SiteDeBucate » Preparate din carne de pasare » Pui cu masline si ceapa verde

Pui cu masline si ceapa verde

Ingrediente - Pui cu masline si ceapa verde

  1 piept de pui dezosat  

  2 legaturi ceapa verde
  100 g masline
  250 ml vin
  1 lingura ulei (de preferinta de masline)
  1 lingurita boabe de piper divers colorate (rosii, negre si albe)
  1 lingurita cimbru
  sare
Mod de preparare - Pui cu masline si ceapa verde
Speli pieptul, il usuci cu un servet, il cureti de pielite si il tai in fasii lungi, pe care le presari cu sare si cimbru.
Cureti ceapa verde, o speli si o tai in bastonase de 2-3 cm. Speli maslinele, iar daca ti se par prea sarate, le crestezi si le oparesti, schimband apa de mai multe ori.
Inabusi carnea si ceapa cu uleiul. Torni cate putina apa calda, pana cand acoperi ingredientele din vas, iar dupa 5 minute, adaugi vinul si boabele de piper.
Spre sfarsit, pui maslinele desarate, bine scurse si lasi sa mai dea in cateva clocote, apoi sarezi mancarea dupa gust.


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Pui cu masline si ceapa verde
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z