SiteDeBucate » zahar

Retete cu zahar

 Spicy banana Spicy banana
Se taie banana in rondele oblice mari.Se pune zaharul brun in tigaie si se caramelizeaza cu cativa stropi de zeama de portocala  si un varf de lingurita de unt nesarat.Se adauga rondelele de banana.Se intorc pe ambele parti.Apoi ...
 Pui crocant cu sos de lamaie Pui crocant cu sos de lamaie
Preparare pui crocant cu sos de lamaie: Puneti cuburile de pui intr-un bol si adaugati deasupra otetul sherry, zaharul brun, sosul de soia si sucul de lamaie. Amestecati si lasati carnea la marinat 30 de minute. Dupa ce s-a marinat timp de 30 de ...
 Rulada cu mascarpone si merisoare Rulada cu mascarpone si merisoare
Se face o clatita mai groasa din:un ou batut, o lingura de smantana,o lingura de faina,2 pliculete de zahar vanilinat,1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita amidon.Apoi se coace in tigaia unsa cu unt, eu am folosit Doubletta. Apoi amestecati 1/2 ...
 Tort de ciocolata cu crema de castane. Tort de ciocolata cu crema de castane.
Pregatim mai intai crema de castane,din cele 2 borcane si pe care o amestecam cu cateva linguri de frisca Hulala.Eu am pus 6 linguri de frisca la 600gr crema de castane.Amestecam bine crema cu o lingura de lemn,ca sa se incorporeze bine frisca ...
 Placintele dulci cu branza de vaci Placintele dulci cu branza de vaci
Dezgheti foile la temperatura camerei. Pana se dezgheata foile poti prepara compozitia de branza. Bati ouale bine, adaugi zaharul, esenta de portocale, branza, si stafidele. se pune cate o lingura de branza pe fiecare patrat de aluat si se ...
 Gem de capsuni by J.Oliver Gem de capsuni by J.Oliver
Curatam coditele capsunilor si le strivim cu mana pana devin o pasta ,adaugam zaharul si fierbem pana incepe sa se lege. Eu am pus si conservant gandind ca nu rezista avand asa putin zahar.Am pastrat un borcan fara conservant, sa vad rezultatul. Imi ...
 Mousse cu capsuni si mascarpone Mousse cu capsuni si mascarpone
Zaharul se amesteca cu apa si se pune pe foc pana se topeste, amestecand mereu. Atentie, sa nu fiarba! Se adauga apoi gelatina si se amesteca pana se topeste si se lasa putin la racorit. Intre timp se mixeaza capsunile la blender, apoi se adauga ...
 Gem de capsuni in vasul roman Gem de capsuni in vasul roman
Se curata capsunele de frunzulite se spala apoi le-am pus in vasul roman un rand de capsuni unul de zahar si tot asa pana sus. Am pus vasul la cuptor si din cand in cand am mai amestecat in el,  cred ca l-am lasat vreo 3 ore in cuptor la foc ...
 Prajitura cu mere Prajitura cu mere
Curata merele si taiele cubulet.Se tapeteaza o forma cu hartie de copt si se pun merele amestecate cu scortisoara.Se incalzeste cuptorul . Între timp, intr-un bol, se bat ouale si zaharul pâna la galben pal.. Adauga extract de vanilie sau ...
 Ficatei de pui cu sos acru-dulce Ficatei de pui cu sos acru-dulce
Preparare ficatei de pui cu sos acru-dulce: Puneti ficateii intr-un wok, condimentati cu un praf de sare si un praf de piper, dupa care turnati apa peste ficatei pana ii acoperiti. Lasati sa fiarba la foc mediu, cu un capac deasupra, timp de 15 ...
 Mini tort de zahar ars Mini tort de zahar ars
Intr-un vas topim 50 g zahar impreuna cu doua  linguri de apa, pana  obtinem caramelul. Punem cate una sau doua lingurite  de caramel in fiecare forma si il lasam sa se intareasca. Laptele il amestecam cu 50g zahar si il punem la ...
 Ducesse cu ciocolata Ducesse cu ciocolata
Bati bine albusurile  spuma pana se intepenesc in castron Adaugi  zaharul  si zaharul vanilat. Pui apoi faina,  alune sau nuci usor prajite si macinate si scortisoara. Acestea le adaugi amestecand usor. Spritezi din compozitie ...
 Torta " Monastarscaia izba " Torta " Monastarscaia izba "
Pe un fund de lemn mare se cerne toata faina . Margarina rece din frigider se taie aschii deasupra fainei. Se amesteca cu faina si se umbla cu un cutit mare si lat prin faina amestecata cu margarina RAMA , cum atii taia in bucatele mai mici margarina ...
 Prajitura Capsunea Prajitura Capsunea
Se intinde foaia de aluat si se decupeaza cu o forma inimioara,mici forme inimioare de aluat.Le punem in tava si le coacem pana se rumenescPraful de budinca se amesteca cu 4 linguri de zahar si se adauga in laptele fiert in care am pus restul de ...
 Gogosi in 6 arome diferite Gogosi in 6 arome diferite
Se pune faina in masina de paine,laptele se incalzeste si se dizolva drojdia in el ,apoi se pune peste faina,la fel si uleiul si coaja de lamaie si sarea se lasa la framantatsi dospit Intre timp se taie baconul bucatele mici si se prajeste putin, ...
 Briose cu finetti si cocos Briose cu finetti si cocos
Ouale se bat spuma cu zaharul. peste acestea se pune smantana si se mixeaza. apoi se adauga laptele,vanilia,coaja de lamaie si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie. amestecati bine toate ingredientele sa se incorporeze. la urma se pune ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Umplutura: merele se curata,se dau pe razatoare,se amesteca cu zahar si scortisoara si se pun pe foc la calit impreuna cu untul.Se lasa la racit  Taiem foile dupa marimea tavii(eu am avut 33/23).Eu am facut cu 4 straturi de foi a cate 4 ...
 Lapte de pasare Lapte de pasare
Laptele se pune la incalzit cu 3 linguri de zahar si o esenta de vanilie. Se aduce la punctul de fierbere apoi se inchide focul. Albusurile se bat spuma ca pentru bezea cu celelalte 3 linguri de zahar, iar galbenusurile se freaca bine cu praful ...
 Clatite fragede cu gem de capsuni Clatite fragede cu gem de capsuni
Batem bine ouale cu zaharul, adaugam laptele, esenta, sarea,untul topit si faina.Amestecam bine.Din aluatul rezultat prajim  aprox. 10 clatite.Le intoarcem cu grija ,sa nu se rupa.Vor iesi foarte fragede datorita untului din compozitie. Le ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-413
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu zahar - Pagina 125
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z