SiteDeBucate » Pizza & Fast-Food

Retete Pizza & Fast-Food cu faina

Pachetele cu surprize
De ce ne plac gogosile? Oare pentru ca sunt moi si pufoase, sau pentru ca pot fi intotdeauna o supriza, datorita umpluturii misterioase? ...
Aripioare de pui crocante
Majoritatea fast-food-urilor au mai nou in oferta si aripioare picante sau aripioare crocante, in functie de preferintele clientilor. De ce le cad atat de bine gurmanzilor? ...
Sandwich cordon bleu
Desi multe vreme cordon bleu a fost considerat un preparat de lux, de curand a fost introdus in meniul multor restaurante de tip fast-food, sub forma de sandwich, semn ca cordon bleu este foarte apreciat de gurmanzi. ...
Pizza de la cassa
Este o pizza ce reprezinta cu succes regalul culinar italienesc, dar de ce sa nu incercam sa o pregatim si la noi acasa ? La final, o vom servi in acompaniamentul unei serenade in surdina si astfel vom aduce atmosfera italieneasca la noi acasa ! ...
 Pizza Hawaii Pizza Hawaii
Datorita ingredientelor sale, pizza Hawaii este considerata o pizza exotica insa este la mare cautare in pizzeriile din lume, in special de iubitorii combinatiei dulce-sarat. ...
Pizza de casa
Intr-un lighenas se freaca drojdia cu zaharul, se adauga 100ml lapte caldut si 120g faina, se amesteca bine si se lasa 15 min sa creasca la cald. Dupa aceea se adauga restul de lapte, oul intreg, grasimea moale/topita/calduta, sarea si se amesteca cu lingura. ...
Pizza regina
- amestecam faina cu: otetul, sarea, zaharul, drojdia o dizolvam in apa calduta, framantam pana se formeaza un aluat, adaugam un pic de ulei, framantam. ...
pizza de casa
Aluatul se framanta cu apa calduta si se lasa mai moale decat pentru paine. Uleiul se adauga la sfarsit, se framanta pana se incorporeaza tot. ...
pizza impaturita
pregatesti asa:amesteci toate ingredientele pentru aluat si-l framanti bine.Il laşi la dospit 15-20 min.Pe un tocător tai bucăţi mici de salam uscat,kaizeru-l şi brânza gorgonzola. ...
 Covrigi sarbesti Covrigi sarbesti
-se dizolva drojdia si zaharul in putzin lapte cald si se lasa 10 min -intr-un vas mare se pun faina amestecata cu sarea, laptele, apa, maiaua si uleiul -se amesteca pana nu se mai prinde de mana -se lasa 30 min acoperit cu un prosop, timp in care ...
 Mini pizza rapide Mini pizza rapide
-drojdia si zaharul se dizolva in cateva linguri de lapte caldut -se pune faina intr-un castron se adauga uleiul si sarea -laptele -si drojdia dizolvata -se framanta bine -se unge planul de lucru cu ulei si se intinde aluatul -se pune peste aluat ...
 Chifle cu ceapa Chifle cu ceapa
-Faina se amesteca cu drojdia si cu 1 si 1/2 lingurita sare -se adauga treptat apa calduta -si uleiul de masline -se framanta cel putin 15 min si se lasa 30 min la crescut -ceapa se taie marunt -si se caleste in 2 linguri de untdelemn pana devine ...
 Turte ca la bunica Turte ca la bunica
Facem un aluat din toate ingredientele de mai sus si il lasam la dospit jumatate de ora. Impartim aluat in bucatele mai mici pe care le intindem. Coacem pe ambele parti turtele noastre intr-o tigaie de teflon. Eu inlocuiesc cu succes painea cu aceste ...
Pizza cu ciuperci si sunca
Toate ingredientele pentru aluat le-am pus la masina de paine,la programul de framantare+dospire.A fost gata dupa 1 ora si jumatate. Intre timp am pregatit sosul de rosii. Am pus la fiert sucul de rosii cu usturoiul pisat,zaharul si restul ...
 Paine impletita Paine impletita
Se freaca drosjidia cu putin lapte caldut si zahar. Se face o adancitura in faina si se toarna acolo.Lasam vreo 10 minute,pana incepe drojdia sa se umfle. Sarea o dizolvam in laptele caldut amestecat cu apa,dupa care turnam peste faina putin cate ...
 Paine rustica cu cartofi Paine rustica cu cartofi
-Se curata cartofii, se fierb in apa in care am adaugat jumatatea de sare (2 lingurite) pina sunt moi -Scurgem cartofii si oprim din apa in care i-am fiert 120 ml. Lasam cartofii la racit pina s-au uscat in intregime. -Cartofii reci zdrobim cu ...
 Chifle Chifle
-punem intr-un bol drojdia, zaharul si 150 gr laptele caldutz si lasam 10 min -dupa 10 min punem intr-un castron faina, sarea, mierea, compozitzia cu drojdie, untul, laptele ramas -si framantam pana la omogenizare -acoperim cu folie si lasam 30-40 ...
 Treccia ripiena sarata Treccia ripiena sarata
Se dizolva drojdia cu o lingurita de zahar si cu putina apa calduta. Varsam drojdia peste faina, adaugam untul la temperatura camerei, restul de zaharul, sarea si restul de apa. Dupa 5 minute de framantat punem aluatul intr-un bol acoperit si il ...
 Paine cu seminte Paine cu seminte
Am framantat in MP, apoi am scos aluatul si l-am pus la crescut in castron, la cald 1 ora pana si-a dublat volumul. L-am pus in tava de chec si l-am lasat iar la crescut 40 minute. Apoi am udat mana cu apa calduta, am uns usor painica si am presarat ...
 Chifle cu lapte Chifle cu lapte
Laptele se amesteca cu drojdia bine, cu zaharul, cu sarea si cu untul topit in prealabil la cuptorul cu microunde la 800w cca 30 secunde. Se pun in vasul la masina de paine si se adauga si faina. Dupa ce am selectat programul pentru coca dupa 1:30h ...
1-1011-2021-22
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Pizza & Fast-Food cu faina
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z