SiteDeBucate » Preparate din carne de porc

Retete Preparate din carne de porc cu vin

Costite de Porc la cuptor
Costitele le portionam apoi le condimentam cu sare, piper si delikat. Punem 100 ml ulei si prajim costitele condimentate pe ambele parti. ...
Creier rasol cu sos picant
Se curata creierul de pielite in apa rece si se spala in mai multe ape pentru a indeparta sangele. ...
Snitel englezessc
Carnea se vitel se taie in felii subtiri de cca 1 cm grosime si se trece prin faina. ...
 Pulpa de porc umpluta cu legume Pulpa de porc umpluta cu legume
Speli bine pulpa, apoi o desfaci cu cutitul si o bati cu ciocanul de snitele pana obtii o bucata de carne subtire.Cureti ciupercile, 2 cepe, morcovul si ardeiul, le speli, apoi tai ceapa marunt, ciupercile felii, dai morcovul pe razatoare, iar ...
 Rulade de porc umplute cu castraveti Rulade de porc umplute cu castraveti
Alegi carnea macra de la pulpa si o tai felii potrivite, ca pentru snitel.Bati bine bucatile de carne cu ciocanul de lemn, fara a le rupe.Apoi pui felii de castravete murat in mijlocul fiecarei bucati si faci rulade.Legi ruladele si le asezi intr-o ...
 Mancare de castraveti acri cu carne de porc Mancare de castraveti acri cu carne de porc
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se caleasca in uleiul incins. Speli si carnea, o tai bucatele si o adaugi peste ceapa impreuna cu boiaua sau pasta de ardei si o cana de apa. Castravetii ii cureti de coaja, ii storci bine, ii tai fasii, ii ...
 Pulpa de porc la tava Pulpa de porc la tava
Speli carnea, o lasi sa se zvante, apoi o rumenesti bine in ulei pe ambele parti. Adaugi apa cat sa o acopere si lasi sa fiarba. Separat, cureti si tai fin ceapa si usturoiul si le inabusi intr-o cratita cu ulei si apa. Adaugi pasta de tomate, ...
 Porcusor cu sos de menta Porcusor cu sos de menta
        Presarati bucatelele de carne cu sare si piper si caliti-le, apoi in ulei la foc potrivit 5-6 minute. Puneti zaharul peste carne si amestecati bine. Dupa circa 3-4 minute stingeti cu vinul, acoperiti tigaia si ...
 Costite glasate cu miere Costite glasate cu miere
Amestecati vinul cu mierea, nucsoara, cuisoara, boiaua dulce, pasta de tomate, sare si piper. Puneti amestecul pe foc si omogenizati-l. Nu lasati sa fiarba.Se tine pe foc pana cand amestecul devine omogen, apoi se opreste focul. Puneti costitele in ...
 Rulada exotica Rulada exotica
Prajesti nucile in cuptor. Pui la inmuiat in coniac, fructele ramase, turnand apa cat sa le acopere.Tai carnea in patru bucati, pe care le crestezi si le bati cu ciocanul pentru snitele, pana obtii felii subtiri de circa 3-4 mm.Presari feliile cu ...
 Muschi de porc cu sos rubiniu Muschi de porc cu sos rubiniu
Muschiul de porc il speli, apoi il impanezi cu costita afumata. Il pui intr-o cratita la prajit pe toate partile, in ulei incins. Apoi scoti muschiul si il pui in alt vas. In grasimea ramasa, calesti ceapa taiata marunt pana ce se rumeneste si stingi ...
 Cotlet de porc cu fasole verde Cotlet de porc cu fasole verde
Se curata fasolea, se taie bucati mici si se pune la fiert intr-un vas cu apa clocotita si un praf de sare. Se incearca dupa 20 minute, iar daca este fiarta se scurge printr-o strecuratoare. Carnea spalata si zvantata de apa se pune la prajit in ...
 Rulada de porc cu telemea Rulada de porc cu telemea
Tai pulpa de porc astfel incat sa o subtiezi, o bati cu ciocanelul de snitele, dar cu mare atentie  sa nu se rupa.O condimentezi cu sare si piper si o lasi pentru 15 minute la frigider pentru a se fragezi.Intre timp, bati ouale ca pentru omleta, ...
 Cotlet cu sos Cotlet cu sos
Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei, pana devine aurie. Se adauga rosiile decojite si maruntite si se mai lasa pe foc 10-15 minute. Cotletele se spala, se bat, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, apoi se pun peste sos. Se adauga ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din carne de porc cu vin
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z