SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Ficatei cu piure de cartofi Ficatei cu piure de cartofi
Cartofii se curata,se spala bine si se taie cubulete care se pun la fiert in apa cu putina sare.Cand sunt fierti,se scurg de apa,se adauga untul ,laptele si sarea( dupa gust) si se paseaza. Ficatul de pui trebuie tinut in apa rece , in frigider, pana ...
 Pui cu sos de rosii si miere Pui cu sos de rosii si miere
Ceapa tocata marunt si carnea se pun la calit in cateva linguri cu ulei de masline. Cand ceapa a devenit sticloasa, iar carnea nu mai este rosie se adauga rosiile date prin blender sau taiate cubulete, in functie de preferinta fiecaruia. Se adauga ...
 Scoici cu sos aromat Scoici cu sos aromat
 Preparare: intr-o tigaie mai mare punem uleiul de masline la incins si adaugam apoi ceapa tocata fin si telina. Dupa 2 minute adaugam scoicile si 50 ml de vin alb si lasam sa fiarba incet pret de 3-5 minute. Apoi adaugam rosia taiata cubulete ...
 Pulpa de miel in ierburi aromate Pulpa de miel in ierburi aromate
Se spala carnea si se ususca cu un servet absorbant. Se freaca bine cu sare, piper si boia si se impaneaza din loc in loc cu un catel de usturoi taiat bucatele . Se aseaza intr-un vas mai adanc si se toarna peste ea marinata facuta din toate ...
 Paste la cuptor cu rosii si mozzarella Paste la cuptor cu rosii si mozzarella
Se pune apa la fiert, intr-o oala mare, cu putina sare. Cand fierbe adaugati pastele.   Intr-o tigaie mare puneti ulei de masline, apoi adaugati ceapa, usturoiul si ardeiul iute, lasati la foc mic timp de 10 minute, cand ceapa incepe sa ...
 Pateu din ficat de pui, aromat cu busuioc si stafide Pateu din ficat de pui, aromat cu busuioc si stafide
Topim untul intr-o tigaie. Punem apoi ficateii spalati si scursi bine de apa si-i prajim la foc moderat timp de 7-8 minute. Adaugam 2-3 catei de usturoi, o lingurita de busuioc uscat , si mai amestecam  acolo..un minut-doua. Oprim focul, lasam ...
 Costite de porc cu spanac si rosii Costite de porc cu spanac si rosii
se spala si se sterg cu un servet costitele,rosiile si spanacul.intr-o cratita se pun 2 linguri ulei de masline si se rumenesc usor costitele taiate cat mai subtiri,se presara cu sare si piper,se toarna si vinul,se acopera cu un capac si se inabusesc ...
 Cotlet de porc in sos de vin Cotlet de porc in sos de vin
Cotletele se spala, se lasa la scurs , se stropesc cu cateva picaturi de ulei de masline si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se presara fiecare bucata cu nucsoara macinata proaspat.Se aseaza cotletele intr-o tava in care am pus putina apa ...
 Pui cu legume de vara Pui cu legume de vara
Se incalzeste cuptorul la 190⁰C. Intr-un vas se amesteca uleiul cu coaja rasa si zeama de lamaie, ierburile aromate si sare de mare, dupa gust.Se unge puiul cu acest amestec apoi se aseaza intr-un vas termorezistent si se da la copt 20 minute. ...
 Friptura de porc Friptura de porc
Intr-o cratita mare se pune uleiul la incins. Usturoiul se curata si se taie fasii cu care se impaneaza cotletele, apoi se prajesc in ulei cam 3-4 min. pe fiecare parte. Se adauga foile de dafin si apa, cat sa acopere carnea. Se lasa sa fiarba la foc ...
 Cartofi noi cu masline Cartofi noi cu masline
Spalam legumele si punele cartofii intregi sa se prajeasca usor apoi ii scoatem si punem in uleiul ramas ceapa tocata solzisori. Cand ceapa s-a rumenit adaugam bulionul dizolvat cu putina apa,vinul,rozmarinul si maslinele lasandu-le vreo 10 min la ...
 Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin Pulpa de vita brezata in vin rosu cu coaja de portocala si rozmarin
 Taie pulpa de vita in 4 bucati. Cu un servet absorbant sterge carnea de umezeala. Presara cu sare si piper pe toate partile. . Taie legumele, cojeste portocala cu aparatul cu care cureti coaja de la morcovi. Ai grija sa nu pui si partea alba ...
 Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii
Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa fiarba cam 20 minute pina devine mai vascos. Fileurile de piept de curcan se pun pe o folie de nailon . Asezam peste ele frunze de patrunjel( busuioc), ...
 Cuiburi Gouda Cuiburi Gouda
1.Se fierbe o punga de spaghetti in apa clocotita (in care am oparit frunze de busuioc anterior pentru ca spaghetile sa obtina culoarea verde) si dupa 10 minute adaugam o lingura cu varf de sare mare si mai lasam 2 minute sa fiarba.Apoi le scurgem, ...
 Muschi de porc aromat in vasul de lut Muschi de porc aromat in vasul de lut
Ei, asta mancare e asa de buna ca trebe incercata dragilor! Nu-i greu de intocmit!poate ca va mirati ca vorbesc asa, dar odata ce am ticluit-o si am gustat-o mi-a luat-o limba razna! o nebunie! Iaca si cum se face: Taiem fara zgarcenie bucatoaie mari ...
 Pizza cu pui marinat Pizza cu pui marinat
Amesteci toate ingredientele marinadei si lasi in ea pieptul de pui peste noapte. Ca sa faci aluatul, amesteca drojdia si zaharul in apa calduta cam 10 minute. Cerne faina cu sarea si amestec-o cu drojdia si uleiul. Framanata pana ce rezulta o coca ...
 Friptura de porc la cuptor Friptura de porc la cuptor
Portionam carnea si o tragem in ulei incins. O asezonam cu sare,piper ,oregano si asezam intr-o tava ,asezam cartofii,  turnam uleiul in care am tras carnea si vinul .Condimentam cartofii si bagam tava la cuptor .Dureaza aproximativ 1 ora pana ...
 Pangasius pe pat de legume Pangasius pe pat de legume
Pregatim mai intai patul pestelui :) Spalam si curatam legumele. Dovlecelul,morcovul,telina si ardeiul le taiem fasii. Ceapa o taiem pestisori. Usturoiul felii subtiri. Calim legumele ,6-8 minute,in putin ulei. Amestecam usor. Adaugam sucul de rosii ...
 Lasagne de casa cu ricotta Lasagne de casa cu ricotta
Ne ocupam de foi:Pentru a obtine textura fina ca a celor din comert avem nevoie de un mixer purtnic (masina de paine sau robot) mixam ingredientele pana obtinem o coca ferma apoi o lasam sa se odihneasca la frigider cel putin 1 ora. Intindem foi ...
 Piept de pui cu legume en papillote Piept de pui cu legume en papillote
Pieptul de taie in 2 pe lungime. Fiecare bucata se bate usor cu ciocanul de snitele. Din usturoiul pisat, nucsoara, curry, nucsoara, curry, sare, piper, otetul balsamic, ulei de masline si vin se face o marinata care se pune peste carne. Se acopera ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 21
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z