Urs de mamaliga
Faceti o mamaliga mai tare si lasati-o la racit. Impartiti-o apoi in 8 bucati egale. Taiati carnatii in bucati de cel mult 5cm si prajiti-i putin, apoi lasati-i la racit. Din fiecare bucata de mamaliga faceti cate o bila, cu mainile ude cu apa rece. ...
Mamaliga in straturi
Puneti la fiert apa cu sare si cand incepe sa clocoteasca, adaugati malaiul „in ploaie”, amestecand mereu cu o lingura de lemn sau cu un tel. Amestecati mereu in mamaliga pana cand incepe sa se ingroase. Vasul in care fierbe se tine la foc mic. ...
Mamaliga cu ochiuri si branza
Faceti o mamaliguta mai vartoasa. Cand este fiarta, adaugati in mamaliga 100g unt si branza de vaci sfaramata. Amestecati bine. Ungeti o tava cu unt si turnati mamaliga in tava. Faceti cu o lingura patru adancituri in care spargeti ouale. Puneti ...
1