SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 ciuperci cu vin alb ciuperci cu vin alb
Spala ciupercile usuca-le intr-o pinza.Pune uleiul intr-o craticioara cu uleiul fierbinte, adauga sarea, piperul, ceapa, patrunjelul, zeama de lamaie, vinul.Acopera cratita si lasa 5 minute sa fiarba clocotit. Se serveste rece.Cine doreste poate pune ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Ciupercile se curata, cotoarele se toaca marunt si impreuna cu ceapa si kaizerul se calesc in ulei pentru citeva minute, dupa care se adauga rosia tocata marunt. Se condimenteaza dupa gust.Se umplu ciupercile, se decoreaz� cu brinz� rasa sau ...
 Traistute cu ciuperci Traistute cu ciuperci
Galbenusurile,romul uleiul si 50 ml lapte se amesteca bine intr-o oala,apoi se adauga faina si se freaca cu cosul lingurii pe dosul oalei pana compozitia nu mai are cocoloase,apoi se adauga si restul de lapte pana se dilueaza compozitia.Albusurile se ...
 iahnie iahnie
Ciupercile se inabusa cu 50 ml de apa, se adauga ceapa, pasta de tomate, patrunjel verde, sare, piper si apa necesara fierberii. Spre sfarsitul fierberii, se adauga vin. ...
 Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop) Rulada de ou cu mazare si scoici(scallop)
Mazarea se fierbe in apa cu o lingura de sare,se scurge si se amesteca cu ouale,zaharul,sake si hotate(maruntite).Se inginge tigaia(foc mic) si se unge cu putin ulei.Se toarna un polonic din compozitie si se lasa sa se faca oul,dupa care incepeti sa ...
 Creveti A Guilho Creveti A Guilho
Tai piciorusele si coada,si decojesti cu grija ca sa ramana capul,se condimenteaza doar cu sare si piper.Intr-o tigaie incalzesti uleiul si se frig creveti impreuna cu foaia de dafin.Se intorc,si se adauga usturoiul.Cand sa rumenit putin se adauga ...
 Scoici la vapor Scoici la vapor
Se pun scoicile intr-un castron cu apa si sare mare ,lasandu-se in frigider o noapte intreaga.Aceasta operatie ajuta sa iasa mai repede nisipul din scoici.A doua zi,scurgem scoicile de apa sarata si incepem sa le curatam de mustati si de depunerile ...
 Scoici la vapor Scoici la vapor
Se pun scoicile in apa cu sare mare si se lasa o noapte intreaga in frigider. Acest lucru ajuta sa se elimine mai bine nisipul din scoici.Se curata scoicile de mustati si cu ajutorul unui cutit sau chiar al unui burete de sarma de bucatarie se ...
 Empanadillas de atun (placinta de ton) Empanadillas de atun (placinta de ton)
Se toarna faina in forma de vulcan,intr-un castron,iar in interior se adauga vinul,1/4 din ulei,sare si bicarbonat.Se amesteca totul pana se formeaza un aluat destul de consistent si se poate lucra cu mainile.Se scurge tonul de ulei si se faramiteaza ...
 Bruschete delicioase cu creveti Bruschete delicioase cu creveti
Dupa ce ati decongelat crevetii ii curatati si pulpa o treceti prin faina si prajiti rapid intr-o tigaie incinsa cu o lingura sau 2 de ulei.Adaugati vinul si lasati sa se evaporeze la foc mare.Scoateti crevetii si tinetii in cald.In aceeasi tigaie ...
 Crap umplut Crap umplut
IAveam un crap de vreo 3 kg si nu stiam ce sa fac cu el. L-am spalat si curatat si l-am "masat" pe toate partile cu condimente pentru peste si vegeta inclusiv burtica si l-am lasat la odihnit. Am tocat mai multa ceapa ca doar e pestele mare si am ...
 SCOICI FIERTE IN VIN SCOICI FIERTE IN VIN
Scoicile din comertul nostru sun de obicei congelate. Eh, in caz ca reusiti sa gasiti vii, atunci au capacele inchise. La fierbere ele mor si se deschid (eu am avut parte dar nu in tara). Asa ca asezati scoicile cu sau fara capac intr-o tigaie, ...
 SOTE DE FRUCTE DE MARE PE PAT DE OREZ SOTE DE FRUCTE DE MARE PE PAT DE OREZ
Fructele de mare se soteaza ( asa congelate cum sunt)intr-o tigaie cu unt, ceapa, usturoi, oregano, capere. Cand s-au inmuiat, se stinge preparatul cu putin vin alb si se adauga sucul de rosii, sucul de lamaie, sarea. Se amesteca si se mai lasa sa se ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Sseparat se da intr-un clocot oasele de vita pentru a se curata si spala, dupa care in oala pentru preparat ciorba se dau la fiert, oala va fi aproape plina cu apa. Cand a inceput sa scada un pic se pun: cepele, 1 morcov, telina si usturoiul curatat, ...
 Ciorba de peste de duminica Ciorba de peste de duminica
Puneti ulei intr-o oala mare si caliti putin legumele tocate cubulete. Stingeti cu suc de rosii si adaugati cartofii. Dupa ce legumele au fiert bine adaugati pestele taiat fasii si vinul alb si mai fierbeti pana e gata ciorba cca. 10 min. Puneti ...
 ciorba de burta ciorba de burta
Punem burta la fiert intr-o oala de 5 l(fara capac), in alta oala de 3 l se pune la fiert osul cu ceapa, un morcov si sare.Cand incepe sa fiarba burta punem 50ml otet si adunam spuma care se formeaza,curatam morcovul, il radem pe razatoarea mica si ...
 Cafea irlandeza Cafea irlandeza
Se pune cafeaua in paharul incalzit. Se adauha crema de whisky si se amesteca bine. Se acopera cu frisca. Se decoreaza cu scortisoara ...
 Floris (bautura alcoolica) Floris (bautura alcoolica)
Am amestecat vinul cu zaharul pina s-a topit, am adaugat siropul, alcoolul si esenta. Le-am amestecat toate intr-un bowl mare si am servit cu gheata sau se poate fara, este o bautura ce o prepar dupa reteta mamei mele de ani de zile. O servim de ...
 Sangria de vin spumant Sangria de vin spumant
Este o bãuturã care o fac atunci când sunt cu prietenele, sã ne rãsfãtãm :)*Intr-un ulcior de pãmânt sau sticlã se pune batonul de scortisoarã si fructe de pãdure.*Se umple ulciorul cu gheatã.*Toarnã vin si 7up dupã plac,ca sã fie mai ...
 Sangria Sangria
Sangria este o bãuturã de origine ibericã,fiind consumatã din sec. 19 in Spania si Portugalia.Are la bazã vinul, care se poate amesteca cu suc natural de fructe sau gazos, multã gheatã, zahãr...In Portugalia este traditionalã Sangria, cu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 47
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z