SiteDeBucate » smantana

Retete cu smantana

 Spanac moldovenesc Spanac moldovenesc
Cureti spanacul si il speli in mai multe ape. Apoi il oparesti in apa cu sare si il strecori. Pui in tigaie 1 lingura de unt si calesti orezul, spalat in prealabil. Apoi torni 2 cani de apa fierbinte. Toci spanacul si il calesti in untul ...
 Supa de mazare Supa de mazare
Legumele curatate le tai in cubulete si le pui la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand legumele sunt pe jumatate fierte, adaugi mazarea, completezi cu apa si le pui din nou la fiert. Amesteci smantana cu faina pana se formeaza un sos si il adaugi in ...
 Supa Prier Supa Prier
Alegi spanacul, il speli in mai multe ape si-l pui la foc in apa clocotita. Prajesti putin faina in unt si apoi o stingi cu apa in care ai fiert spanacul. Torni rantasul in oala cu spanac. Treci totul printr-o sita, potrivesti de sare si mai lasi sa ...
 Escalop de vitel Escalop de vitel
Cureti carnea de pielite si o tai in felii de 1 cm grosime. Bati fiecare felie de carne cu ciocanul pentru snitele, pentru ca fibrele musculare sa se rupa (altfel carnea se strange la prajit), le treci prin putina faina si le prajesti in grasime ...
 Rosii umplute cu salata de castraveti Rosii umplute cu salata de castraveti
Speli rosiile, le faci un capacel, le scoti miezul si le pui la scurs. Pastrezi capacul pentru decor. Cureti castravetii de coaja, ii razi, presari sare peste ei si ii dai deoparte timp de 10-15 minute. Intre timp, faci sosul. Zdrobesti cateii de ...
 Crema de cascaval cu rosii Crema de cascaval cu rosii
Incingi cuptorul la 200 de grade, ungi cu unt 6 boluri mici si razi cascavalul in bucati mai mari. Bati bine intr-un castron ouale intregi cu galbenusurile, adaugi amidonul si smantana (sau frisca nebatuta) si, la urma, cascavalul ras (din care pui 2 ...
 Cartofi noi cu smantana Cartofi noi cu smantana
Tai ceapa rosie rondele si o calesti in unt pana cand se inmoaie.Adaugi cartofii, curatati de coaja, spalati bine si optional, boabele de mazare, 2-3 linguri de supa de legume ( sau apa calda ), sarea si piper dupa gust.Lasi sa fiarba mai departe cu ...
 Bors de zarzavat cu orez Bors de zarzavat cu orez
Intr-o oala pui la fiert apa cu 1 lingurita de vegeta (cam 3/4 din oala sa fie cu apa). Cand fierbe apa, adaugi zarzavatul curatat si taiat marunt. Cand este aproape fiert zarzavatul, adaugi cartofii, curatati si taiati cubulete,orezul, ales si ...
 Bors verde Bors verde
Cureti bine si speli stevia, spanacul si salata si le tai fideluta.Intr-o oala cu 2 I apa, pui 2 lingurite de vegeta si lasi sa fiarba. Calesti putin in unt verdeturile, adaugi faina desfacuta in apa si numai dupa ce s-au inmuiat bine, adaugi supa ...
 Tocanita celor sapte viziri Tocanita celor sapte viziri
Speli, cureti si toci marunt ceapa si usturoiul si le calesti in ulei. Adaugi carnea de vita, taiata bucatele, presari boia si torni apa cat sa o acopere. Fierbi carnea inabusit timp de 40 de minute. Pui apoi carnea de porc, taiata bucatele si putina ...
 Tocanita de vita Tocanita de vita
Tai ceapa marunt sau julien si o calesti in ulei incins. Adaugi jumatate din cantitatea de supa, carnea taiata cuburi si un praf de sare. Acoperi vasul si lasi sa fiarba, la toc mic, circa 40 de minute. Adaugi din cand in cand supa pana cand carnea ...
 Musaca cu ciuperci Musaca cu ciuperci
Fierbi cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare circa 15 minute. Scurgi apa si, dupa ce se racesc, ii cureti de coaja si ii tai felii.Separat, tai ceapa marunt, o calesti in uleiul bine incins si cand se inmoaie adaugi ciupercile taiate bucati si ...
 Pui la cuptor Pui la cuptor
Pui intr-o tava uleiul de masline si ceapa taiata julien. Puiul il portionezi, il condimentezi cu sare si piper si il asezi in tava. Peste pui asezi cartofii taiati felii si condimentezi din nou cu sare si piper.Desfaci conopida buchetele, o speli ...
 Varza a la Cluj Varza a la Cluj
Toci ceapa si o calesti intr-o lingura de untura incinsa, dupa care o lasi la racit. Toci carnea impreuna cu ceapa calita, o amesteci cu orezul si condimentezi cu sare si piper.Speli varza bine, o storci si o toci fasii subtiri. Calesti pasta de ...
 Mancarica la cuptor Mancarica la cuptor
Fierbi in apa cu sare cartofii curatati, dupa care ii asezi intr-o forma unsa generos cu ulei.Razi branza, o amesteci cu ouale batute, cu smantana si pui piper. Torni totul peste cartofi si ii introduci la cuptor pentru 20 de minute.Ii servesti ...
 Ciuperci gratinate Ciuperci gratinate
Cureti cartofii, ii fierbi intregi in apa cu putina sare, apoi ii scurgi si ii tai rondele de 5 mm grosime. Separat, cureti ciupercile, le tai felii si le prajesti in ulei bine incins, adaugi putina sare, piper si foaia de dafin, amestecand continuu, ...
 Budinca de carne Budinca de carne
Tai ceapa marunt, dai morcovul pe razatoare si le calesti in putin ulei. Adaugi carnea tocata si le lasi sa se inabuse pana scade zeama lasata de carne.Adaugi apoi bulionul, condimentezi cu sare, busuioc si piper si lasi sa se raceasca. Pui un ou si ...
 Chec cu smantana Chec cu smantana
Freci untul cu zaharul, pana se albeste si devine spumos. Adaugi treptat ouale batute separat, nuca macinata, esenta de vanilie si apoi faina, in care ai amestecat praful de copt si pudra de ghimbir, alternand cu smantana.Adaugi in compozitie si ...
 Musaca cu spanac si stevie Musaca cu spanac si stevie
Tai ceapa marunt, o calesti in uleiul bine incins pana devine sticloasa. Adaugi carnea tocata si continui calirea pana scade bine zeama. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, adaugi pasta de tomate si continui calirea inca doua minute, apoi lasi ...
 Musaca de cartofi cu carne tocata Musaca de cartofi cu carne tocata
Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja.Intr-un vas se pune la incins uleiul, dupa care se adauga ceapa tocata marunt. Dupa ce s-a rumenit se adauga carnea tocata si condimentele, se lasa 5 minute la calit si se da de pe foc. Se adauga ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-144
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu smantana - Pagina 85
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z