SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Desert cu pere Desert cu pere
Fierbeti la foc mic orezul in 1,5l apa cu putina sare. Cand a scazut toata apa, adaugati 50ml vin aromat si mai fierbeti iar la foc foarte mic, pana cand si vinul este absorbit. Lasati apoi orezul la racit. Cu ajutorul unui mixer, maruntiti orezul ...
 Turte muiate ca la Husi Turte muiate ca la Husi
Din faina si apa cu sare faceti un aluat mai tare, ca cel pentru patura de taitei. Lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute, apoi intindeti din el o foaie subtire, de 3 - 5mm. Taiati din foaie rondele mai mari cu ajutorul unui pahar. Prajiti ...
 Cod la cuptor Cod la cuptor
Intr-o tava se intinde untul. Se taie ceapa marunt, pestele se curata si ciupercile se taie in felii. Se pun toate intr-o tava. Se toarna vinul peste acestea si sare. Se tine la cuptor pana este gata. Se serveste cu zeama de lamaie pe ...
 Vinul de ceapa Vinul de ceapa
Ceapa, mierea si vinul alb se lasa la macerat 48 de ore, dupa care se filtreaza. Se beau 3 – 4 linguri pe zi, inainte de masa. Este extrem de util la eliminarea edemelor cardiace. ...
 Pastrav cu sos de migdale Pastrav cu sos de migdale
Pastravii se curata, se spala si se dau prin faina amestecata cu piper, marar si praf de mustar. Se stropesc cu zeama de lamaie si se dau iar prin faina. Se prajesc in ulei incins. Migdalele se prajesc separat in unt si se amesteca bine cu vin si ...
 Cartofi prajiti cu masline Cartofi prajiti cu masline
Cartofii se curata de coaja si se taie in bucati. Usturoiul se curata si se piseaza. Cartofii se prajesc pana se rumenesc. Se intorc pe toate partile, se pune usturoiul, rozmarinul si se toarna si vinul. Se pune un capac pe tigaie si se lasa ...
 Rulada de miel Rulada de miel
Ouale se fierb la foc mic timp 15 -20 de minute. Carnea se taie, astfel incat sa se obtina o “foaie” dreptunghiulara, cu grosimea de aproximativ 1cm. Se Indeparteaza partile grase in exces, apoi se spala, se scurge si se presara carnea cu sare, ...
 Miel oriental Miel oriental
1 - Incingeti 2 linguri ulei de susan si caliti-1 cu ardei iute, taiat felii subtiri. Adaugati 700 g carne de miel, taiata felii, o legatura de leurda si 2 lingurite praf de ghimbir; prajiti timp de 2-3 minute, amestecand, pana cand carnea se ...
 Budinca de varza acra Budinca de varza acra
Varza se taie in fasii foarte subtiri, se spala si apoi se stoarce foarte bine. Se caleste in jumatate din cantitatea de grasime si la sfarsit se adauga vinul. Se pune orezul, pasta de tomate si o ceasca cu apa. Se condimenteaza, se unge ...
 Spaghete cu legume si sos alb Spaghete cu legume si sos alb
Fierbi spaghetele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.Cand sunt gata le scurgi in strecuratoare, le treci prin jet de apa rece si le pui intr-un castron.Intre timp, decojesti rosiile, apoi le tai in fasii subtiri. Cureti si ...
 Ciuperci la cuptor cu vin alb Ciuperci la cuptor cu vin alb
Cureti ciupercile, desprinzi piciorusele de palarioare si le speli bine, in mai multe ape. Decojesti rosiile si le tai in rondele. Speli si toci fin patrunjelul.Asezi intr-o tava ciupercile si coditele, iar deasupra pui rondelele de rosii. Presari ...
 Dovlecei cu tarhon si cimbru Dovlecei cu tarhon si cimbru
Alegi dovlecei proaspeti si tineri, care au putine seminte, ii speli si le razi sau le cureti coaja cu un cutit, apoi ii tai in jumatate, pe lungime.Intr-o tigaie mare, in care incap toti dovleceii, torni uleiul si putina apa si inabusi dovleceii ...
 Salata cu ton Salata cu ton
Fierbi ouale tari, apoi le cureti de coaja si le tai in rondele groase. Scurgi pestele din conserva. Speli salata verde frunza cu frunza si o lasi la scurs. Cureti si speli ardeii grasi si ceapa. Tai ceapa marunt, ardeii si salata in fasii, ...
 Paste cu pui si ciuperci Paste cu pui si ciuperci
Fierbi pastele fainoase conform instructiunilor de pe pachet, in apa usor sarata, apoi le scurgi in strecuratoare si le clatesti.Intre timp, cureti si speli ceapa, ciupercile si usturoiul. Speli si usuci pieptul de pasare cu un servet. Tai ceapa ...
 Piept de pui cu ciuperci si sos alb Piept de pui cu ciuperci si sos alb
Speli pieptul de pui si il usuci folosind un servet, il tai in felii groase de 1 cm, pe care le presari cu cimbru.Cureti ciupercile si ceapa. Speli bine ciupercile, apoi le tai in felii.Asezi feliile de carne pe gratarul incins si ai grija sa le ...
 Pui cu masline si ceapa verde Pui cu masline si ceapa verde
Speli pieptul, il usuci cu un servet, il cureti de pielite si il tai in fasii lungi, pe care le presari cu sare si cimbru.Cureti ceapa verde, o speli si o tai in bastonase de 2-3 cm. Speli maslinele, iar daca ti se par prea sarate, le crestezi si le ...
 Friptura de pui cu galuste de conopida Friptura de pui cu galuste de conopida
Cureti foarte bine carnea, o treci printr-un jet de apa si presari sare si piper dupa care o pui intr-o tava cu putin ulei, torni vinul si dai la cuptor pentru 30 de minute.Intre timp pregatesti galustele astfel: speli bine conopida, o rupi buchetele ...
 Ficatei de pasare cu orez Ficatei de pasare cu orez
Caleste orezul in ulei. Acopera-l cu trei cani cu apa sau supa de legume si lasa-l la cuptor pana fierbe. Separat, caleste ceapa  tocata fin. Adauga morcovul si telina data pe razatoare. Dizolva faina intr-o cescuta cu supa de legume. Toarn-o ...
 Pachetele de vitel Pachetele de vitel
Amesteca branza cu smantana pana obtii o crema omogena. Sareaza, pipereaza dupa gust. Adauga busuioc. Fierbe 10-15 minute carnea, apoi las-o sa se racoreasca.Formezi pachetele triunghiulare, pe care le fixezi cu o scobitoare.Cand e fierbinte, pui ...
 Spaghete cu scoici Spaghete cu scoici
Spala scoicile in multa apa rece (te poti ajuta de o periuta moale). Pastreza-le doar pe cele care sunt intregi si nedesfacute. Pune-le apoi intr-un vas cu apa rece si da-l la frigider. Apoi, topeste intr-o cratita lingura de unt, adauga scoicile ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 36
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z