SiteDeBucate » Bauturi (alcoolice / nealcoolice)

Retete Bauturi (alcoolice / nealcoolice) cu vin

Vin alb fiert cu banane
Se pune vinul la fiert,se curata bananele si se taie rondele de 1-2 cm,se introduc in vinul fiert si se mai lasa 2-3 minute ...
Cocktail laws
Se amesteca bine oul batut cu zahar, porto,sampanie.Se toarna intr-un pahar cu cuburi de gheata se presara nucsoara rasa deasupra. ...
Limonada alba
Se lasa zaharul cu sucul de la lamaii si se lasa 3 ore la rece, apoi se pune vinul si laptele clocotind.Se da la rece.Se obtin cca. 8 pahare. ...
 Amintiri din copilarie - Fructe surpriza Amintiri din copilarie - Fructe surpriza
Spala fructele, desprindele de codite, curata-le de coaja si taie kiwi in bucatele medii; combina ananasul (fara sirop) cu restul fructelor; pune vinul peste fructe si lasa-le acoperite minim 30 de minute; adauga siropul fiert si racit, si sucul de ...
 Cocktail surpriza Cocktail surpriza
1. pune pulpa de pepene verde intr-un mixer si transform-o intr-un piure, apoi pune piureul la rece pentru 30 de minte; 2. amesteca apa si zaharul pe foc mic pana se topeste zaharul apoi adauga toate condimentele; mai lasa sa dea un clocot apoi ...
 Vin fiert Vin fiert
     Se pune vinul la fiert impreuna cu zaharul, piperul si batonul de scortisoara. Cand da in clocot adaugam bucatile de portocala taiate marunt si lasam sa clocoteasca cateva minute .      Dupa ce a fiert ...
 Cherry Cherry
Intr-o oala mai mare se amesteca toate ingredientele. se aseaza in sticle si se lasa la macerat macar o saptamana. sticlele le puneti undeva la rece in camara si in fiecare zi mai agitati putin sticlele. se serveste cu cuburi de gheata. ...
 Sangria - reteta de baza Sangria - reteta de baza
Vinul se amesteca bine cu zaharul pana se topeste. Se spala bine fructele. Se stoarce o lamaie si o portocala si se adauga sucul rezultat peste vin. Cealalta lamaie si portocala se taie felii subtiri, transversal. Se curata piersicile, se scot ...
 Vin fiert Vin fiert
Intr-o cratita curata se toarna vinul si se lasa la incalzit, la foc mic. Vinul nu trebuie sa ocupe mai mult de 2/3 din volumul vasului, deoarece la adaugarea zaharului are loc o spumare intensa . Se adauga treptat, metecandu-se continuu zaharul, ...
 Florio Florio
Pentru a prepara aceasta bautura aveti nevoie de 2 l vin rosu, 1 l sirop de visine, 750ml alcool dublu rafinat si o sticluta esenta de migdale. Se pune totul la macerat timp de 6 saptamani in sticle cu dop. Nu se agita in acest timp. (Adriana ...
 Cruson de portocale Cruson de portocale
Coaja portocalelor se freaca bine cu 9-10 cuburi de zahar. Miezul fructelor se taie in cuburi si se adauga peste coaja amestecata in prealabil. Se lasa timp de jumatate de ora sa-si lase suc si se adauga vin alb peste. ...
 Imperial Imperial
Amesteca 20 ml Aperitiv Angelli Fragola, 20 ml Vermouth Rosso si 100 ml Cuvee Nobiliar demisec - foarte bine racit. Pune un cub de gheata in pahar si toarna cocteilul deasupra. ...
 Clar de luna Clar de luna
Pentru 1 portie, amesteca 30 ml suc de portocale,10 ml de vodca, 10 ml de aperitiv Angelli Fructe de Padure si 10 ml Campari intr-un shaker. Toarna continutul rezultat intr-un pahar de sampanie. Completeaza paharul cu vin spumant. ...
 Vin fiert pentru seara de Craciun Vin fiert pentru seara de Craciun
Puneti intr-un vas mai mare sucul de portocale, migdalele, stafidele si prunele. Puneti cuisoarele, scortisoara, ghimbirul si semintele de cardamom, curatate de coaja subtire, intr-un saculet de panza si lasati-l in vasul cu suc de portocale. Puneti ...
 Moulin Rouge Moulin Rouge
Toarna brandy-ul si sucul de ananas intr-un pahar lung, adauga cuburi de gheata. Amesteca usor. Adauga Angelli Rose bine racit. ...
 Vinul de ceapa Vinul de ceapa
Ceapa, mierea si vinul alb se lasa la macerat 48 de ore, dupa care se filtreaza. Se beau 3 – 4 linguri pe zi, inainte de masa. Este extrem de util la eliminarea edemelor cardiace. ...
 Sangria Sangria
Intr-un vas mare se adauga vinul rosu, coniacul, Cointreau, porto. Se adauga fructele taiate bucati si se lasa la macerat 2 ore. Se strecoara si inainte de servire se adauga fructe proaspete. Se adauga scortisoara, ghimbir si zahar daca este nevoie. ...
 Cafea irlandeza Cafea irlandeza
Se pune cafeaua in paharul incalzit. Se adauha crema de whisky si se amesteca bine. Se acopera cu frisca. Se decoreaza cu scortisoara ...
 Floris (bautura alcoolica) Floris (bautura alcoolica)
Am amestecat vinul cu zaharul pina s-a topit, am adaugat siropul, alcoolul si esenta. Le-am amestecat toate intr-un bowl mare si am servit cu gheata sau se poate fara, este o bautura ce o prepar dupa reteta mamei mele de ani de zile. O servim de ...
 Sangria de vin spumant Sangria de vin spumant
Este o bãuturã care o fac atunci când sunt cu prietenele, sã ne rãsfãtãm :)*Intr-un ulcior de pãmânt sau sticlã se pune batonul de scortisoarã si fructe de pãdure.*Se umple ulciorul cu gheatã.*Toarnã vin si 7up dupã plac,ca sã fie mai ...
12
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Bauturi (alcoolice / nealcoolice) cu vin
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z