SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Tarta cu mac si budinca de vanilie Tarta cu mac si budinca de vanilie
Pentru blat,se freaca margarina,apoi se pune zaharul ;se mixeaza,f.bine.Apoi,se adauga oul,vanilia si sarea;se mixeaza,dun nou.Cind compozitia e omogena,se adauga faina(cernuta cu praful de copt) si se framinta cu mina,doar pina cind aluatul se ...
 Gogosi Gogosi
Se ia drojdia si se va dilua cu laptele putin caldut, nu se pune toata cana de lapte doar putin cat sa se faca ca o maia, se adauga si o lingura de zahar si se lasa la caldura sa creasca.Dupa aproximativ 15 minute se ia aceasta si se va continua in ...
 Tarta cu capsuni si blat de alune Tarta cu capsuni si blat de alune
M-a rugat o vecina sa o ajut sa pregateasca ceva bun de 1 iunie pentru copiii ei, ea nu prea are bani sa le comande ceva la cofetarie. Pentru ca are capsuni in gradina, i-am facut o surpriza si am pregatit o tarta cu capsuni. M-am trezit la ora 6, ...
 Crema de vanilie Crema de vanilie
Aceasta reteta o am de ceva timp,nu stiu daca am gasito intro revista sau la o prajitura cu crema,dar asta e crema ce am facuto la prijitura cu biscuiti,si intradevar e mai buna ca cea de plicuri dar trebuie ceva mai mult timp si ingrediente.Deci se ...
 Prajitura cu rubarba si bezea Prajitura cu rubarba si bezea
Se preincalzeste cuptorul si se curata rubarba care se taie de latimea unui deget.Se freaca margarina cu zaharul pana se omogenizeaza, se adauga si galbenusurile si se freaca bine. Bicarbonatul se dizolva in lapte si se adauga la crema, se pune coaja ...
 Lapte de pasare Lapte de pasare
1.Pui laptele la fiert impreuna cu zaharul vanilat.2.Intre timp,bati albusurile spuma tare cu un praf de sare,apoi adaugi jumatate din cana de zahar si bati pana se topeste.3.Cand laptele incepe sa fiarba,iei cu lingura din bezea si pui galustele in ...
  Cra me brulaŠe
Se pune frisca lichida la incalzit, dar nu trebuie sa clocoteasca, doar sa fie bine calduta. Intre timp, se ameteca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema pufoasa si zaharul s-a topit. Se adauga lichiorul de migdale, vanilia si sarea. Se ...
 Bile din cocos. Bile din cocos.
Luam un castron si rasturnam toate ingredientele.Invirtim bine pina obtinem o compozitie tare.Punem cuptorul la incins la 210 grade sus si jos.Acoperim tava cuptorului cu o hirtie speciala.Formam bilele si le punem in tava,separate un pic.Bagam la ...
 Cuiburi de viespi Cuiburi de viespi
Intr-un castron,drojdia se freaca bine cu zaharul;adaugam,apoi,galbenusurile,uleiul,coaja de lamiie,esenta de rom,sarea,laptele(caldut) si faina.Amestecam bine,cu o lingura de lemn,apoi framintam bine(cu mina),cca10 minute;se lasa,apoi sa ...
 Harise de nuca de cocos(specific arab) Harise de nuca de cocos(specific arab)
Dulciurile arabesti sint,de obicei f.dulci;se foloseste un sirop,facut din zahar si apa.Incepem cu siropul,deoarece trebuie sa se raceasca f.bine.Facem siropul asa:zaharul si apa se pun pe foc;cind clocoteste,se pun cca 2 linguri de zeama de ...
 Prajitura din ciocolata si capsuni Prajitura din ciocolata si capsuni
Se face un aluat de pandispan clasic.Se freaca galbenusurile cu zaharul,vanilia si o priza de sare pana isi dubleaza volumul,apoi se adauga faina,iar la sfarsit albusurile batute spuma tare.Se amesteca usor de jos in sus.Se tapeteaza o tava de aragaz ...
 Papanasi cu smantana si dulceata Papanasi cu smantana si dulceata
Se amesteca branza de vaci cu lingura de gris si un pic de sare.Se adauga apoi ouale si faina.Se amesteca bine si continuam cu bicarbonatul stins si coaja de lamaie rasa.Se amesteca totul bine ,pana se formeaza o pasta destul de consistenta.Se ...
 Napolitana cu crema de cacao(de post) Napolitana cu crema de cacao(de post)
Intr-o oala se pune apa cu zaharul si se lasa pe foc pana se topeste zaharul si se formeaza un fel de sirop.Apoi se pune pachetul de margarina si se lasa sa se topeasca.Siropul trebuie sa isi schimbe culoarea intr-un galben lucios.Apoi se pune cacao ...
 Bomboane "Raffaello" Bomboane "Raffaello"
Lasam untul sa se topeasca la temperatura camerei.Amestecam cu zaharul pudra (daca laptele praf este neindulcit,daca laptele este indulcit nu mai adaugati zahar).Urmeaza sa adaugam laptele praf si sa amestecam bine.Pregatim napolitana pisand-o bine ...
 Apple pie Apple pie
Pentru aluat amestecam faina cu margarina moale si sarea;pe urma se pune apa incetul cu incetul,pina cind obtinem un aluat elastic,care se poate intinde cu usurinta,cu facaletul.Framintam putin,apoi punem aluatul(acoperit,sa nu se usuce) in ...
 Prajitura cu iaurt si dulceata Prajitura cu iaurt si dulceata
Iaurtul se bate cu cele 10 linguri de zahar timp de un minut,se amesteca cu dulceata,cubuletele de kiwi si gelatina(preparata dupa prospect).Intr-o forma se pune folie,se pun feliute de kiwi si portocale,se adauga jumatate di compozitie,piscoturi ...
 Ciocolata si bomboane de casa Ciocolata si bomboane de casa
Se fierbe apa cu zaharul pana devine un sirop gros,se adauga lichiorul si se mai fierbe un pic.Se ia de foc si se adauga laptele praf,cacaoa,untul si nucile.Aceasta compozitie se pune in forme pentru bomboane(o cutie in care au fost bomboane)si in ...
 Saratele economice Saratele economice
Margarina tinuta la temperatura camerei se amesteca cu laptele caldut.Se omogenizeaza bine,dupa care se adauga 1 ou batut,un varf de sare,zaharul vanilat,esenta de rom si praful de copt.Se amesteca bine chiar cu mana si treptat se adauga faina pana ...
 baclava baclava
se toaca nucile marunt si se amesteca cu scortisoaradupa care se pun peste foileetaj si se ruleaza dupa ce s-a rulat taiem produsu obtinut in bucati mici si le punem in tava de dam cu ou pe deasupra si le bagam la cuptor la la foc moderat 25 mindupa ...
 Fursecuri cu aroma de portocale Fursecuri cu aroma de portocale
Omogenizez zaharul cu untul si ouale.Adaug zeama si coaja de portocale, apoi restul ingredientelor. Las aluatul la rece 2 ore. Intind coca de jumatate de centimetru grosime, decupez fursecuri cu forme dorite.Asez fursecurile in tava unsa cu ulei sau ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
apa minerala (136) galbenus (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
telemea (29) ghimbir (29) malai (26)
pepene galben (25) masline (24) aluat foietaj (24)
paste (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) marar (14) ulei de masline (14)
intaritor frisca (14) patrunjel (12) ciuperci (11)
fulgi de ovaz (11) mango (10) usturoi (10)
morcov (9) conservant (9) dovlecei (8)
whisky (8) macaroane (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) ceapa verde (6)
pui (6) feta (6) suc natural (5)
bomboane colorate (5) bulion (5) anason (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) carne tocata (3)
serbet (3) pepene verde (3) parmezan (3)
rozmarin (3) ton (3) piept de pui (2)
boia (2) sunca presata (2) praz (2)
lipii (2) branza topita (2) ienibahar (2)
broccoli (2) ardei gras (2) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1) conopida (1)
dafin (1) fasole verde (1) stevie (1)
icre (1) fasole boabe (1) slanina (1)
liquor (1) sos de caramel (1) loboda (1)
parizer (1) melci (1) sofran (1)
spaghetti (1) gogosar (1) ardei iute (1)
pasta tomate (1) ficat (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 214
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z