SiteDeBucate » Panificatie si patiserie

Retete Panificatie si patiserie cu smantana

 Cornulete Cornulete
Amestecati toate ingredientele (fara gem/rahat) intr-un castron si lasati-l 30 de minute la rece. Intindeti aluatul intr-o foaie si taiati-o in patrate cu latura de 5cm. Umpleti-le cu gem sau cu rahat si formati cornuletele. Puneti-le intr-o tava ...
 Stelute dulci Stelute dulci
Amestecati zaharul vanilat, zaharul si untul, adaugati ouale, praful de copt dizolvat in smantana, coaja de lamaie si atata faina cata este necesara pentru a obtine un aluat potrivit de tare. Framantati aluatul timp de 20 de minute. Intindeti din el ...
 Budinca din ficat de porc Budinca din ficat de porc
Oparesti ficatul, il tai bucati si le pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert, il treci prin masina de tocat impreuna cu painea inmuiata in apa si presata bine. Cureti ceapa, o tai marunt, o calesti in ulei si adaugi ficatul tocat. Potrivesti de ...
 Budinca de dovlecei Budinca de dovlecei
Cureti dovleceii de coaja si seminte, ii speli, ii tai cubulete si ii fierbi intr-un litru de apa cu putina sare. Separat prajesti faina in 3 linguri de ulei incins, stingi cu laptele si lasi sa fiarba pana se ingroasa ca smantana. Albusunle celor 3 ...
 Budinca de taietei cu legume si ciuperci Budinca de taietei cu legume si ciuperci
Pui apa cu sare la fiert si cand clocoteste adaugi taieteii si ii lasi 10 minute. Cureti dovleceii de coaja, ii tai felii, ii fierbi separat in apa cu sare, iar intr-o alta oala pui ciupercile sa fiarba. Cand taieteii sunt gata, ii strecori si-i ...
 Sufleu de branza Sufleu de branza
Se separa albusurile de galbenusuri.Galbenusurile se amesteca cu branza rasa pana se obtine o crema omogena.Apoi se incorporeaza usor si smantana.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si se incorporeaza in crema preparata inainte amestecand ...
 Budinca de conopida Budinca de conopida
Cureti conopida de frunzulite, o desfaci buchetele pe care le pui sa fiarba in apa cu sare. Fierbi laptele, adaugi grisul si tii vasul pe foc, amestecand mereu, pana ce grisul se ingroasa. Il lasi sa se raceasca si numai dupa aceea adaugi smantana, ...
 Budinca de ciuperci cu piure Budinca de ciuperci cu piure
Cartofii se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun la fiert.Ciupercile se scurg de apa din conserva si se pun la calit impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt in putin ulei.Cand sunt gata se dau deoparte si deasupra lor se pune mararul ...
 Budinca de fidea cu carnati Budinca de fidea cu carnati
Pui fideaua la fiert in apa cu sare si cand e gata, o strecori, apoi o amesteci cu smantana si oul. Potrivesti gustul de sare si piper si pui jumatate din compozitie intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina. Tai carnatii bucati mai mari si-i asezi ...
 Budinca de pui Budinca de pui
Fierbe pieptul de pui si taie-l in fasii potrivite. Separat, topeste intr-o craticioara untul. Presara faina, amestecand energic pana se incorporeaza complet. Lasa pe foc 2-3 minute, dupa care toarna supa. Bate cu telul pana se desfac toate ...
 Budinca de telina Budinca de telina
Cureti telina si o pui la fiert in apa cu sare timp de 30 de minute. Cand e gata, pasezi telina. Amesteci piureul de telina cu branza de vaci, galbenusurile frecate cu unt si faina dizolvata in lapte.Potrivesti de sare si piper, pui albusurile batute ...
 Fursecuri cu nuca Fursecuri cu nuca
Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga treptat ouale si galbenusurile, smantana, praful de sare, esenta de vanilie si faina amestecata cu praful de copt.Se framanta un aluat potrivit de tare.Albusurile se bat spuma cu patru linguri de zahar, se ...
 Cornulete foarte moi Cornulete foarte moi
Amesteci toate ingredientele si lasi aluatul sa creasca putin, intinzi apoi foaia, tai in patrate si pui umplutura. Formezi cornuletele si le pui in cuptor circa 40 de minute. Umplutura poate fi: gem cu nuca, marmelada sau branza dulce cu zahar ...
 Budinca de praz cu mozzarella Budinca de praz cu mozzarella
Cureti prazul si il tai rondele subtiri. Oparesti rosiile, le decojesti, le scoti cotorul, iar pulpa o tai feliute. Decojesti gulia, o speli si o tai in feliute subtiri. Cureti verdeturi le si le toci marunt, iar mozzarella o scurgi si o tai ...
 Budinca de carne Budinca de carne
Tai ceapa marunt, dai morcovul pe razatoare si le calesti in putin ulei. Adaugi carnea tocata si le lasi sa se inabuse pana scade zeama lasata de carne.Adaugi apoi bulionul, condimentezi cu sare, busuioc si piper si lasi sa se raceasca. Pui un ou si ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Panificatie si patiserie cu smantana
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z