SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Scoici cu legume Scoici cu legume
Spalati bine scoicile in apa rece si puneti-le la fiert in apa cu 1 lingurita sare. Curatati, spalati si taiati in cubulete morcovul, ardeiul gras si ceapa, iar tulpina de telina taiati-o in feliute. Puneti intr-o tigaie mare uleiul, legumele toate ...
 Somon cu capere Somon cu capere
Presarati medalioanele de somon cu sare, piper si nucsoara, apoi prajiti-le in 50 g unt, la foc iute, cate 2 minute pe fiecare parte. Puneti-le intr-o tava unsa cu untul ramas si adaugati caperele. Puneti pe fiecare bucata de peste cate o felie de ...
 Caracatita in sos de vin Caracatita in sos de vin
Curatati caracatitele, spalati-le, scurgeti-le de apa si condimentati-le cu sare si piper. Curatati morcovii, spalati-i,taiati-i bastonase si fierbeti-i 10 minute in apa cu putina sare. Incingeti intr-o tigaie mai mare uleiul de masline, rumeniti la ...
 Muschi de vita la gratar Muschi de vita la gratar
Se prajesc semintele de chimion timp de 30 de secunde si dupa se pun intr-un bol.Se adauga patrunjelul tocat, ardeiul iute tocat marunt, cimbrul, uleiul si otetul.Se asezoneaza cu piper si sare.Se aseaza friptura pe o farfurie si se unge cu un sfert ...
 Plachie de peste Plachie de peste
Rosiile se curata de coaja, se toaca si se amesteca bine cu ardeiul iute maruntit. Se calesc impreuna in ulei incins, pana se obtine un sos gros. Se adauga apoi condimentele, vinul si usturoiul tocat. Se mai lasa cateva minute pe foc, apoi se da ...
 Cotlet cu sos Cotlet cu sos
Ceapa se curata, se toaca si se caleste in ulei, pana devine aurie. Se adauga rosiile decojite si maruntite si se mai lasa pe foc 10-15 minute. Cotletele se spala, se bat, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, apoi se pun peste sos. Se adauga ...
 Mancare de gutui cu carne de pui Mancare de gutui cu carne de pui
Carnea se fierbe, apoi se scurge si se prajeste in putin ulei. Dupa ce se rumeneste, se asaza pe o farfurie si se tine deoparte. Faina se amesteca intr-un vas cu zeama de supa (apa in care a fiert carnea). Gutuile se spala, se curata de cotoare, apoi ...
 Miel la tava cu cartofi Miel la tava cu cartofi
Carnea se miel se spala si se portioneaza, apoi se cresteaza cu un cutit si se impaneaza cu fasii de costita afumata si bucatele de usturoi. Cartofii se curata, se spala si se taie in patru, iar ceapa se face solzisori. Legumele se calesc 10 minute ...
 Rata pe varza Rata pe varza
Pasarea curatata si spalata se freaca bine cu sare si cu untura de rata. Se lasa o ora sa se fragezeasca, apoi se rumeneste pe toate partile in untura. Se stropeste cu vin, se presara cimbru deasupra si se lasa la cuptor. Varza se toaca si se caleste ...
 Salata de fructe Salata de fructe
Fructele se curata, se spala (daca e cazul) si se taie marunt. Se pun toate intr-un vas, se adauga zaharul, apoi sampania si coniacul. Se amesteca bine, apoi se lasa la rece (in frigider) circa doua ore. Salata se serveste in cupe si se orneaza cu ...
 Tocanita aromata Tocanita aromata
Portionezi carnea, o rumenesti pe toate partile in ulei, adaugi ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit si continui calirea inca cinci minute, amestecand mereu sa nu se prinda.Adaugi varza tocata, spalata cu apa calda si stoarsa bine, si continui ...
 Cuscus cu pui Cuscus cu pui
Prajesti pulpele in putin ulei, adaugi usturoiul taiat bucati, boia, piper si sare dupa gust.Torni vinul si lasi pe foc pana se inmoaie carnea.Scoti pulpele, le dezosezi si asezi  carnea intr-o tigaie, cu tot cu sos.Tai ardeiul si ceapa bucati ...
 Sangria Sangria
Intr-un vas mare se adauga vinul rosu, coniacul, Cointreau, porto. Se adauga fructele taiate bucati si se lasa la macerat 2 ore. Se strecoara si inainte de servire se adauga fructe proaspete. Se adauga scortisoara, ghimbir si zahar daca este nevoie. ...
 Biscuiti crocanti fara ou Biscuiti crocanti fara ou
Faina se pune intr-un bol, se adauga restul ingredientelor, se framanta bine si se lasa 30 minute. Cuptorul se incalzeste in prealabil la 180°C. Din aluat se formeaza bastonase sau rotunduri, se trec prin zahar pudra. Se aseaza pe tava acoperita cu ...
 Pui umplut si risotto Pui umplut si risotto
1. Carnea de carnati se amesteca cu fisticul maruntit, galbenusul de ou, cimbrul si patrunjelul, tocate marunt. Sare si piper, daca carnea de carnati nu este condimentata. 2. Se ia cu lingura din umplutura de mai sus si se pune pe pulpa de pui, se ...
 Ravioli  cu umplutura de  peste Ravioli cu umplutura de peste
Pregatim pasta,amestecam toate ingredientele si framantam totul pana la incorporarea ingredientelor,cam 10-15 minute;Lasam pasta la 'odihnit'si pregatim umplutura;Pestele il fierbem sau il coacem in vaporiera,la fel procedam si cu crevetii;Cartoful ...
 Pachetele din frunze  de vita pentru aperitiv Pachetele din frunze de vita pentru aperitiv
Pe fiecare frunza de vita se aseaza cate o felie de branza,o felie de cascaval si se impaturesc,impacheteaza bine formandu-se pachetele.In cazul in care fruzele sunt mai micute,mai subtiri se pot folosi chiar doua...Pachetele unse bine cu ulei de ...
 Placintele cu ricotta si stafide Placintele cu ricotta si stafide
Se toarna faina in forma de vulcan,intr-un castron,iar in interior se adauga vinul,1/4 din ulei,sare si bicarbonat.Se amesteca totul pana se formeaza un aluat destul de consistent si se poate lucra cu mainile.Se intinde aluatul, pe o suprafata ...
 chec cu masline si sunca chec cu masline si sunca
Se amesteca ouale cu vinul si faina,pana se obtine o pasta omogena .Se adauga uleiul putin cate putin adaugam drojdia si parmezanul .se taie maslinele in patru si sunca dupa care se adauga la preparat .Se varsa preparatul intr-o tava de chec si se da ...
 Clatite cu branza si ciuperci Clatite cu branza si ciuperci
Clatite:se bat ouale cu jumatate din lapte si faina adaugata in ploaie pana se omogenizeaza.Se subtiaza cu restul de lapte,se condimenteaza si se lasa deoparte 10 minute.Intr-o tigaie mai mare unsa cu ulei se prajesc 4 clatite mai groase cate 2-3 ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 45
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z