SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 SANGRIA SANGRIA
Se curata fructele de coaja se taie cubulete si se pun intr-un recipient(hara).Se adauga gheata,zaharul,scortisoara,coniacul si apa minerala(gaseosa) si se amesteca pana se topeste zaharul.In final adaugam vinul amestecam si se poate servi. ...
 Cocktail Angelli Equinox Cocktail Angelli Equinox
Turnati ingredientele intr-un pahar 2/3 plin cu ghiata.Amestecati cu o lingurita si serviti.Pahar de prezentare: Old Fashioned (pahar cilindric scurt) ...
 vin fiert vin fiert
Se toarna intr-un vas 1.5 litri de vin rosu dulce , se adauga continutul plicului, se amesteca bine si se pune la fiert.Se poate adauga zahar dupa gust. ...
 Castraveciori dupa reteta bulgareasca Castraveciori dupa reteta bulgareasca
Castraveciorii se spala bine in multe ape. Se lasa de seara pana a doua zi in apa (se poate arunca apa in care au stat de cateva ori, cam la 3 sau 4 ore). Asezam castraveciorii in borcane, printre ei punem bastonase sau rondele de hrean, morcovi, ...
 Conserva de ciuperci foarte gustoasa Conserva de ciuperci foarte gustoasa
Se curăţă şi se spală bine ciupercile. Se taie bucaţele şi se opăresc în apă clocotită sărată 10 minute.Se scurg.Se căleşte ceapa. Se pun ciupercile, vinul, bulionul, sare, piper, foi de dafin.Se fierbe până scade zeama şi iese ...
 Ardei capia ca la mama Ardei capia ca la mama
Se spala, se taie coditele mai scurt la ardeiul capia.Se pregateste o moare din apa, otet, sare, piper, foi dafin, care se da in clocot.Se introduc pe rind ardeii, tinadu-i in moarea clocotita, intorcandu-i pe o parte si alta pina isi schimba putin ...
 Otet aromat pentru salate Otet aromat pentru salate
Ceapa se curata,se taie bucati,iar usturoiul curatat se taie feliute.Se pun intr-o sticla la macerat otetul impreuna cu toate ingredientele.Sticla se pastreaza la intuneric timp de 2 saptamani,dupa care se poate folosi. ...
 Muraturi asortate la borcan Muraturi asortate la borcan
Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina radacina se curata de coaja.Se folosesc de preferinta borcane de 5 litri.Se taie rondele morcovii, se taie solzi ceapa, se taie rondele sfecla, se taie in jumatate ciupercile, se taie ...
 Salata de varza rosie Salata de varza rosie
Taiati varza fin , fin,cat de subtire puteti.Eu o amestec (frec) cu sare si zahar dupa gust. Nu cantaresc,dar pun putin mai mult, pentru ca varza mai trage din ele.Dupa o ora, pun otet, boabe de piper,mustar(cand nu am hrean),foi de dafin,cuisoare ...
 Gogosari Murati Gogosari Murati
Gogosarii spalati, uscati neaparat, taiati se pun intr-un vas cu 2 foi de dafin, 2 bucati de hrean taiat bastonase, boabe de piper, boabe de mustar, telina taiate rondele.Se toarna solutia rece peste gogosari si se lasa 24 de ore. Se amesteca cu ...
 Pudin Pudin
Punem stafidele la inmuiat cu coniac sau vin(30 min)-Punem laptele la fiert impreuna cu:smintina, betisorul de scortisoara ,coaja de lamaie si portocala-Inainte sa fiarbe laptele adaugam zaharul brun-Cand incepe sa fiarba luam de pe foc si punem ...
 Tiramisu cu ananas Tiramisu cu ananas
Bateti bine galbenusurile cu zaharul pana se topesc bine si devin spumoase. Separat bateti frisca bine si o dati deoparte in frigider. Adugati mascarpone in compozitia de oua,ametecand usor pana se incorporeaza,si devine o crema omogena.La aceasta ...
 Prajitura de iaurt cu capsuni si vin de Porto Prajitura de iaurt cu capsuni si vin de Porto
Untul moale se bate spuma cu zaharul si coaja de portocala.Albusele se bat separat spuma.Galbenusele se adauga pe rand,se adauga 150 gr faina si jumatate din albuse,apoi restul.La sfarsit se pune iaurtul si drojdia.Se pune o tigaie antiaderenta la ...
 Pere imbatate in vin rosu (Peras bebedas) Pere imbatate in vin rosu (Peras bebedas)
Curatam perele de coarja fara sa scoatem coditele. Punem intr-o cratita adanca perele cu zaharul, scortisoara, stelutele si praful de anason si la urma vinul. Punem la fiert la foc mediu cca. 30 min., intorcand din cand in cand pana cand furculita ...
 Mere de Porto la cuptor(reteta portugheza) Mere de Porto la cuptor(reteta portugheza)
Aceasta este reteta clasica de aici,si de aici au iesit multe altele cu tot felul de adaugari sau scoateri.......Acum,reteta zicea sa pun 100gr.miere mi sa parut mult!cu 5 linguri e acceptabil....Preparare:Cu un cutit special sau cu ce credeti voi ca ...
 Capsuni imbatate Capsuni imbatate
Se pune la fiert,zaharul,scortisoara,sucul,vinul de Porto si se lasa la fiert 5 minute.Se taie capsunile feliute si se adauga,se mai lasa la fiert mai 5 minute la foc mic.Se ia de pe foc.Separat se bate smantana cu zaharul pana se obtine frisca.Se ...
 Mere umplute Mere umplute
Se cojesc merele si se scoate mijlocul dar marul trebuie sa fie intreg. Se pun merele in sucul de lamaie ca sa nu se inegreasca. Se pune o pruna in gaura fiecarui mar se intorc si se pun intr-un pirex, se adauga caise in partea opusa a gaurii si se ...
 Piersici la cuptor Piersici la cuptor
Se spala piersicile si se scot samburii cu grija, cu ajutorul unui cutit, in jurul samburelui, facand o mic scobitura. Separat se amesteca cacao, zahar, biscuitii, ciocolata rasa, galbenusul si romul. Se face o crema cu care se vor umple piersicile, ...
 Pere in sos de vin, Pere in sos de vin,
Perele se spala si se taie in jumatati pe lungime, se vor pune la fiert in vin rosu in care a fost pus in prealabil 3 linguri de zahar, scortisoara, nucsoara, cuisoare se lasa la fiert pana se inmoaie perele. Separat se pune zaharul pentru a se face ...
 baclava baclava
se amesteca faina,oul vinul,lingurita de unt,se framinta adaugind apa pana va rezulta un aluat ca pt strudel,il lasi sa steadin aluat se taie 25 bucateledin fiecare se intinde 1 foaieungi tava cu unt si pui foile ,una cite una,stropindu-le cu unt si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 48
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z