SiteDeBucate » faina

Retete cu faina

 Ficatei de pasare Ficatei de pasare
Se pun la prajit ficateii in putin ulei. Cand sunt aproape gata, se adauga ceapa taiata fideluta si usturoiul tocat marunt. Se lasa la prajit cca 30 de minute, completandu-se din cand in cand cu putin vin alb (sau apa pentru cine nu doreste vin). ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Ceapa si usturoiul verde se taie marunt, la fel si verdeata. Carnea se spala bine si se pune la fiert, daca carnea nu e suficient de grasa se mai poate adauga optional grasime.Intr-un castron se pune lingura de faina cu boiaua, cu bulionul si cu ...
 Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera) Rundstong met madeirasaus (limba de vaca in sos madera)
Se pune limba la fiert impreuna cu ceapa, prazul,morcovii si foile de dafin,se pune apa de trei degete deasupra limbii. Se lasa la fiert cca.doua ore, poate chiar mai mult, asta depinde de cit de tare e, oricum o incercati si daca la partea din spate ...
 Chiftele marinate Chiftele marinate
Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul tocate marunt, cele 3 oua, sare, piper si se amesteca bine. Din cantitatea rezultata folosim doar o parte din care modelam chiftele rotunde pe care ...
 Cotlet in sos de hrean Cotlet in sos de hrean
Cartofi:Se taie rondele si se aseaza intr-o tava de iena unsa cu unt si condimentam cu sare si piperCotletul:Il portionam si il batem cu ciocanul de snitele.Il condimentam si il prajim in ulei pana se rumeneste(am folosit cotlet afumat fiindca ai da ...
 Inima cu ciuperci Inima cu ciuperci
Taiati inimile in doua, fasonati partea alba, puneti-le in apa si indepartati bine sangele. Feliati apoi foarte subtire bucatile de inima si puneti-le la calit in ulei intr-o tigaie antiaderenta. Spalati si feliati subtire ciupercile si cepele rosii. ...
 Fasole cu jambon Fasole cu jambon
Se pune ceapa la prajit in untura, cand aceasta se inmoaie sa pune si morcovul, cand ceapa este calita se pune jambonu si se lasa si el sa se prajeasca putin, se adauga condimentele si pe pune apa si bulionul si se lasa sa fiarba 5 minute, dupa care ...
 Paine de casa umpluta cu mancarica de fasole Paine de casa umpluta cu mancarica de fasole
Pentru prepararea painii:1. Se pun in masina de paine la programul pentru aluat 400 ml de apa, 50 ml ulei, dupa preferinta, sare, zahar si putina faina.2. Se amesteca bine, iar apoi se adauga drojdia uscata.3. Se amesteca in continuare si se adauga ...
 Snitele de vita Stroganoff Snitele de vita Stroganoff
Snitelele se sareaza, se bat si se pipereaza.Se pot lasa bucati mai mari sau taia in fasii subtiri.Uleiul se incalzeste intr-o tigaie anti aderenta si se soteaza mai intai ciupercile feliate cca 5 minute, apoi se pun pe un platou.Se caleste ceapa in ...
 ficat de porc cu cartofi pai ficat de porc cu cartofi pai
Ficatul tinut in lapte inainte de preparare se taie in bucati potrivite.Ceapa toacata marunt se caleste in ulei pana devine aurie. Se pune boiaua, se amesteca si se adauga bucatile de ficat. Se inabusa si apoi se toarna peste: faina, putina apa rece, ...
 Perisoare de manzat cu sos de rosii Perisoare de manzat cu sos de rosii
Curatati si spalati ceapa si morcovul. Spalati orezul si lasati-l la inmuiat in putina apa. Tocati foarte marunt ceapa, o jumatate de morcov si verdeata.Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei morcovul tocat, ceapa, verdeata, orezul scurs ...
 Ficat de porc pane Ficat de porc pane
Ficatul spalat, scurs sau sters, se feliaza si se bate ca si carnea pentru snitel.Trecem fiecare felie prin faina si ou batut cu putin ulei si piper. Prajim in ulei incins, scoatem paneurile pe servet de hartie. Sarea se adauga in farfurie. Servim cu ...
 Baghete din piept de pui Baghete din piept de pui
Tai fasii din pieptul de pui.Trec fasiile prin faina,apoi prin ou batut cu sare, piper si un strop de ulei.Prajesc uniform baghetele in ulei incins. Scot baghetele pe un prosop de hartie.Servim cu garnitura de cartofi prajiti si muraturi. ...
 Pui rumenit cu legume si sos de smantana Pui rumenit cu legume si sos de smantana
Se opareste pieptul intr-un litru de apa(atentie nu se fierbe), apoi se taie cuburi potrivite in asa fel incat la mestecare sa nu se sfarme.Se prajeste apoi in ulei pana devine auriu.Se lasa deoparte si se stercoara de uleiul in care s-a ...
 Dovlecei cu besamel(specific arab) Dovlecei cu besamel(specific arab)
Dovleceii,spalati,necuratati,se taie in jumatate si se fierb in apa sarata cca 15 minute.Dupa ce sint fierti se pun in apa f.rece;se schimba apa de 3-4 ori;se lasa dovleceii in apa rece cam 10 minute.Dovleceii se fierb descoperiti,sau putin ...
 Pui a la Kiev Pui a la Kiev
Intr-un bol se pune untul, care trebuie sa fie moale, sarea, coaja si sucul de lamiae, usturoiul pisat marunt, ceapa verde si patrunjelul tocat marunt. Se amesteca totul foarte bine. Se pune compozitia pe o folie de plasic alimentar si se ruleaza ...
 Fasole verde scazuta cu cotlet Fasole verde scazuta cu cotlet
Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika si cimbru.Intr-o cratita (oala de fiert sub presiune) puneti 30 ml ulei si prajiti cotletul intreg pe toate partile. Adaugati 500 ml apa fierbinte, felii ...
 Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc
Se scot cotoarele ardeilor si se scutura bine de seminte. Se pune carnea tocata intr-un lighenas sau castron mai mare.Intr-o tigaie puneti 2 linguri de ulei si caliti ceapa tocata si morcovul ras pe razatoarea mare fara a le praji, cu putina apa, ...
 Ciolan rasol cu friganele Ciolan rasol cu friganele
Se pune jambonul bine spalat si curatat sa fiarba in 4 litri de apa rece cu putina sare. Cand clocoteste se ia spuma, se adauga ceapa, morcovul, pastarnacul si telina si se mai lasa la fiert mic, cu capac, 80-90 minute (in oala de fiert sub presiune ...
 Dovlecei - nuferi - cu curcan Dovlecei - nuferi - cu curcan
Tocati marunt ceapa, ardeiul gras (ciupercile) si radeti morcovii (pastrati 1/2 morcov pentru decor). Caliti in 30 ml ulei legumele tocate, adaugati verdeata tocata, orez si 100 ml bulion, ketchup. Lasati pe foc 10-15 minute, pana ce orezul este ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-409
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu faina - Pagina 301
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z