SiteDeBucate » smantana

Retete cu smantana

 Papanasi Papanasi
Faina se cerne si se amesteca bine cu branza de vaci, ouale batute, bicarbonat, zahar (100 g), putina coaja de lamaie, sare si gris. Compozitia se amesteca pana la omogenizare si se modeleaza in forma de papanasi. Se apasa la mijloc pana se ...
 Mamaliga cu ochiuri si branza Mamaliga cu ochiuri si branza
Faceti o mamaliguta mai vartoasa. Cand este fiarta, adaugati in mamaliga 100g unt si branza de vaci sfaramata. Amestecati bine. Ungeti o tava cu unt si turnati mamaliga in tava. Faceti cu o lingura patru adancituri in care spargeti ouale. Puneti ...
 Supa de ciuperci Supa de ciuperci
Ciupercile se curata si se taie in feliute. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se taie marunt. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul radacina se curata, se si se taie marunt. Morcovul, patrunjelul ...
 Prajitura cu banane si smintina Prajitura cu banane si smintina
Se incalzeste cuptorul pe 175(grade C).Se bate untul (care trebuie sa fie la temperatura camerei)cu zaharul adaugat in trei, patru ture. Se adauga ouale unul cite unul,se bate cu mixerul pina cind compozitia este bine omogenizata. Se adauga smantina ...
 Salata de cascaval si mere Salata de cascaval si mere
Merele se taie in feliute si se stropesc cu suc de lamaie. Cascavalul se taie in feli, nucile se piseaza marunt. Ingredientele se amesteca, se pune sare, se adauga zahar. Se amesteca si se acopera cu sosul pregatit din maioneza si ...
 Inghetata cu urda dulce Inghetata cu urda dulce
Amestecati nucile, fisticul si alunele (toate zdrobite mai mare) cu coaja rasa de lamaie si portocala. Adaugati ciresele, caisele, urda maruntita, smantana, coniacul si esenta de vanilie. Amestecati pana obtineti o compozitie omogena. Separat, ...
 Paine cu sunca si cascaval Paine cu sunca si cascaval
Un aperitiv rapid pentru orice moment al zilei. Se topeste untul, se lasa putin la racit si se amesteca bine cu ceapa taiata felii, usturoi taiat marunt, sunca taiata felii, cascaval ras, marar si smantana. Amestecul obtinut se pune pe felii de ...
 Pasta de branza Pasta de branza
Branza se face bucatele. Mararul si ceapa se taie marunt si se adauga peste branza. Se pune smantana si restul de condimente. Se amesteca bine si se orneaza cu marar. ...
 Supa de ciuperci Supa de ciuperci
Curatati zarzavatul si puneti-l la fiert in 2l apa sarata. Curatati ciupercile si taiati-le in jumatati. Caliti-le 10 minute in unt, apoi turnati deasupra lor apa in care au fiert zarzavaturile. Faceti un piure din zarzavaturile fierte, treceti-l ...
 Supa cu ceapa Supa cu ceapa
Cartofii se fierb, apoi ceapa se taie marunt si se caleste intr-o tigaie in care s-a pus untul. Se adauga smantana, sare, piper, lapte, putina branza rasa si se lasa pe foc cam 10-15 minute. Cand este gata se amesteca foarte bine si se poate ...
 Salata de vara Salata de vara
Se pune intr-un vas mazarea, porumbul, fasolea boabe fiarta, rosiile taiate feliute, castravetii taiati feliute, usturoiul, zeama de la o lamaie, smantana si o legatura de patrunjel. Se poate adauga o cutie de ton. Pofta buna! ...
 Snitel de porc cu sos de lamiie Snitel de porc cu sos de lamiie
Carnea, curatata de pielite si tendoane, spalati-o si portionatio in patru bucati egale. Bateti-o cu ciocanul de snitele, presarati-o cu sare si piper si treceti-o prin faina. Jumatate din lamaile spalate taiati-le in rondele subtiri, iar din restul ...
 Deliciu cu grepfruit si lamaie Deliciu cu grepfruit si lamaie
Unge si tapeteaza cu hartie pergament o forma rotunda cu diametrul de 20 cm si cu baza detasabila. Pregatiti astfel blatul: topiti untul intr-o tigaie si amestecati in el biscuitii pisati si zaharul. Asezati amestecul pe fundul tavii, faceti un ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Burta se spala si daca are miros se tine cateva ore in apa cu cateva linguri de otet. Timp de 2 ore se fierbe burta si dupa aceea se taie in fasii potrivite. Legumele se curata si se fierb si ele cu bucatelele de burta. Se adauga sare dupa ...
 Pasca cu smantana bucovineana ... Pasca cu smantana bucovineana ...
- 1 kg smantana groasa pusa la scurs pe faina de porumb, de cu seara Dupa ce se scurge smantana, se adauga 200g branza de vaci, data prin sita, vanilie, zahar pudra (250-300g) și 2 linguri de faina - 10 albușuri, batute spuma, cu o lingura de zahar ...
 Papricas cu ciuperci Papricas cu ciuperci
Ciupercile proaspete se curata, se spala bine si se taie felii. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se taie cuburi mici dupa ce inainte au fost spalati si ...
 Inghetata de vanilie Inghetata de vanilie
Galbenusurile se freaca cu zaharul vanilat. Se bate frisca si se amesteca cu galbenusurile si zaharul vanilat pana se obtine o crema omogena. Se pune in cupe si se baga in congelator. Pe deasupra se poate pune sos de caramel sau de fructe de ...
 Salata de branzeturi cu oua Salata de branzeturi cu oua
Ouale se fierb astfel incat la sfarsit sa fie tari. Dupa ce se lasa putin la racit se taie marunt. Daca nu vreti sa cumparati maioneza din comert puteti sa pregatiti rapid o maioneza dupa cum doriti. Cascavalul si branza de taie in ...
 Macrou cu lamaie Macrou cu lamaie
Ceapa se taie in rondele. Se caleste in unt si putin ulei. Se adauga zeama de lamaie si se pune deoparte. Se pregateste din patrunjel, o ceapa si smantana un amestec. Macroul se pune intr-o tava si jumatate din cantitatea de ceapa se pune in ...
 Salata de cartofi Salata de cartofi
Cartofii se spala si se fierb timp de o jumatate de ora. Intre timp, castravetiii se spala si se scurg. Se taie necuratati in feliute subtiri. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la un loc cu castravetii taiati. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-144
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu smantana - Pagina 71
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z