SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Gogosi Gogosi
Drojdia si zaharul se freaca se adauga margarina RAMA, galbenusurile,coaja rasa de lamaie, sarea, laptele caldut si apoi faina. Se lasa la crescut, cca 20 minute. Se intind din compozitie foi de 2 cm, se taie cu paharul si se lasa iar a crescut cca ...
 Tort cu 3 feluri de inghetata Tort cu 3 feluri de inghetata
Blat: Albusurile se bat spuma tare.Apoi se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana compozitia devine lucioasa.Se adauga si zeama de lamaie. Se coace la foc mic,pana blatul de bezea devine uscat. Eu l-am pus la cuptor la foc mic,cu usa ...
 Tort Nesquik Tort Nesquik
FOILE :Batem albusurile spuma cu un varf de sare, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Punem la urma si faina amestecata cu alunele macinate si amestecam usor. Intindem compozitia uniform pe tava de tort unsa bine-bine cu grasime si ...
 Amintiri din copilarie - Broscutele "capitaliste" Amintiri din copilarie - Broscutele "capitaliste"
din zahar, apa si cacao faceti un sirop pe care il fierbeti la foc mic pana se ingroasa; cand s-a ingrosat, luati la o parte cratita si puneti untul si amestecati pana se topeste; adaugati compozitia cu cacao peste piscoturile Savoiardi zdrobite ...
 Galuste cu prune! Galuste cu prune!
Apa se puna la fiert impreuna cu margarina RAMA. ...
 Dor de duca - Tort "Altfel" Dor de duca - Tort "Altfel"
1. Pentru blat: bateti albusurile spuma, apoi adaugati treptat zaharul; adaugati galbenusurile, praful de copt, zaharul vanilat, cuisoara zdrobita, amestecati fin; adaugati la sarsit praful de crema instant si nuca macinata; dati la copt in cuptorul ...
 Prajitura cu caise Prajitura cu caise
Pregatirea blatului.Etapa I: Lamaia se opareste si se usuca. Se razuie coaja. Fructul se taie in doua si se stoarce.Etapa II: Untul sau margarina RAMA se bate spuma si se amesteca cu zaharul.Etapa III: Ouale se incorporeaza acestei mase de unt si ...
 Briose cu lamaie Briose cu lamaie
Etapa I: Se separa ouale. Se bate margarina RAMA cu zahar tos si galbenusuri.Etapa II: Se spala lamaia cu apa fierbinte; se rade coaja si se stoarce sucul. Se pun deoparte 2 linguri de suc.Etapa III: Restul de suc de lamaie si coaja de lamaie se ...
 Prajitura cu mere si sos de ciocolata Prajitura cu mere si sos de ciocolata
Separam albusurile de galbenusuri si le batem spuma tare,cu un praf de sare. Adaugam zaharul si mixam bine ca pentru bezea. Urmeaza galbenusurile unul cate unul si mixam bine dupa fiecare.Amestecam apa minerala cu uleiul si turnam peste compozitie in ...
 Prajitura Alba ca Zapada Prajitura Alba ca Zapada
Pentru foi : mixam ouale cu zaharul pana acesta se topeste. ...
 Rulada cu crema de lamaie Rulada cu crema de lamaie
Am batut galbenusurile cu 4 lg.apa rece + zaharul+zaharul vanilat.Apoi am batut albusurile spuma cu un praf de sare. 1/3 din cantit. de albusuri am adaugat-o peste galbenusuri. ...
 Budinca de orez cu mere Budinca de orez cu mere
Se fierbe laptele, apoi se adauga orezul dupa ce a fost pus in prealabil in apa fiarta. Se fierb impreuna pana cand se umfla orezul, dar sa fie moale. Cand se da jos de pe foc se adauga 100 g zahar (3-4 linguri). Merele se dau prin razatoare si se ...
 Scovergi balon Scovergi balon
Am facut coca la masina de paine. Programul 8 dough 1:30 h. Am pus apa, in care am dizolvat drojdia, uleiul, faina, sarea si zaharul in cuva la MP. Iata cum a crescut dupa 1:30 h si lasata 10 minute acoperita afara dupa aceea.Se ia coca si se fac ...
 Ia gogoasa neamuleee! Ia gogoasa neamuleee!
Aluatul l-am preparat la masina de paine,programul framantare+dospire,in total 1 ora si jumatate.Am pus ingredientele in cuva masinii si am scos aluatul pe masa infainata cand a fost gata crescut. Intindem o foaie groasa de 1cm-1.5cm,dupa care ...
 Chec simplu Chec simplu
In primul rand toate componentele trecuie sa fie la temperatura camerei. Se separa galbenusurile de albus, Galbenusurile se amesteca cu 200 gr de zahar si marcarina pana ce devine o compozitier omogena, se incorporeaza faina si amidonul stins cu ...
 Gogosi Gogosi
Se amesteca laptele caldut cu drojdia si cu zaharul si un pic de faina...se lasa asa 10 min..apoi se adauga ouale restul de faina si se framanta pana se desprinde aluatul de pe maini..se lasa la dospit cam o ora apoi se intinde o o foaie (pe un blat ...
 Tort cu inghetata de cacao si menta Tort cu inghetata de cacao si menta
Blat: Albusurile se bat spuma tare.Apoi se adauga zaharul si se mixeaza in continuare pana compozitia devine lucioasa.Se adauga si zeama de lamaie. Se coace la foc mic,pana blatul de bezea devine uscat,in jur de 4 ore. Inghetata: Galbenusurile le-am ...
 Dulceata de smochine Dulceata de smochine
Se spala smochinele, se taie coditele si se pun in apa fiarta in care s-au pus 2 bobite de piatra vanata ( cat un bob de porumb ). Se pune piatra vanata pentru a nu-si schimba culoarea. In apa fiarta se lasa circa10 minute. Se scurg , se spala, se ...
 Milch Schnitte Milch Schnitte
Blatul : Se separa ouale, iar galbenusurile se freaca cu zaharul si zaharul vanilat pana se albesc. Faina se amesteca cu gris , cacao si praful de copt. Se adauga amestecul de faina la crema de galbenusuri si se mixeaza usor. ...
 Negresa Negresa
Zaharul impreuna cu cele 6 linguri pline de cacao, margarina RAMA si cam jumatate de cescuta de apa se pun impreuna intr-o oala si pe foc se amesteca sa nu se prinda de fund pana se topeste margarina RAMA. Se separa albusurile de galbenusuri, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
apa minerala (136) galbenus (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
telemea (29) ghimbir (29) malai (26)
pepene galben (25) masline (24) aluat foietaj (24)
paste (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) marar (14) ulei de masline (14)
intaritor frisca (14) patrunjel (12) ciuperci (11)
fulgi de ovaz (11) mango (10) usturoi (10)
morcov (9) conservant (9) dovlecei (8)
whisky (8) macaroane (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) ceapa verde (6)
pui (6) feta (6) suc natural (5)
bomboane colorate (5) bulion (5) anason (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) carne tocata (3)
serbet (3) pepene verde (3) parmezan (3)
rozmarin (3) ton (3) piept de pui (2)
boia (2) sunca presata (2) praz (2)
lipii (2) branza topita (2) ienibahar (2)
broccoli (2) ardei gras (2) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1) conopida (1)
dafin (1) fasole verde (1) stevie (1)
icre (1) fasole boabe (1) slanina (1)
liquor (1) sos de caramel (1) loboda (1)
parizer (1) melci (1) sofran (1)
spaghetti (1) gogosar (1) ardei iute (1)
pasta tomate (1) ficat (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 28
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z