SiteDeBucate » faina

Retete cu faina

 Placintele de dovlecei Placintele de dovlecei
Speli dovleceii si ii dai pe razatoare, intr-un vas mai adanc, ii presari cu sare si ii amesteci bine cu mainile. Apoi ii acoperi cu un prosop curat si umed si ii lasi asa timp de 10 minute. Scurgi foarte bine dovleceii, invelindu-i intr-un prosop si ...
 Bors verde Bors verde
Cureti bine si speli stevia, spanacul si salata si le tai fideluta.Intr-o oala cu 2 I apa, pui 2 lingurite de vegeta si lasi sa fiarba. Calesti putin in unt verdeturile, adaugi faina desfacuta in apa si numai dupa ce s-au inmuiat bine, adaugi supa ...
 Deliciu cu fructe Deliciu cu fructe
Bati albusurile spuma cu un praf de sare, adaugi zaharul, esentele, galbenusurile unul cate unul, apoi faina in ploaie. Pui praful de copt stins cu putin otet si amesteci usor. Torni aluatul intr-o forma de tort unsa si tapetata si il coci 30 de ...
 Choux a la creme Choux a la creme
Asezi o oala pe foc, torni apa, pui margarina, adaugi un praf de sare si o lingurita de zahar. Dupa ce a dat apa in clocot si s-a dizolvat margarina, adaugi toata faina, amestecand energic ca sa nu se formeze cocoloase. Lasi sa se raceasca putin ...
 Clatite din cartofi Clatite din cartofi
Cureti cartofii, ii fierbi, apoi ii scurgi si ii pasezi. Amesteci piureul obtinut cu laptele, ouale batute si faina. Cureti ceapa, o dai pe razatoarea mare, o calesti in putin ulei si o amesteci cu compozitia de cartofi.Adaugi in aluatul obtinut ...
 Galuste cu sunca afumata Galuste cu sunca afumata
Fierbi cartofii in coaja si ii lasi sa se raceasca.Ii cureti, ii dai pe razatoare si ii condimentezi cu sare si piper. Adaugi ouale, grisul, faina si framanti un aluat mai gros.Tai ceapa marunt si sunca afumata cubulete si le calesti in ulei incins. ...
 Ficat pane Ficat pane
Bati  spuma ouale cu un praf de sare, piper si trei linguri de faina. Tai ficatul felii cat de subtiri poti si le pui pentru 30 de minute in lapte dulce. Stergi de lapte feliile de ficat, le treci prin faina, apoi prin compozitia de ou si le ...
 Chec cu smantana Chec cu smantana
Freci untul cu zaharul, pana se albeste si devine spumos. Adaugi treptat ouale batute separat, nuca macinata, esenta de vanilie si apoi faina, in care ai amestecat praful de copt si pudra de ghimbir, alternand cu smantana.Adaugi in compozitie si ...
 Ciocanele cu miere Ciocanele cu miere
Cureti ciocanelele de piele, le condimentezi cu sare si piper si le asezi intr-o tava mai mica, unsa cu ulei. Torni o cana cu apa, acoperi cu folie de aluminiu si le introduci la cuptor aproximativ 20-30 de minute. Intr-un vas, amesteci mierea cu ...
 Fursecuri cu fulgi de ovaz Fursecuri cu fulgi de ovaz
Amesteci laptele, uleiul, zaharul brun si zaharul vanilat. Adaugi in ploaie fulgii de ovaz si faina cernuta cu praful de copt, stafidele si amesteci usor, pana obtii un aluat consistent si cat mai omogen.Modelezi cu mana forme rotunde de fursecuri, ...
 Rasol de vita cu legume Rasol de vita cu legume
Carnea se curata de pielite si se taie in bucati subtiri care se trec printr-un strat fin de faina si se pun pe foc intr-un vas incapator cu 3 linguri ulei si o ceasca de apa. Se inabusa pe ambele parti si se adauga apa cat sa acopere cantitatea de ...
 Musaca de vinete cu dovlecei Musaca de vinete cu dovlecei
Legumele se curata si se spala sub jet de apa rece. Telina, 1 dovlecel si morcovii se dau prin razatoarea mica, ceapa verde se toaca si impreuna se calesc in unt. La calit se adauga un pic de apa la inceput, pentru a evita arderea, apoi se lasa la ...
 Musaca de cartofi cu carne tocata Musaca de cartofi cu carne tocata
Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja.Intr-un vas se pune la incins uleiul, dupa care se adauga ceapa tocata marunt. Dupa ce s-a rumenit se adauga carnea tocata si condimentele, se lasa 5 minute la calit si se da de pe foc. Se adauga ...
 Papanasi cu branza Papanasi cu branza
Intr-un bol se mixeaza branza de vaci cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile apoi coaja de lamaie si zaharul vanilat. Se bat bine albusurile cu putina sare si se adauga in compozitia de mai sus alternand cu cantitatea de faina. Se obtine un ...
 Spanac cu smantana Spanac cu smantana
Spanacul proaspat se curata si se spala foarte bine in multe ape, apoi se lasa pe o strecuratoare sa se scurga si se opareste in apa clocotita cu sare aproximativ 10-15 minute. Dupa ce s-a racorit se toaca marunt. Spanacul congelat poate fi folosit ...
 Budinca de ardei cu oua Budinca de ardei cu oua
Se fierb 3 oua tari, iar cand se racesc, se curata si se taie in jumatati, pe lungime. Se pregateste un sos alb consistent, din 50 g unt, faina si lapte: se fierbe la foc mic faina dizolvata in laptele rece, amestecandu-se, continuu pana se ingroasa ...
 Gordon bleu Gordon bleu
Pieptul de pui se spala, se absoarbe excesul de apa si se portioneaza intai taiat pe mijloc, apoi fiecare parte in doua bucati care se desfac cu lama cutitului si se bat cu ciocanul de carne, formandu-se dreptunghiuri. Se sareaza si se pipereaza, ...
 Prajitura simpla cu capsuni Prajitura simpla cu capsuni
Se curata capsunile, se spala sub jet de apa rece si se lasa la scurs in strecuratoare.Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul, se pune esenta de vanilie, apoi uleiul, alternand cu faina, iar la sfarsit ...
 Pui cu smantana si ardei copti Pui cu smantana si ardei copti
Se curata si se spala pieptul de pui, se taie in bucati. Intr-un vas neaderent se pune untul la incins, dupa care se adauga carnea si se lasa la inabusit, adaugand din cand in cand cate putina apa. Se sareaza putin si se continua fierberea ...
 Cartofi gratinati Cartofi gratinati
Se spala bine cartofii si se pun la fiert aproximativ 30 de minute; cu o furculita se incerca daca sunt fierti. Cand sunt fierti se scurg, se racesc, apoi se curata de coaja si se taie rondele de un deget grosime.Se unge o tava cu unt, se tapeteaza ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-409
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu faina - Pagina 240
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z