SiteDeBucate » Fripturi » Frigarui cu caise uscate

Frigarui cu caise uscate

Categoria Fripturi

Ingrediente - Frigarui cu caise uscate

1/2 piept de curcan  
200 g caise uscate  
150 ml vin alb
2-3 cepe mici  
1 lamaie
3 linguri miere
2 linguri ulei de masline
cimbru uscat  
piper
sare.
Mod de preparare - Frigarui cu caise uscate
Tai pieptul de curcan in felii subtiri, apoi cureti ceapa si o tai in sferturi.
Presari carnea cu cimbru, piper si putina sare, rulezi feliile de carne si le infigi pe betele de frigarui, alternand cu jumatati de felii de lamaie, caise uscate si bucati de ceapa.
Amesteci o cana de apa cu vinul alb, uleiul si mierea.
Asezi frigaruile intr-tava, torni peste ele amestecul cu vin si le dai la cuptor pentru 30-40 de minute.
Le mai intorci din cand in cand.
Le scoti pe o farfurie si le stropesti sau ungi cu sosul din tava.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Frigarui cu caise uscate
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z