Bors verde
Ingrediente - Bors verde
3 legaturi de stevie
500 g spanac
1 salata verde
1 legatura patrunjel
100 g unt
1 lingurita faina
1 galbenus
3 linguri smantana
piper, dupa gust
2 lingurite vegeta
3 lingurite bors.
Mod de preparare - Bors verde
Cureti bine si speli stevia, spanacul si salata si le tai fideluta.
Intr-o oala cu 2 I apa, pui 2 lingurite de vegeta si lasi sa fiarba.
Calesti putin in unt verdeturile, adaugi faina desfacuta in apa si numai dupa ce s-au inmuiat bine, adaugi supa fiarta separat si 3 lingurite vegeta.
Lasi sa fiarba timp de 30 de minute.lei oala de pe foc, o lasi sa se raceasca si o dregi cu galbenusul si smantana.
Cand servesti borsul, presari patrunjel verde tocat fin.
Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu