SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Coroana de miel umpluta Coroana de miel umpluta
Puneti cus-cus-ul intr-un castron si opariti-l cu apa sarata si piperata. Acoperiti-l si lasati-l in repaus, sa se umfle. Caliti in ulei ceapa, morcovul si ardeiul, taiate marunt. Condimentati legumele calite si apoi puneti-le peste cus-cus, dupa ce ...
 Linte cu telina si usturoi Linte cu telina si usturoi
Curatati telina si taiati-o un cubulete.Clatiti-o in ulei, sarati si piperati si cand incepe sa se inmoaie, adaugati usturoiul curatat si pisat.Dupa 5 minute, adaugati lintea, vinul si lasati sa fiarba la foc potrivit, pana cand sosul incepe sa se ...
 Vitel cu telina Vitel cu telina
Curatati carnea de pielite si de partile grase in exces. Puneti-o pentru 2 ore intr-o marinata din vin, sare, piper, boia, cele 2 cuburi concentrat pentru carne de vita, folosite ca baza si ceapa.Curatati telina si morcovii, spalati-le si taiati-le ...
 Salata de sparanghel Salata de sparanghel
Fierbi separat legumele, le strecori si le asezi pe un platou ornate cu frunze de salata, punand in centru sparanghelul sub forma de snop si, in jurul lui, cercuri succesive de fasole verde, suvite (ca paiul) de morcov si boabe de mazare. Deasupra ...
 Crap la cuptor pe pat de cartofi Crap la cuptor pe pat de cartofi
Eviscerezi pestele si-l cureti de solzi. Apoi il speli, il scurgi de apa si il presari cu sare. Lasi pestele deoparte. Cureti cartofii si ii tai in sferturi, apoi ii prajesti putin. Cand sunt gata, scoti cartofii si ii sarezi putin. Tai ardeii in 2, ...
 Ficatei de primavara Ficatei de primavara
Cureti rosiile si nastureii. Amesteci otetul aromat cu ulei de masline si lichior de portocale. Pui ficateii de pasare la prajit, apoi ii sarezi, piperezi si pastrezi la cald, iar grasimea ramasa o stingi cu supa si cu vin rosu si lasi sa fiarba pana ...
 Penne cu ciuperci Penne cu ciuperci
Oparesti rosiile, le cureti de pielita si de seminte, apoi le toci. Cureti usturoiul si il zdrobesti marunt. Speli patrunjelul si il toci. Cureti ciupercile, le speli si le tai felii. Calesti ciupercile in ulei la foc potrivit impreuna cu usturoiul ...
 Sarmale cu pulpa si seminte de dovleac Sarmale cu pulpa si seminte de dovleac
Cureti dovleacul si il razi pe razatoarea cu ochiuri mari. Apoi il pui la calit in 4 linguri de ulei cu ceapa tocata marunt. Zdrobesti semintele de dovleac, le adaugi impreuna cu orezul, nucile si 1 cana de apa peste dovleac. Tii amestecul pe foc ...
 Stripsuri de vitel cu ardei Stripsuri de vitel cu ardei
Tai carnea in fasii. Cureti si toci usturoiul si ghimbirul, apoi amesteci bine cu sosul de soia, sherry-ul, putina sare si mult piper. Dai carnea prin acest amestec, acoperi si o lasi timp de 30 de minute la rece. Speli telina, indepartezi partile ...
 Peste cu orez si ciuperci Peste cu orez si ciuperci
Cureti pestele si il despici in doua. Fiecare jumatate o tai in bucati mai late si le sarezi. Cureti ceapa, o toci si o calesti in ulei. Adaugi apoi orezul si apa ca sa-l acopere. Apoi il lasi sa fiarba timp de 10 minute, impreuna cu 2 lingurite de ...
 Tocanita de vita Tocanita de vita
Tai ceapa marunt sau julien si o calesti in ulei incins. Adaugi jumatate din cantitatea de supa, carnea taiata cuburi si un praf de sare. Acoperi vasul si lasi sa fiarba, la toc mic, circa 40 de minute. Adaugi din cand in cand supa pana cand carnea ...
 Frigarui cu caise uscate Frigarui cu caise uscate
Tai pieptul de curcan in felii subtiri, apoi cureti ceapa si o tai in sferturi. Presari carnea cu cimbru, piper si putina sare, rulezi feliile de carne si le infigi pe betele de frigarui, alternand cu jumatati de felii de lamaie, caise uscate si ...
 Tocanita de legume Tocanita de legume
Calesti ceapa taiata solzisori in ulei, pui morcovul taiat rondele si ardeii grasi tocati cuburi. Adaugi o cana de apa si lasi pana se inmoaie putin legumele, dupa care adaugi cartofii taiati felii sau cubulete, dupa preferinta, rosiile din conserva ...
 Ciocanele cu miere Ciocanele cu miere
Cureti ciocanelele de piele, le condimentezi cu sare si piper si le asezi intr-o tava mai mica, unsa cu ulei. Torni o cana cu apa, acoperi cu folie de aluminiu si le introduci la cuptor aproximativ 20-30 de minute. Intr-un vas, amesteci mierea cu ...
 Varza cu ciuperci si carnati Varza cu ciuperci si carnati
Toci varza marunt, o freci cu putina sare, apoi cureti ciupercile spalate bine si le tai felii. Calesti ceapa tocata marunt in ulei, adaugi carnea taiata bucatele, torni vinul alb si o cana de apa si lasi sa se inabuse, la foc mic, 20-30 de ...
 Tigaie de vara Tigaie de vara
Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie bucati ceva mai groase, deoarece cartofii noi se sfarama usor. Intr-o tigaie incapatoare se pune uleiul la incins si se adauga cartofii bine scursi de apa intr-un singur strat pentru a se praji bine si ...
 Cotlet de porc cu fasole verde Cotlet de porc cu fasole verde
Se curata fasolea, se taie bucati mici si se pune la fiert intr-un vas cu apa clocotita si un praf de sare. Se incearca dupa 20 minute, iar daca este fiarta se scurge printr-o strecuratoare. Carnea spalata si zvantata de apa se pune la prajit in ...
 Piept de rata in foi de varza Piept de rata in foi de varza
Se curata ceapa si ciupercile si le toci marunt. Se pun intr-o tigaie 2 linguri de ulei si se inabusesc ciupercile. Se adauga si 3-4 linguri de apa. Apoi se adauga patrunjelul tocat fin, mustarul si potrivesti de sare si piper. Se oparesc frunzele de ...
 Rulada de porc cu telemea Rulada de porc cu telemea
Tai pulpa de porc astfel incat sa o subtiezi, o bati cu ciocanelul de snitele, dar cu mare atentie  sa nu se rupa.O condimentezi cu sare si piper si o lasi pentru 15 minute la frigider pentru a se fragezi.Intre timp, bati ouale ca pentru omleta, ...
 Casata de sezon Casata de sezon
Oparesti fructele cu apa clocotita, le scoti pielitele si samburii, apoi le mixezi.Separat, inmoi gelatina in apa rece 10 minute.Fierbi vinul cu mierea, zaharul vanilat, zeama si coaja de la lamaie, adaugi piureul de fructe si lasi sa fiarba, la foc ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 44
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z