SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Cotlet de miel italienesc Cotlet de miel italienesc
Calesti ceapa in ulei, iar cotletele, impanate cu slaninuta afumata taiata feli subtiri le prajesti in acest amestec. Adaugi apoi toate condimentele, le stingi cu vin si apoi le lasi sa se inabuse pana se inmoaie. Servesti cotletele cu garnitura de ...
 Gogosi cu vin Gogosi cu vin
Pui la fiert vinul intr-o cratita cu 1 lingura de unt. Cand clocoteste, iei de pe foc si adaugi repede faina, amestecand continuu, pana se desprinde aluatul de pe cratita. Il lasi sa se raceasca. Adaugi zaharul si galbenusurile, pe rand, un praf de ...
 Pleurotus cu vin si smantana Pleurotus cu vin si smantana
Speli ciupercile si le tai feliute. Cureti si speli ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei impreuna cu ciupercile. Le pui capac si le lasi sa se inmoaie in zeama lor, pe foc mic. Oparesti rosiile, le decojesti, le tai felii si le adaugi peste ...
 Pastrama de miel Pastrama de miel
Speli carnea de miel si o portionezi. Cureti usturoiul, il pisezi si il amesteci cu vinul, foile de dafin, boabele de piper, pasta de tomate, sare, piper, busuioc si maghiran dupa gust. Pui carnea de miel in baitul pregatit si o lasi la rece pentru 3 ...
 Muschi de vita cu ciuperci de padure Muschi de vita cu ciuperci de padure
Portionezi carnea si o treci prin amidon si prin condimente, apoi o rumenesti pe ambele parti. Adaugi zaharul si il caramelizezi rapid la un foc iute, apoi il stingi cu vinul. Adaugi ciupercile de padure si lasi sa dea totul intr-un clocot. La final, ...
 Muschi de porc cu sos rubiniu Muschi de porc cu sos rubiniu
Muschiul de porc il speli, apoi il impanezi cu costita afumata. Il pui intr-o cratita la prajit pe toate partile, in ulei incins. Apoi scoti muschiul si il pui in alt vas. In grasimea ramasa, calesti ceapa taiata marunt pana ce se rumeneste si stingi ...
 Cotlete de miel la cuptor Cotlete de miel la cuptor
Speli cotletele si le pui in tava impreuna cu uleiul si vinul. Presari cu sare si piper sau cu arome speciale pentru miel. Pui tava in cuptor si, din cand in cand, mai stropesti cotletele cu sosul din tava. Cand cotletele sunt rumene si crocante, le ...
 Friptura aromata Friptura aromata
Taie ceapa julien, ardeiul gras cubulete, usturoiul si morcovii rondele.Spala bine pulpa de porc, sterge-o cu un servet si condimenteaz-o pe toate partile cu sare, piper si un praf de boia. Din loc in loc, cresteaza cu un cutit. Umple crestaturile cu ...
 Medalion de rechin Medalion de rechin
Tamponeaza bine medalioanele de rechin cu un servet.Condimenteaza-le cu un praf de sare si piper.Intr-un vas termorezistent, pune putina ceapa taiata julien, usturoiul zdrobit si cateva felii de rosie. Asaza bucatile de rechin si acopera-le cu restul ...
 Miel cu ciuperci Miel cu ciuperci
Spala carnea, freac-o cu putin otet si tai-o bucati. Curata prazul si ceapa si toaca-le rondele subtiri. Curata usturoiul si zdrobeste-l putin, cat sa-si lase aroma. Pune untul la incins si caleste repejor usturoiul, apoi bucatile de carne, adauga ...
 Miel cu vin si legume la tava Miel cu vin si legume la tava
Spala pulpa de miel si pune-o intr-o tava data cu ulei.Presara pulpa cu cimbru si rozmarin, sare si piper.De jur imprejurul ei, pune legumele curatate si taiate bucati.Taie slaninuta in felioare subtiri si strecoar-o sub bucata de pulpa si sub ...
 Pulpa de miel cu vin Pulpa de miel cu vin
Spala carnea, unge-o cu ulei si cresteaz-o deasupra.In crestaturi, infige catei de usturoi taiati feliute. Pune carnea intr-o tava cu margini mai inalte, bine unsa cu ulei. Presara deasupra sare, piper si rozmarin. Taie ceapa rondele, pune-o in tava, ...
 File de peste in sos caramel File de peste in sos caramel
Pune intr-o cratita zaharul si caramelizeaza-l usor. Alaturi, intr-o cana, incalzeste vinul.Amesteca zaharul ca sa nu se innegreasca. Cand e complet topit, da focul foarte incet si toarna jumatate din cantitatea de vin, putin cate putin, apoi ...
 Somon aromat Somon aromat
Se incalzeste cuptorul si se unge tava cu ulei de masline. Se aseaza somonul, bine condimentat cu sare, piper, ghimbir si mirodenii pentru peste.Deasupra se pun maslinele, margarina, portocalele, lamaia si mult patrunjel si se da la cuptor. Se lasa ...
 Stufat de vitel Stufat de vitel
Da intr-un clocot otetul, adauga vinul, condimentele si toarna fierbinte peste bucata de carne curatata de pielite. Cand s-a racorit, baga la frigider pentru cel putin 24 de ore.Taie carnea in bucati potrivite si inabus-o in ulei incins impreuna cu ...
 Pulpa de miel cu usturoi la cuptor Pulpa de miel cu usturoi la cuptor
Curatati pulpa de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet. Impanati-o din loc in loc cu cativa catei de usturoi si cu rozmarin, apoi puneti-o intr-o tava adanca. Puneti in tava peste pulpa de miel uleiul, vinul, supa, 2 ...
 Plachie din salau Plachie din salau
Tavaliti prin faina pestele spalat si portionat, presarat cu sare, apoi prajiti-l in ulei incins. Puneti-l intr-un vas termorezistent. Caliti ceapa taiata solzisori, apoi adaugati usturoiul zdrobit, sucul de rosii si condimentele. Fierbeti 4 minute, ...
 Prajitura cu gem de cirese Prajitura cu gem de cirese
Amestecati margarina cu zaharul si galbenusurile frecate dinainte cu sare. Adaugati vinul si faina cata este necesara pentru a obtine o compozitie potrivit de tare.In tava unsa cu margarina intindeti o foaie facuta din 3/4 de aluat. Repartizati pe ...
 Ciuperci cu sos de vin Ciuperci cu sos de vin
Curatati si spalati ciupercile, scurgeti-le de apa si taiati-le in feliute. Caliti ceapa tocata marunt, impreuna cu morcovii dati pe razatoarea mare, in unt. Adaugati apoi ciupercile, foile de dafin, cimbrul si caliti la foc mic pana cand se evapora ...
 Pastrav cu maioneza Pastrav cu maioneza
Eviscerati si curatati pastravii, apoi spalati-i bine cu multa apa rece. Curatati morcovul, telina si ceapa, spalati-le, dupa care taiati in bastonase telina si morcovul, iar ceapa lasati-o intreaga. Puneti legumele la fiert in 1 I apa cu 1 lingurita ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 43
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z