SiteDeBucate » vin

Retete cu vin

 Supa frantuzeasca Supa frantuzeasca
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Inainte de a incepe sa se prajeasca se presara faina. Se adauga 1,5 litri de apa, se adauga condimente si se fierbe aproximativ o ora. Se amesteca foarte bine, se pune vin si ceapa taiata rondele. Se ...
 Florio Florio
Pentru a prepara aceasta bautura aveti nevoie de 2 l vin rosu, 1 l sirop de visine, 750ml alcool dublu rafinat si o sticluta esenta de migdale. Se pune totul la macerat timp de 6 saptamani in sticle cu dop. Nu se agita in acest timp. (Adriana ...
 Salata cu branza Salata cu branza
Painea se taie in felii. Acestea se pune putin pe gratar pana se prajeste. Se pune apoi pe fiecare felie cate o bucata de branza. Se adauga condimente, putin ulei si se mai lasa putin pe foc. Otetul il amestecam cu zeama de lamaie, otet, mustar, ...
 Supa de ceapa gratinata Supa de ceapa gratinata
Curatati ceapa, taiati-o marunt si caliti-o in unt amestecat cu putin ulei de masline. Sarati si piperati. Acoperiti vasul in timpul acestei operatiuni care se face la foc mic. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati faina, amestecati si lasati 1 - 2 minute ...
 Ficatei de pui cu mere Ficatei de pui cu mere
Curatati si spalati ficateii, dati-i prin faina, apoi prajiti-i in ulei, la foc mic, pana se rumenesc bine pe toate partile. Separat, prajiti slanina taiata in feliute si dupa 5-6 minute adaugati ceapa taiata julienne. Dupa 3-4 minute adaugati ...
 Sos bearnez Sos bearnez
Otetul si vinul se pun la fiert cu ceapa tocata marunt, piperul zdrobit, ardeiul iute taiat feliute, firul de asmatui si un varf de cutit de cimbru. Se fierb circa 20 min. la un foc domol si apoi se strecoara esenta printr-o etamina. Cele doua ...
 Sorbet de piersici Sorbet de piersici
Se amesteca vinul spumant cu zahar si se fierbe timp de 12 minute. Se lasa la racit. Se scot samburii din piersici si se taie in bucati piersicile. Se baga la blender si dupa ce se fac ca un piure se pune si siropul pregatit in prealabil. Se ...
 Gaspacho Gaspacho
Ardeiul gras se curata de seminte si se taie in fasii. Ceapa verde se curata si se taie in rondele. Castravetii se spala, se curata si se taie in cubulete. Se curata si usturoiul. Intr-un vas inalt se paseaza cu blenderul usturoiul, ceapa si ...
 Pere cu scortisoara Pere cu scortisoara
Intr-o cratita mica, se pune la fiert vinul cu zahar, scortisoara, nucsoara, piper si coaja de lamaie. Intre timp, se curata perele de coaja si se indeparteaza cotorul. Se pun perele in vinul fiert, se reduce focul si se fierb perele circa 20 ...
 Friptura de vita la tava Friptura de vita la tava
Carnea se taie in felii de 1 cm si se bate putin. Se unge carnea cu toate ingredientele (in afara de usturoi care se taie in feliute). Se acopera cu apa amestecata cu 6 linguri de vin alb si se baga la cuptor. Se mai verifica dupa jumatate de ...
 Chiftelute cu sos marinat Chiftelute cu sos marinat
Ceapa se curata si se toaca marunt. Se caleste in putin ulei. Painea se inmoaie in apa si se amesteca bine cu carnea tocata, cu ceapa, verdeata taiata marunt,oul batut, sare si piper. Se fac chiftele, se dau prin faina si se prajesc in ulei ...
 Inghetata de fructe Inghetata de fructe
Iaurtul se amesteca bine cu vinul, zaharul, romul si fructele strivite. Se adauga gelatina dizolvata. Se pune in forme si apoi se baga la congelator. ...
 Rulada de ciuperci cu nuca Rulada de ciuperci cu nuca
Topiti untul intr-o tigaie mai mare. Adaugati bacon-ul sau sunculita, taiate marunt, si tineti tigaia la foc potrivit pana cand incep sa se rumeneasca. Puneti ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, cimbrul si ciupercile taiate in felii subtiri. Lasati ...
 Vrabioara de vitel cu ciuperci Vrabioara de vitel cu ciuperci
Curatati vrabioara de pielite si tendoane, spalati-o si presarati-o cu piper. Puneti carnea intr-o tava mare, adanca, impreuna cu ceapa si morcovii, curatate, spalate si tocate marunt. Adaugati untul topit,pasta de tomate, supa, rosiile taiate in ...
 Salau la gratar Salau la gratar
Se amesteca intr-un bol mierea cu vinul, mustarul, uleiul, sare si piper. Se amesteca bine sosul obtinut si se unge cu el fileurile de salau pe o parte. Se pun pe gratarul incins si se frig 5 minute, apoi se ung partea de deasupra si se intorc. ...
 Capsuni cu vin rosu Capsuni cu vin rosu
Se curata si se spala capsunile bine. Se taie pe jumatate si se pun intr-un castron. Pe deasupra se presara zahar si se toarna vinul. Se acopera castronul si se baga la frigider 2 ore....timp in care puteti sa stati alaturi de partener/a. Dupa ce ...
 File de peste in sos de ciuperci File de peste in sos de ciuperci
Topiti intr-o tava untul si puneti in aceasta fileurile de peste. Puneti frunzele de rozmarin si coaja de lamaie si potriviti de sare si piper. Curatati ciupercile, spalati-le si taiati-le in feliute. Curatati, spalati si tocati marunt ceapa verde, ...
 Friptura de vitel la tava Friptura de vitel la tava
Carnea se spala si se da cu putina sare. Ceapa si morcovii se curata, se spala si se taie in felii. Carnea se aseazã intr­-o tava cu ulei si putina apa, impreunã cu ceapa, morcovii si se frige la cuptor. Se stropeste din cand in cand cu ...
 Pateu cu peste afumat Pateu cu peste afumat
Curatati pestele de oase si de pielita si taiati-l in cubulete. Curatati ceapa si taiati-o marunt, curatati usturoiul si pisati-l. Puneti intr-un castron cubuletele de peste, untul, ceapa, usturoiul, crema de branza, vinul, sucul de lamaie si ...
 Orez cu fistic si coriandru Orez cu fistic si coriandru
Opariti cu apa sarata 3 minute fisticul, pentru a putea inlatura mai usor coaja si pielita maronie. Lasati-l apoi la scurs. Puneti supa de legume la fiert. In alt vas puneti uleiul si caliti in el orezul. Cand incepe sa se ingalbeneasca putin, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-83
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu vin - Pagina 34
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z