SiteDeBucate » faina

Retete cu faina

 Chec aperitiv Chec aperitiv
Amestecam intr-un vas faina cu praful de copt .Adaugam pe rand ouale, uleiul, laptele si condimentam dupa gust cu sare si piper.Amestecam bine si apoi adaugam maslinele feliate, carnaciorii taiati , ardeiul gras taiat si el cubulete, cascavalul ras ...
 Conopida la cuptor Conopida la cuptor
Se curata conopida si se spala bine cu apa calda si putin otet. Se desface buchetele si se fierbe 10 minute in apa cu sare (conopida se adauga numai cand apa fierbe). Se prepara un sos din untul incalzit in care se adauga faina si apoi laptele si se ...
 Gnocchi albi si galbeni Gnocchi albi si galbeni
Fierbem cartofii cu coaja si dovlecul il facem la cuptor sau la baine-marine. Cand cartofii sunt fierti ii curatam de coaja si in pasam. 350 de gr din cartofi ii amestecam cu 100 gr faina ,jumatate de ou,sare si 1 lingura de parmezan. Amestecam bine ...
 Pizza Pizza
blatul: intr-un lighean se amesteca oul cu smantana si margarina RAMA. drojdia se freaca cu putina apa minerala ,calduta. se pune si aceasta in lighean. se pune faina si incepe sa se framante. se sareaza si adaugam apa minerala cata este nevoie sa ...
 Galuste cu struguri Galuste cu struguri
Cartofii fierti se zdrobesc cu furculita, apoi se amesteca cu sarea, grisul, faina si oul pana devine un aluat lipicios.  Strugurii se spala si se sterg cu un prosop. Se pune apa la fiert intr-o cratita mare. Cu mainile pudrate cu faina se ...
 Rulada cu crema de portocale Rulada cu crema de portocale
facem prima data crema astfel incat sa se raceasca. Batem ouale cu zaharul (putin),omogenizam amidonul cu putin suc de portocale si il adaugam peste oua, apoi subtiem cu restul de suc si punem coaja de portocala,dupa care punem pe foc mic. ...
 Bomboloni Bomboloni
Se incalzeste laptele putin dupa care se dizolva drojdia in lapte.Se pun toate ingrediantele in masina de paine .Untul se topeste si se pune peste ingrediente. Va rezulta un aluat mai moale, dar se lucreaza foarte bine cu el Se lasa la programul de ...
 Tort savarina Tort savarina
Se separa albusurile de galbenusuri si se bat bine ,dupa care se pune zaharul ,apoi galbenusurile ,pesmetul si faina. Se unge o tava (inima am pus eu) se pune compozitia si se coace 25-30 minute la 160 grade. Siropul: Se caramelizeaza  zaharul ...
 Muschiulet de porc cu sos Muschiulet de porc cu sos
Feliutele de carne se condimenteaza bine cu sare si piper se dau prin faina alba si se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti dupa care se pune o cana de apa se lasa sa fiarba 5 minute dupa care se amesteca 2 linguri de faina cu apa si delikat se ...
 Stelute cu rom Stelute cu rom
Batem ouale cu praful de sare si zaharul pana se albesc. Topim untul si il amestecam cu laptele in compozitia de oua. Incorporam faina amestecata cu praful de copt si varsam compozitia rezultata in forme unse cu unt sau de silicon. Coacem la ...
 Ciuperci umplute cu fasole frecate Ciuperci umplute cu fasole frecate
Ciupercile se curata, se scot piciorusele se condimenteaza cu sare si piper,se prajesc in putin ulei. Fasolea se zdrobeste bine si se amesteca cu putina sare. Ceapa se taie pestisori si se prajeste in ulei cu putina boia. Se face mamaliguta se pune ...
 Cod marinat in lapte cu ardei copti Cod marinat in lapte cu ardei copti
se curata pestele,se portioneaza si se pune in lapte la rece pt 30 minute. ardeii se coc, se curata si se aseaza pe un platou. usturoiul se toaca foarte fin, se amesteca cu sare,piper,ulei de masline si sucul de lamaie si se toarna peste ardei. ...
 Tarte cu piure de mere si frisca Tarte cu piure de mere si frisca
Piure: Merele se curata de coaja, se taie in bucati mai mari si se pun la fiert in apa pentru 7-8 minute. Se scurg de  apa ,se adauga unt, scortisoara, zahar farin  si se paseaza cu blenderul. Crema: Se bat bine ouale cu zaharul, se adauga ...
 Iahnie de fasole cu carnati Iahnie de fasole cu carnati
      Se pune fasolea la fiert impreuna cu morcovul(eu il dau pe razatoarea mare) si cu sarea. Cand vedem ca aproape a fiert fasolea, putem pregati si rantasul si sa prajim carnatii.       Intai am ...
 Paine simpla Paine simpla
Drojdia se pune la dospit cu putina apa calduta, zaharul si presaram deasupra putina faina. Intr-un vas pui faina si faci o "groapa" in mijlocul ei. In mijlocul fainii turnam drojdia dospita, sarea, si uleiul. Incorporam luand faina ...
 Ciorba de pastai uscate cu afumatura Ciorba de pastai uscate cu afumatura
 In acele vremuri oamenii stiau altfel decat in zilele noastre sa isi asigure traiul zilnic si isi conservau bucatele in asa fel incat si in zilele lungi de iarna sa nu duca lipsa de nimic. Muraturile si dulceturile erau frumos stivuite in ...
 Trandafirasi de pasta proaspata Trandafirasi de pasta proaspata
punem faina intr-un vas si formam o fantana in mijloc unde punem ouale si sarea. amestecam prima data cu o furculita pana ouale absorb toata faina,apoi cu mana pana obtinem un aluat destul de elastic(dak mai e nevoie mai punem putina faina,depinde de ...
 Ardei copt umplut cu cascaval Ardei copt umplut cu cascaval
Se coace ardeiul, apoi se curata de coaja si  i se taie cotorul . Trebuie sa ramana ca un buzunaras care se umple cu cascavalul taiat felii. Se bate oul cu putina sare si faina. Ardeiul umplut se da mai intai prin faina, apoi prin oul batut cu ...
 Prajitura ,,Mokka,, Prajitura ,,Mokka,,
Se prepara blatul : se mixeaza ouale intregi cu zaharul pana se obtine o spuma, apoi se adauga pe rand uleiul,apa minerala, esenta de rom, faina cernuta impreuna cu praful de copt, cacaoa, nessul , lichiorul crema  si  alunele prajite si ...
 Chec cu banane si iaurt Chec cu banane si iaurt
Se amesteca iaurtul, zaharul, cacaoa, amidonul si banana si se lasa deoparte. Se face aluatul: Se amesteca untul moale cu zaharul si vanilia. Se adauga ouale, iar apoi iaurtul si la final faina si praful de copt. Se unge tava si se pune 2/3 din aluat ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-409
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu faina - Pagina 173
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z