SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Tort Carioca Tort Carioca
Blaturile.Ambele blaturi se pregatesc in felul urmator:galbenusele sa freaca cu zaharul pina devin cremoase, dupa care se adauga ingredientele in ordinea enumerarii lor, pentru fiecare blat in parte.Se coc la foc potrivit, in tava unsa si infainata ...
 Biscuiti cu gropite Biscuiti cu gropite
Se amesteca toate ingredientele. Se framanta bine , pana se obtine un aluat omogen , care se inveleste in folie si se pune la frigider 30 min.Se scoate aluatul si se imparte in bilute mici .Fiecare biluta se tavaleste pe jumatate in zahar ,iar apoi ...
 Cuburi ciocolatoase Cuburi ciocolatoase
Blat:Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul,esenta si siropul de zahar. Se toarna totul peste albusul batut, apoi se pune faina amestecata cu praful de copt si cacaoa si se ...
 Prajitura cu dovleac Prajitura cu dovleac
Se pun toate ingredientele intr-un vas pe foc si se fierb putin .Dupa ce s-a racit se adauga un ou, 1 lingurita bicarbonat stins in 1 lingurita otet ,aproximativ 300-400g faina si se face un aluat potrivit placut la maini sa nu lipeasca tare. Se fac ...
 Prajitura cu mac Prajitura cu mac
1.Inmoi macul in apa calda 2 ore,il scurgi bine pe un prosop de bucatarie.2.Cerni faina si praful de copt intr-un vas mare.3.Freci galbenusurile intr`un vas cu untul pana se inmoaie,apoi adaugi macul,zaharul vanilat si zaharul.4.La sfarsit adaugi ...
 Tiramisu de casa Tiramisu de casa
Se face cafeaua din 2-3 cani de apa si cele sase linguri de cafea. Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul pudra si cu smantana, eventual se bat cu mixerul, important e sa devina o crema consistenta. Crema se da la ...
 Tort Diplomat Tort Diplomat
Gelatina se inmoaie in siropul de la compotul de ananas (400ml), timp de 10 minute, apoi se pune intr-o craticioara pe bei-mary impreuna cu galbenusurile + 4 linguri zahar tos + 4 pliculete zahar vanilat + coaja de portocala si se amesteca pana se ...
 Prajitura cu nuca de cocos a la Laura S. Prajitura cu nuca de cocos a la Laura S.
Din ingredientele(tava mijlocie) pt. blat se prepara un aluat.care,atunci cind luam cu lingura se rupe mai mult decit curge.Acesta masa de aluat se imparte in doua parti egale.O parte se toarna in tava unsa si tapetata cu grasime si faina,sau simplu ...
 Laura s Perlen by Laura S. Laura s Perlen by Laura S.
1.Din ingredientele de aluat se face un aluat cares e tine la frigider ca 1 ora.Se ia bucati din el care se intind pe masa de lucru cu o gr.de ca.3 mm.Se decupeaza rondele cu un diamtru de 2,5-3cm.Se aseaza pe o tava captusita cu hirte de copt si se ...
 prajitura barbi prajitura barbi
prepararea blatului:se separa oulele albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma cu zaharul pana se topeste,peste galbenusuri se pun 2 linguri de ulei si se mesteca pana se omogeniozeaza.se toarna cate putin peste albusuri si se mesteca bine ...
 Strudel cu mere Strudel cu mere
Strudelul meu cu mere se face cu aluat fraged.Faina, apa si 30 g de unt/margarina topita, 2 linguri ulei se amesteca si se framanta,se formeaza o bila din el, se unge cu ulei si se pune la rece vreo jumatate de ora. Apoi aluatul se intinde cu ...
 Desert fin din iaurt Desert fin din iaurt
Fursecuri:Faina se framanta cu margarina Rama, praful de copt, zaharul tos si zaharul vanilat. Se face o sfera care se inveleste intr-o folie de aluminiu si se baga la frigider, circa 30 minute. Cuptorul se preincalzeste la 200 gr Celsius. Din aluat ...
 strudel cu mere strudel cu mere
Merele le calim impreuna cu untul,zaharul si scortisoara,pana scade zeama lasata.Foaia de aluat sa nu fie dezghetata complet,sa putem lucra cu ea.Umplutura de mere,bine racita,o repatizam pe mijlocul foii,apoi o rulam si portionam deasupra cu ...
 Cozonac Cozonac
Pregatiti ingredientele pe o tava pentru a le avea la indemana.Cerneti faina intr-un castron mare. Fierbeti intr-o cratita 250 ml lapte cu zaharul, apoi lasati la racit. Intr-o alta cratita pregatiti maiaua astfel: se incalzeste restul de lapte, se ...
 Foi napolitana cu crema caramel Foi napolitana cu crema caramel
Se topeste 1 1/2 cana zahar.Se freaca 6 oua cu 1 1/2 cana zahar. Se toarna incet peste zaharul ars la foc mic. Se adauga 1 pachet margarina. Se ia de pe foc, se adauga nucile, esentele si stafide.Se unplu foile cu crema calda. Se lasa pana a doua zi ...
 fursecuri cu stafide fursecuri cu stafide
se freaca untul spuma cu zaharul,apoi se adauga ouale unul cate unul, restul mirodeniilor,faina si la sfarsit stafidele stoarse de apa si coaja de portocala;se pun gramajoare cu lingurita la distanta de 3 cm intre ele pt.ca se latesc la copt-se coc ...
 cozonac iepuras cozonac iepuras
Se pune faina alba intr-un castron, se face loc la mijloc, se pune un praf de sare si 2 linguri cu zahar tos; Separat se inmoaie drojdia cu putin lapte caldut apoi se toarna si aceasta in gaura pregatita in faina; Se adauga 175 g unt/margarina moale ...
 tarta cu mere tarta cu mere
Pentru aluatSe amesteca untul cu zaharul pana se omogenizeaza,dupa care se adauga galbenusul,apoi faina si se amesteca usor pana devine ca un pesmet.apoi se pune laptele rece si se amesteca pana devine o bila de aluat. se da o ora la rece la ...
 Tort Camasa Liviu Tort Camasa Liviu
Preparare:Se prepara crema caramel astfel: se pune intr-un vas de plastic 1 pahar cu lapte , 1/2 cutie frisca lichida Hulala, 1 cutie de praf de crema de zahar ars cu 1/2 din pliculetul de sirop de caramel din cutie, 2 linguri din sticla de sirop de ...
 choco joben choco joben
Se fac bomboane mici din fulgi de cocos amestecati cu unt/margarina Rama, zahar pudra si lapte praf, totul in cantitati egale(cam 200 g din fiecare e suficient).Se tavalesc apoi prin alti fulgi de cocos.Se tin la rece.Se rupe ciocolata in bucatele ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 349
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z