SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Pui cu legume in aspic Pui cu legume in aspic
Facem o supa din ingredientele enumerate mai sus, scoatem pieptul de pui si morcovul, adaugam sarea, zaharul si vinul, mai dam un clocot si lasam sa se racoreasca putin. Dizolvam gelatina in apa rece si o amestecam in supa strecurata, punem putin pe ...
 Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon
Pulpele se spala, se indeparteaza pielita si se bat putin cu ciocanul.Se prepara urmatorul sos:Usturoiul zdrobit se amesteca cu sarea, piperul, cimbrul, boiaua, zaharul, o lingura de ulei si circa 40 ml de vin. Cu jumatate din acest sos se ...
 RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON
Ficateii se curata de pielite,se spala,se zvanta si se condimenteaza dupa gust.Fiecare bucata de ficatel se inveleste intr-o bucata de bacon si se prinde cu scobitori obtinandu-se astfel rulouri.Rulourile se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei,se ...
 Pachetele de primavara Pachetele de primavara
Intr-o tigaie tip woc,se pune la incins 2-3 linguri de ulei,apoise pune la calit carnea de pui sau sunca, pana este gata carnea.Se adauga morcovii, varza,prazul,usturoiul,ciupercile si ardeii taiati fideluta, piperul si sosul de soia, se fierbe totul ...
 Muschi montana de casa Muschi montana de casa
Pasez usturoiul, il amestec cu celelalte mirodenii, presar peste muschi, las 2 ore, dupa care acopar carnea cu un baitz obtinut din : apa, o lingura de sare mare la un litru de apa,boabe de pier, enibahar, foi de dafin ceapa,usturoiul. Las la macerat ...
 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate) 10 APERITIVE FESTIVE (tabla de sah,tartine vesele,snitzele si salate)
chiftelele cu susan: se amesteca carnea tocata cu 1 cartof fiert dat pe razatoare, cu condimentele si oul batut, se dau prin faina si apoi prin susan si se prajesc in tigaia cu ulei.Checul aperitiv:se amesteca ouale batute cu cascavalul ras,rondelele ...
 Chek aperitiv ,,MOZAIC' Chek aperitiv ,,MOZAIC'
1)Se taie ardeii in cubulete mici,parmezanul se rade, maslinele(fara samburi) se taie fasiute mici si sunca+jambonul se taie in fasii mici si in cubulete. 2)Ouale se separa(galbenusul de albus)si se amesteca in galbenusuri smantana,vinul se toarna si ...
 salata de ficatei salata de ficatei
se sapala ficatei si se pun intr-o tigaie cu o lingura de uleidupa un minut se pune canuta de vin si o lingurita de zaharcarofi se calesc si ei si cu brocoli pana se inmoaiese toaca castraveti acrise amesteca cu ficatei ,cartofi,brocoli maioneza si ...
 Clatite cu pui cu sote de legume (Irezistibil !!!) Clatite cu pui cu sote de legume (Irezistibil !!!)
Din ou , apa minerala, 1 lingura ulei, 1 lingurita mustar,faiana si condimente se face o coca de clatite.Se da la rece pina preparam compozitia pentru umplutura.Se pune la fiert pieptul de pui cu un praf de sare, dupa ce a fost spalat in ...
 Rulada din carne tocata Rulada din carne tocata
Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam bine, intindem aluatul astfel format si-l ungem cu mustar, asezam feliile de bacon si in mijloc ouale fierte, rulam cu grija. Ruloul ...
 Mancare rece din curcan Mancare rece din curcan
Ceapa tocata marunt o calesti usor in ulei. Carnea o rumenesti usor,uniform. Le asezi altenativ intr-un vas (ceapa si carne), condimentezi, storci lamaia,dai la cuptor. Cand se rumeneste,adaugi vinul si maslinele si mai lasi sa scada sosul.Cand ...
 Miel umplut Miel umplut
Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu. (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat si astfel locul pentru umplut este mai usor de aranjat).Se sareaza mielul si se ...
 Clatite cu ficatei de pasare Clatite cu ficatei de pasare
Intr-o craticioara am pus la incins uleiul si am dat cateva minute prin el - ficateii de pasare, dupa care i-am scos pe o farfurie. Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat si am adaugat ciupercile. Am lasat cam 20 de minute sa se patrunda si acestea. ...
 Rulada de pui Rulada de pui
Se calesc ciupercile (taiate marunt) cu ceapa si usturoiul. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Cand compozitia s-a racit se adauga 100g piept de pui tocat si pesmetul. Se bate pieptul de pui, se condimenteaza cu sare si piper, se adauga ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Se curata si se spala ciupercile.Coditele se toaca marunt.La fel si rosiile,ceapa si pieptul de pui.Se pune pieptul de pui la calit intr-o cratita.Se adauga ceapa tocata marunt.Cand s-a rumenit se adauga rosiile si coditele.Se sareaza si se ...
 pui cu ciuperci si sos brun pui cu ciuperci si sos brun
Bucatile de pui se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Cand carnea e pe jumatate fiarta se scoate in alt vas. In uleiul ramas se inabusa ciupercile , se adauga sare , piper si patrunjel verde. Se adauga bucatile de pui , sosul brun, se fierb impreuna ...
 Cotlet de porc  condimentat Cotlet de porc condimentat
Preparare carne: Cotletul se taie felii groase de un deget , se sareaza, pipereaza si se prajesc pe 50 ml ulei de masline pe ambele parti. Se scot deoparte si se ung feliile de carne cu mustar. Se pregateste mantaua de pesmet in felul urmator : ...
 Bame cu carne de vita Bame cu carne de vita
Carnea se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei cu putina supa de oase cca 30 min. Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, cantitatea de supa ramasa si se continua fierberea. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se ...
 cartofi " gratin" cartofi " gratin"
cartofii se spala si se taie semiluna. se fierb 5 minute si se pun la scurs.se face o campozitie din oua,smantana,100gr parmezan ras si 1/2 legatura marar tocat.cartofii pe jumatate fierti se stropeste cu vin,ulei de masline si se amesteca cu toate ...
 Ciuperci Umplute Ciuperci Umplute
Curatam ciupercile, le spalam si le punem la scurs.Separat tocam coditele ciupercilor, ceapa, usturoiul, ardeiul si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline...le lasam 5 minute apoi adaugam si kaizerul taiat si amestecam, turnam vinul si lasam sa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 46
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z