SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Laura s Perlen by Laura S.

Laura s Perlen by Laura S.

Ingrediente - Laura s Perlen by Laura S.

aluat: - 300g unt/marg.maestro - 400g zahar pudra - 3 galbenusuri - 1 priza sare - 1 fiola de esenta de migdale amare Dr.Oetker - 400g migdale descojite si macinate - 500g faina umplutura/crema: - 150ml lapte - 100g zahar tos - 300g migdale descojite si fin macinate - 2ls lichor amareto - 200g crema de lapte cu gust de vanilie sau serbet cu gust de vanilie decor: - 200g ciocolata alba(milka) - 50g unt de cocos - 200ml sirop sau crema de cocos - 200g fulgi de cocos
Mod de preparare - Laura s Perlen by Laura S.
1.Din ingredientele de aluat se face un aluat cares e tine la frigider ca 1 ora.Se ia bucati din el care se intind pe masa de lucru cu o gr.de ca.3 mm.Se decupeaza rondele cu un diamtru de 2,5-3cm.Se aseaza pe o tava captusita cu hirte de copt si se coc in cuptorul preincalzit la 200AC ca 10-12 min.
Trebuie sa se aiva grija sa ramina albe.
Dupa ce tot aluatul a fost prelucrat in rondele coapte.acestea se unesc cite doua ,punind intr-e ele umplutura care se prepara astfel.
2.Laptele se pune pe foc si se adaoga zaharul,lichiorul si se lasa sa se incinga bine amestecind pina ce zaharul se topeste de tot.Se adaoga migdalele si se trage deoparte.Dupa racire se mixeaza crema de vanilie sau serbetul .
3 Dupa ce rondelele au fost umplute cite doua cu crema de mai sus,intr-o farfurie intinsa se pun citeva linguri de sirop sau crema de cocos si rondelele se ruleaza cu marginile in acest sirop dupa care imdeiat se ruleaza in fulgi de cocos.
Se aseaza pe o suprafata intinsa si deasupra se pune cu ajutotul unei lingurite msau cum am facut eu.Ciocolata alba am zdrobit-o si impreuna cu untul de cocos le-am pus intr-o pungulita de nailon.I-am facut un nod pungii si am pus punga in apa calda pina la 40AC , cind m-am apucat sa umplu si sa decorez rondelele.Intre timp am mai schimbat apa cu apa calda si cu degetele am amestecat/omogenizat bine ciocolata topita cu untul de cocos.
*alentie*-omogenizati cu grija si timp indelungat masa de cicolata+unt cocos, sa se topeasca si sa sa amesece totul bine
I-am taiat pungii un coltisor mic si astfel am pus in fiecare mijloc de fursec ciocolata alba.
(mie nu mi-a reusit asa fain ca nu am avut rabdare sa se topeasca cicolata bine si nici nu am omogenizat-o cum trebuie).
Timp de preparare: 1 ora si 30 minute minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Laura s Perlen by Laura S.
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z