Escalop de vitel
Cureti carnea de pielite si o tai in felii de 1 cm grosime. Bati fiecare felie de carne cu ciocanul pentru snitele, pentru ca fibrele musculare sa se rupa (altfel carnea se strange la prajit), le treci prin putina faina si le prajesti in grasime ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de vita cu faina
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z